reklama
To ty odważna jesteś.mi od egzaminu minelo pol roku, a juz prawie rk od kiedy jezdze autemw czerwcu bedzie dokladnie rok.. ale od wrzesnia jezdzilam non stop dopiero..
jak wszysyc w pracy mi sie dziwili ze jezdze bez prawka
ale.. dobrze ze nie mialam z trgopowodu problemow
![]()
Ja bym się nie odważyła bez prawka jeździć. Zresztą ja taki tchórz jestem, że się stresuję nawet jak zapomnę np dowodu rejestracyjnego wziąć.
A jak do tej pory policja tylko raz mnie zatrzymała, a jeżdżę już ponad 4 lata i to bardzo dużo. 
Tobie chyba się nudzi kobieto!Zrobiłam sobie plan obiadów na cały maj![]()

Nie fajnie się dzieje, nie fajnie :-(przeczytalam tajny i jestem w szoku normalnie co sie dzieje
ja robie zurek wiec ide go dokonczyc zeby jak maly wstanie mogl od razu zjesc
ale bede z doskoku![]()
A ja siedzę w papierach

co?????? a jak będziesz mieć ochotę na cos innego niż masz zapisane to plan bierze w łebZrobiłam sobie plan obiadów na cały maj![]()

medeuska
październikowa mama'09
to bede musoala zrobic to co jest w planie, a to na co bede moala chote zjem na sniadanie albo kolacjeco?????? a jak będziesz mieć ochotę na cos innego niż masz zapisane to plan bierze w łeb![]()

medeuska
październikowa mama'09
Zobaczyny co z tego wyjdzieJestem po spacerku,mlode juz spia wiec mam chwilke dla siebieZaraz ide na tajny poczytac co napisała AS
MEDEUSKA
Rozwalilas mnie tym planem obiadow na maj
Jestes poprostu boska![]()

Zrobiłam to żeby sie nei marnowalo jedzenie w lodowce

bo ja zawsze kupuje na caly miesiac

zobaczymy jak plan zadziala- bedzie wisiec na lodowce takze chlopcy beda sobie mogli zagladac co dzisiaj na obiad

oni sie z tego ciesza

okaze sie w praniu

Mama Helenki
i Aniki :D
Młoda spi, M już poleciał...
Ja tez zaraz do małej dołączę
Ale BB nałóg odrywa mnie od spania 
No to rzeczywiście niezła różnica
U mnie to jedna wielka zagadka co ugotuję
Planowanie nigdy mi nie wychodziło 
Ja tez zaraz do małej dołączę
Ale BB nałóg odrywa mnie od spania 
No to rzeczywiście niezła różnica

Zobaczyny co z tego wyjdzieZrobiłam to żeby sie nei marnowalo jedzenie w lodowce
bo ja zawsze kupuje na caly miesiac
zobaczymy jak plan zadziala- bedzie wisiec na lodowce takze chlopcy beda sobie mogli zagladac co dzisiaj na obiad
oni sie z tego ciesza
okaze sie w praniu
![]()
U mnie to jedna wielka zagadka co ugotuję
Planowanie nigdy mi nie wychodziło 
reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
mala usnela o 13 a ja wypilam kawke i nadrobilam zaleglosci.wszytsko posprzatalam,obiadek zrobiony-ryz z mieskiem
Paulina wlasnie wrocila ze szkoly.

ale Beata lekarz bez wykluczenia ciazy dal Ci luteune?najpierw zrob test a jak bedzie negatywny to wez luteine

jestes the best
Paulina wlasnie wrocila ze szkoly.
As ale luteina tez jest na wywolanie![]()
luteina jest na wywolanie-jak sie bierzez przez 10dni a potem odtsawia ,a na podtrzymanie jak sie bierze po kilka tabletek dziennie-tez bralamMoja siostra tez bralą luteine ale na podtrzymanie ciazy![]()
ale Beata lekarz bez wykluczenia ciazy dal Ci luteune?najpierw zrob test a jak bedzie negatywny to wez luteine
:-):-):-):-):-):-)Poczytałam o godzinach przyjęć pediatryA ja narzekałam na swoja przychodnie, że mała, ze kolejki
A przyjmuje 4 lekarzy w różnych godzinach codziennie
Ja też chciałam taki fotelik dla małejale mi to ciągle miejsca brakuje
Ona ma już tyle klamotów
A od wczoraj i tak siedzi tylko w gondoli od wózka głębokiego
Odebrałam od kuzynki i chciałam uprać ale na razie nie mogę ruszyć
Wczoraj wieczorem w niej usnęła
![]()
wszytskiego najlepszego!!!!agnes jak mąż??????????????
spóźnionne ale szczere życzenia dla was z okazji 2 rocznicy
to ty bidulko rocznice miałaś bez męża?????????????????
mozesz mu wybaczyc-z taka goraczka mial prawo zapomniecmalinka dzieki za pamięć :-):-):-):-)
M troszkę lepiej,ma już ok 37,5,juz wysokiej gorączki nie ma,ale gardło jeszcze boli więc jeszcze do nas nie przyjedzie
a powiem Ci szczerze że całkiem zapomniałam o naszej rocznicy z tego wszystkiegoale wstyd
ale M też zapomniał,dzwonił tyle razy ale o tym ani słowa.Umknęło nam to
![]()

Zrobiłam sobie plan obiadów na cały maj![]()

jestes the best
Podziel się:

Ona ma już tyle klamotów