reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

As tak już jest :tak::tak::tak::tak: i jestem w wielkim szoku !!!!!!!!! Nie ma usprawiedliwienia dla takich czynów :no::no::no::no::no:

agnes jak mąż??????????????
spóźnionne ale szczere życzenia dla was z okazji 2 rocznicy:tak::tak::tak::tak:
to ty bidulko rocznice miałaś bez męża?????????????????

malinka dzieki za pamięć :-):-):-):-)
M troszkę lepiej,ma już ok 37,5,juz wysokiej gorączki nie ma,ale gardło jeszcze boli więc jeszcze do nas nie przyjedzie :no::no::no::no:
a powiem Ci szczerze że całkiem zapomniałam o naszej rocznicy z tego wszystkiego :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale wstyd :tak::tak::tak: ale M też zapomniał,dzwonił tyle razy ale o tym ani słowa.Umknęło nam to :tak::tak::tak:

reklama
No to niezła jesteś! :tak: Ja prawko zdałam za piątym razem - tzn jazdę, bo testy za pierwszym, a na jeździe to tak mi się nogi za pierwszym razem trzęsły, że nie mogłam w pedały trafić. :-D
A na piątkę to byś niestety nie poprawiła, bo zasadę mam taką, że z poprawy mogą dostać max 3, no bo wiedzą, że będzie taki sam test. :-p Śmiać mi się czasem chce jak widzę, że pod ławką robią telefonami zdjęcia testu :-D i myślą, że ja nie widzę :-D

Aha:-D A jak ktos ma usprawiedliwioną nieobecnośc:sorry::sorry: to jak to jest z oceną:sorry::sorry::-D

Ja tez pamietam w stresie byłam, jeszcze mialam takiego upierdliwego egzaminatora- na łuku przyczepil sie ze 1 cm samochodu (bagaznika) jest na lini i kazał powtorzyc, trudno powtorzylam, ale nogi tojuz mi lataly jak glupie, przy wyjezdzie z ośrodka egzaminacyjnego na miasto mi zgasl- bo zauwazylam ze on chce mi nacisnac haulec i szybko ja zahamowalam zeby on tego nie zrobil bo bym oblala, bo wg niego chcialam ruszyc i wymusic, ale wiedziałam jak szybko ruszam i sie rozpedzam, auto bylo 200 m dalej, ograniczenie 50 a ja jezdzilam 3 miesiace bez prawka do pracy i spowrotem jak sobie auto kupilam przed egzaminem:-D

No ale juz po pol godziny jak zrobilam parkowanie ktorego sie najbardziej balam zszedl stres i juz jechalam na luzie, pod koniec jak przyjechalismy do or\sroka to si emnie zapytal czy jezdzilam poza kursem:-D:-D powiedxialam ze troche sobie jeszcze cwiczylam, przeciez nie powiem, paaanie ja dziennie do roboty jezdze:-D:-D:-D:-D

Medeuska rozwaliłaś mnie...trzeba było powiedzieć ,...ja zdałam za 3 razem ,a po egzaminie kiedy ja takahappy byłam egzaminator do mnie:co zabrali prawko za punkty!!???Tłumaczenia są dwa:albo mnie z kimś pomylił,albo tak świetnie jeżdże ,że myślał ,że już miałam prawko wczaśniej

Medeuska rozwaliłaś mnie...trzeba było powiedzieć ,...ja zdałam za 3 razem ,a po egzaminie kiedy ja takahappy byłam egzaminator do mnie:co zabrali prawko za punkty!!???Tłumaczenia są dwa:albo mnie z kimś pomylił,albo tak świetnie jeżdże ,że myślał ,że już miałam prawko wczaśniej
taaaa a potem bym dostała 500 zl kolegium:-D bo to nagrywane:-D
a tyle kary jest za jezdzenie bez uprawnien:sorry: mialam szczescie ze mnie nie lapneli:-D:-D

w sumie jeszcze ani razu mnie policja nie zatrzymała.... tfiu tfu....:eek::eek::-D:-D

Aha:-D A jak ktos ma usprawiedliwioną nieobecnośc:sorry::sorry: to jak to jest z oceną:sorry::sorry::-D

Ja tez pamietam w stresie byłam, jeszcze mialam takiego upierdliwego egzaminatora- na łuku przyczepil sie ze 1 cm samochodu (bagaznika) jest na lini i kazał powtorzyc, trudno powtorzylam, ale nogi tojuz mi lataly jak glupie, przy wyjezdzie z ośrodka egzaminacyjnego na miasto mi zgasl- bo zauwazylam ze on chce mi nacisnac haulec i szybko ja zahamowalam zeby on tego nie zrobil bo bym oblala, bo wg niego chcialam ruszyc i wymusic, ale wiedziałam jak szybko ruszam i sie rozpedzam, auto bylo 200 m dalej, ograniczenie 50 a ja jezdzilam 3 miesiace bez prawka do pracy i spowrotem jak sobie auto kupilam przed egzaminem:-D

No ale juz po pol godziny jak zrobilam parkowanie ktorego sie najbardziej balam zszedl stres i juz jechalam na luzie, pod koniec jak przyjechalismy do or\sroka to si emnie zapytal czy jezdzilam poza kursem:-D:-D powiedxialam ze troche sobie jeszcze cwiczylam, przeciez nie powiem, paaanie ja dziennie do roboty jezdze:-D:-D:-D:-D
Ja jak robiłam kurs panicznie się bałam jeżdzić ,bo uważałam ,że od razu mnie złapią:-D:-D:-DPierwszą kontrolę miała ponad 4 miesiące po egzamine i to pod domem moich rodziców!!!:-D:-D:-D

:-D:-D:-D
Ja tak patrzyłam na te poprzednie foteliki no i się zastanawiałam co ty za róznicę widzisz poza kolorem, no ale stwierdziłam, że może jakaś jest tylko ja nie dojrzałam... :laugh2::laugh2::laugh2:

Nawet usprawiedliwienie nie usprawiedliwia nieobecności na kolokwium i zawsze wyjaśniam to na samym początku, więc jeśli ktoś nie przychodzi na kolokwium to musi się liczyć z tym, że będzie miał tylko 3. :tak: Wynika to z mojego lenistwa, bo nie chce mi się pisać dodatkowych testów - to za dużo czasu zajmuje! :-p A studenci się z tym godzą, więc wszystko jest jasne i proste :-p
A co do prawka to 2 razy nie zdałam, bo dyskutowałam za dużo z upierdliwymi egzaminatorami :baffled:
:-D:-D:-D:-D

Ja jak robiłam kurs panicznie się bałam jeżdzić ,bo uważałam ,że od razu mnie złapią:-D:-D:-DPierwszą kontrolę miała ponad 4 miesiące po egzamine i to pod domem moich rodziców!!!:-D:-D:-D
mi od egzaminu minelo pol roku, a juz prawie rk od kiedy jezdze autem:-D w czerwcu bedzie dokladnie rok.. ale od wrzesnia jezdzilam non stop dopiero..:-D:-D jak wszysyc w pracy mi sie dziwili ze jezdze bez prawka:-D ale.. dobrze ze nie mialam z trgopowodu problemow:tak:

reklama
Do góry