dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
DziekiDobry wieczor:-) My sie juz pogoscilismy, jackowaty z mlodym juz spia, biedny o 1 wyjezdza zeby spokojnie do 6 dojechac do lodzi. Dzieci dostaly superowe rzeczy, zocha zabawki i maly cala gure superowych ubranek![]()
Dorota fajny kolorek.
Odezwe sie w srode jak czas pozwoli a teraz juz zmykam do mojego m. bedziemy sie zegnali;-)![]()
Milego zegnania ;-)
Milej i spokojnej nockiDziekija zaraz mykam na nocke
Dziekujedorota123456789 taj jak juz pisałam zanim dodałaś zdjęcia-WYGLĄDASZ REWELACYJNIE!!! pasuje Ci ten kolorekMasz piękną córeczkę!!! no i jaką lale ma Oliwka
![]()
Mama Maksa super że nadszedł kres cichych dni :-) zazdroszczę bukietu kwiatów, pozmywanych naczyń ;-) mój mąż nigdy nie zdobył się na taki gestOby tak już pozostało!!!!!
![]()
No nie chwal bo zapeszyszDOROTKO super wyglądasz
I śliczne zdjęcia oliwci z lalą. Jakie ona ma loczki śliczne.
U nas jak narazie super. Mnie też A zaskoczył tymi kwiatamiAle więcej nie pisze bo jeszcze zapesze.
Mały wykąpany, nakariony i już słodko śpi. Ja oglądam TzG. I idę was troszke poczytać.
Kobitkom pracującym zecze powodzenia

Fajna taka lalaDorotko moja mała ma taką samą lale tylko sukieneczka inna i jak ją widzi to szału dostaje, chce ja zjeść
Kurcze nie wiem jak dodac te cytaty![]()

Ta twoja Mariczka to genialna pod kazdym wzgledemWpadam na chwilę tylko... Poczytałam, ale napisze tylko do DOROTKI - super te włosy czerwone!!!!
My dziś na spacerze w Kampinosie (ale musieliśmy nosic marikę, bo płakała w wózku), a potem na basenie i u mamy. Na basenie czad, potem wkleję fotki. Marikę puszczałam i pływała sama w rękawkach. Miała taki ubaw!!!

Poczytalam tak mniej wiecej Bo zaraz lece spac
Poprasowalam Troche G poprasowal Oliwka spo od jakis 40 min Przyszykowalam sie juz do pracy.Napisalam niani na kartce co jutro o ktorej O ktorej karmienia i spacerek i jak i co z lekami ma jej dac
Ide spac bo jutro o 4,20 wstaje do pracy
Ostatnio bylam z kolezanka na kasie Tzn ona miala swoja a ja swoja kase wiec bylo troche lzej ale od jutra juz sie silenka konczy i jestem SAMA NA KASIE

DOBRANOC jak mi sie uda wpadne jutro wieczorem a jak nie to we wtorek rano