reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dolegliwości ciążowe :(

typowych objawow ciazy brak, nudnosci zero jedynie dwa razy wymiotowalam ale to juz w 2 trymestrze po tym jak zjadlam rybe,teraz na rybki patrzec nie moge:-).Objaw jaki mam to bol podbrzusza jak chodze, zakladam spodnie lub zmieniam pozycje..boli mnie praktycznie caly czas..a tak to nic.Gdyby nie to ze brzuch jest widoczny i ze nie mam okresu to wogle nie czuje sie jak bym byla w ciazy..praktycznie zero zmeczenia i sennosci, przez pierwszy trymestr mialam tyle energii w sobie,jak nigdy..przed ciaza bylam bardziej senna osoba i zmeczona niz teraz:-D

reklama
typowych objawow ciazy brak, nudnosci zero jedynie dwa razy wymiotowalam ale to juz w 2 trymestrze po tym jak zjadlam rybe,teraz na rybki patrzec nie moge:-).Objaw jaki mam to bol podbrzusza jak chodze, zakladam spodnie lub zmieniam pozycje..boli mnie praktycznie caly czas..a tak to nic.Gdyby nie to ze brzuch jest widoczny i ze nie mam okresu to wogle nie czuje sie jak bym byla w ciazy..praktycznie zero zmeczenia i sennosci, przez pierwszy trymestr mialam tyle energii w sobie,jak nigdy..przed ciaza bylam bardziej senna osoba i zmeczona niz teraz:-D

zazdroszcze!!! u mnie mdlosci poranne i wieczorne:angry:
glowa peka :wściekła/y:
jesli chodzi o powera to akurat mialam go do dzis:confused2:dzisiaj spalam do 13 30 i mam wielkiegoooo lenia:baffled:

dziewczyny strasznie wam zazdroszczę. Mnie od kilku dni wszystko boli-jajniki, żołądek, głowa. Do tego wszystkiego mała mi się rozchorowała i ledwo żyję.

dziewczyny strasznie wam zazdroszczę. Mnie od kilku dni wszystko boli-jajniki, żołądek, głowa. Do tego wszystkiego mała mi się rozchorowała i ledwo żyję.

Fredka ja też odczówam jajniki... ale nie cały czas.... :no:
Głowa już naszczęście przestała, ale żołądek, zawroty głowy i taka wogóle zamulona chodze po ostatnim przeziębieniu.... :no:

u mnie też z B na D ale nawet mi się to podoba, żadnych dolegliwości , mdłości brak jedyne co mi dokucza od paru dni to ta cholerna alergia - nos zatkany, oczy łzawią- masakra i do tego nie mam pojęcia czy mogę brać jakieś krople albo tableki na alergię. Może któraś z was ma jakąś wiedzę na ten temat

Ostatnia edycja:
Dziewczynki u mnie tez sie nic nie dzieje od samego początku nie mam mdłości żadnych bóli nic zupełnie czuje sie tak jak przed ciążą mam nawet siłę na wszystko codziennie gotuje sprzątam zmywam no wszystko robie i nic zupełnie nic :rofl2: nawet jeszcze nie przytyłam ale piersi mam większe oto jedyna zonaka mojej ciazy ni i brak okresu :-)

aha i będąc ostanio u lekarza połozna powiedziała mi ze mam za niskie ciśnienie i mam pić kawkę bo miałam 100/70 a ja z kawy zrezygnowałam jak sie tylko dowiedziałam że jestem w ciąży

czesc dziewczyny!! ja jestem w 2 miesiącu ciąży... na poczatku blolał mnie brzuch dość czesto teraz sporadycznie ale częściej wieczorem... Jezeli chodzi o mdłości to też je mam ale do ubikacji nie biegam :-) przynajmniej narazie... No i napewno śpie więcej niż kiedyś, siusiu też chodzę robić częściej :-) ale myślę że to normalne bo z tego co wyczytałam to większość z nas tak ma...
pozdrawiam...

reklama
ostatnio tylko jem nospe forte i nasiona siemia lnianego na żołądek. Już na widok tych znakomitości robi mi się niedobrze. Twarz po pierwszym spotkaniu ze słońcem pokryła się plamami i drobnymi krostkami. Wyglądam okropnie. Muszę iść do fryzjera, poprawić sobie humor.

Do góry