reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Moni jeszcze nie ma, więc wskoczyłam

moja mloda nie ma juz goraczki ale cos zaczyna chrypic vchyba:baffled:
czyzy jednak gardlo?
zastanwaim sie czy isc z nia do lekarza,tymbardziej ze dzis tylko rodzinny,nie ma pediatry
Poczekaj aż sytuacja się rozwinie. U mnie też tak ciężko z pediatrą.

Nie ma to jak dobry początek dnia ;-):sorry:
Ja tu siedzę na BB, w mieszkaniu bałagan, że ho ho, a tu mi kominiarz przyszedł sprawdzać coś tam :zawstydzona/y: Aż mi się głupio zrobiło. :zawstydzona/y: Dobrze, że mnie w pidżamie nie zastał :-p
Dobra, idę sprzątać, bo jak kompa nie wyłączę to nic nie zrobię. :sorry:
Wpadnę później, jak Piotruś pójdzie spać! :tak:
To mnie swojego czasu w bałaganie i w pidzamie zastawał listonosz ) tylk bez skojarzen ) , a przychodzi koło 13.

U nas dzieci chore i zdrowe przyjmuj w innych godzinach tylko. A no takie rozwiazanie to najlepsze
U nas tez tak jest, w dodatku sa osobne wejscia i przychodnia podzielona szkalnymi wielkimi drzwiami

Chatę ogarnęłam całkiem sprawnie.
Witusia pięknie mi pomagała. Później jeszcze tylko spacer, zakupy, obiad, dosprzątanie, rowerek, i znów padnę na cycy:-):-).

A jeszcze wróce dop fotelika, czym różnią się te dwa waszym zdaniem?

FOTELIK PIKOWANY 3 KOLORY NIEBIESKI (606450177) - Aukcje internetowe Allegro
FOTELIK PIKOWANY 3 KOLORY POMARANCZOWY (606450182) - Aukcje internetowe Allegro
:-):-):-)
Myślę, że jednak dobrze kupiłam

Poczytałam o godzinach przyjęć pediatry :szok: A ja narzekałam na swoja przychodnie, że mała, ze kolejki :szok: A przyjmuje 4 lekarzy w różnych godzinach codziennie :tak:

Ja też chciałam taki fotelik dla małej :tak: ale mi to ciągle miejsca brakuje :baffled: Ona ma już tyle klamotów :szok: A od wczoraj i tak siedzi tylko w gondoli od wózka głębokiego :rofl2: Odebrałam od kuzynki i chciałam uprać ale na razie nie mogę ruszyć :-D Wczoraj wieczorem w niej usnęła :-D

Luna ja myśle że kolorem i obiciem
A ja myśłę, że głównie ceną, zobaczcie jaka różnica. Kontaktowałam się z tmi od mojego fotela i mówią, że konstrukcja ta sama, tylko obicie rzeczywiście ni pikowane i bez tych ozdów na podłokietnikach, no ale tamci proponują dodatkowe obicie za 49 zł, więc o czym tu mowa. Jak dla mnie, zawyżanie cen na maksa.

To mnie swojego czasu w bałaganie i w pidzamie zastawał listonosz ) tylk bez skojarzen ) , a przychodzi koło 13.

...
Też tak nieraz miałam:-D:-D Teraz szybko wstaje i coś tam zawsze ogarne ale kiedys to potrafilam wstawac o 11-12 i zanim sie wogle do czegos zabralam to bylo hohoho,
tylko licze oczywiscie te dni wolne po calym dniu w pracy co mi sie cholernie nic nie chcialo, tylko nadrabiac wolny czas na odpoczynek:sorry: jak mialam 2 dni pod rzad wolnego to cos tam w domuumialam zrobic, a tak t mialam tylko nerwy i na szybko ylko ogarnialam burdel przedprzyjsciem m:baffled::baffled::-D

reklama
Do góry