reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ide pranie powiesic. Ach zeby mi sie chcialo jak mi sie nie chce :-):-):-)
Bardzo dobry tekst,od dziś będzie moim motto!!:-D:-D:-DLuna kolorem się różnią ,bo cena ta sama:tak::tak::tak:Przyjemnego spacerku Dowikla,Medeuska ferciara z ciebie ,że wszystko ci na pierwszy raz wychodzi:tak::tak::tak:ja tam takiego szczęscia aż nie miałam:-D:-D:-DMalinka do której te testy trwają ,no i kiedy będzie coś wiadomo z wynikami?

Piotruś śpi, mieszkanko ogarnięte, zostało tylko podłogi zamieść i może umyć jak mi się będzie chciało. :sorry: Zaraz siadam do reszty moich papierzysków, ale nie mogłam się oprzeć... :-p:-D
Mój na takie świsty w oskrzelach zawsze prócz antybiotyku dostaje jeszcze coś mukolitycznego.
To trzeba przecież rozpuścić,odklepać i odkrztusić.
Jak tego nie zrobicie to będzie powracało jak bumerang i to z siłą wodospadu.:-(
...
Jest to normalne przy mieszance antybiotyk Dicoflor :tak:
...
Nam lekarka kazała odstawić Mucosolvan skoro nie działa i kazała 3 razy dziennie podawać Herbapect. Z Piotrusiem jest ten problem, że on nie potrafi odkrztusić, nawet jak go kładę na kolanach, głową w dół i oklepuję, to niczego nie odpluwa. :zawstydzona/y:
Dobrze wiedzieć, że to normalne, bo jakby jeszcze jakieś problemy jelitkowe się przyplątały to już w ogóle byłaby kicha. :eek:
...
Wow jak czerwono w tym poscie ale nie dziwie sie ze wsciekła jestes nauczyciele czasem wymyślają:no:
...
No fakt, ci nauczyciele to wredni są czasami! :-p:-p:-p:-p
No to rzeczywiscie, taki to ja bym na 5 poprawiła:tak::-D:-D:-D
w sumie to nigdy żadnej poprawki nie miałam nigdy w życiu z niczego:cool2::cool2::cool2::elvis:

Nawet z prawka, a tak sie bałam:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Luna cudny ten fotelik i niedrogi , m nie bedzie zły....:tak::tak:
No to niezła jesteś! :tak: Ja prawko zdałam za piątym razem - tzn jazdę, bo testy za pierwszym, a na jeździe to tak mi się nogi za pierwszym razem trzęsły, że nie mogłam w pedały trafić. :-D
A na piątkę to byś niestety nie poprawiła, bo zasadę mam taką, że z poprawy mogą dostać max 3, no bo wiedzą, że będzie taki sam test. :-p Śmiać mi się czasem chce jak widzę, że pod ławką robią telefonami zdjęcia testu :-D i myślą, że ja nie widzę :-D

reklama
Do góry