wiktoria12
Mama i żona :)
Dobra ja spadam zajże później ide po pranie i na duł pa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poczekaj aż sytuacja się rozwinie. U mnie też tak ciężko z pediatrą.moja mloda nie ma juz goraczki ale cos zaczyna chrypic vchyba
czyzy jednak gardlo?
zastanwaim sie czy isc z nia do lekarza,tymbardziej ze dzis tylko rodzinny,nie ma pediatry
To mnie swojego czasu w bałaganie i w pidzamie zastawał listonosz ) tylk bez skojarzen ) , a przychodzi koło 13.Nie ma to jak dobry początek dnia ;-)
Ja tu siedzę na BB, w mieszkaniu bałagan, że ho ho, a tu mi kominiarz przyszedł sprawdzać coś tamAż mi się głupio zrobiło.
Dobrze, że mnie w pidżamie nie zastał
Dobra, idę sprzątać, bo jak kompa nie wyłączę to nic nie zrobię.
Wpadnę później, jak Piotruś pójdzie spać!![]()
U nas tez tak jest, w dodatku sa osobne wejscia i przychodnia podzielona szkalnymi wielkimi drzwiamiU nas dzieci chore i zdrowe przyjmuj w innych godzinach tylko. A no takie rozwiazanie to najlepsze
A ja myśłę, że głównie ceną, zobaczcie jaka różnica. Kontaktowałam się z tmi od mojego fotela i mówią, że konstrukcja ta sama, tylko obicie rzeczywiście ni pikowane i bez tych ozdów na podłokietnikach, no ale tamci proponują dodatkowe obicie za 49 zł, więc o czym tu mowa. Jak dla mnie, zawyżanie cen na maksa.Luna ja myśle że kolorem i obiciem
No własnie tak myśle o co kaman, może cos pomylilam, albo mam przywidzenialuna ale na alegro oba mają cenę 54 zł![]()
Też tak nieraz miałamTo mnie swojego czasu w bałaganie i w pidzamie zastawał listonosz ) tylk bez skojarzen ) , a przychodzi koło 13.
...