reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

przeczytalam tajny i jestem w szoku normalnie co sie dzieje :no:

ja robie zurek wiec ide go dokonczyc zeby jak maly wstanie mogl od razu zjesc
ale bede z doskoku :tak:

reklama
mi od egzaminu minelo pol roku, a juz prawie rk od kiedy jezdze autem:-D w czerwcu bedzie dokladnie rok.. ale od wrzesnia jezdzilam non stop dopiero..:-D:-D jak wszysyc w pracy mi sie dziwili ze jezdze bez prawka:-D ale.. dobrze ze nie mialam z trgopowodu problemow:tak:
To ty odważna jesteś. :tak: Ja bym się nie odważyła bez prawka jeździć. Zresztą ja taki tchórz jestem, że się stresuję nawet jak zapomnę np dowodu rejestracyjnego wziąć. :zawstydzona/y: A jak do tej pory policja tylko raz mnie zatrzymała, a jeżdżę już ponad 4 lata i to bardzo dużo. :tak:
Zrobiłam sobie plan obiadów na cały maj:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D:-D
Tobie chyba się nudzi kobieto! :szok::szok::-D:-D

przeczytalam tajny i jestem w szoku normalnie co sie dzieje :no:

ja robie zurek wiec ide go dokonczyc zeby jak maly wstanie mogl od razu zjesc
ale bede z doskoku :tak:
Nie fajnie się dzieje, nie fajnie :-(

A ja siedzę w papierach :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Jestem po spacerku,mlode juz spia wiec mam chwilke dla siebie:tak::tak::tak:Zaraz ide na tajny poczytac co napisała AS

MEDEUSKA
Rozwalilas mnie tym planem obiadow na maj:szok::-D:-D:-D
Jestes poprostu boska:-D:tak::tak::tak:

Jestem po spacerku,mlode juz spia wiec mam chwilke dla siebie:tak::tak::tak:Zaraz ide na tajny poczytac co napisała AS

MEDEUSKA
Rozwalilas mnie tym planem obiadow na maj:szok::-D:-D:-D
Jestes poprostu boska:-D:tak::tak::tak:
Zobaczyny co z tego wyjdzie:-D:-D Zrobiłam to żeby sie nei marnowalo jedzenie w lodowce:-D:-D:-D bo ja zawsze kupuje na caly miesiac:-D:-D:-D:-D:-D zobaczymy jak plan zadziala- bedzie wisiec na lodowce takze chlopcy beda sobie mogli zagladac co dzisiaj na obiad:-D:-D:-D:-D oni sie z tego ciesza:sorry::-D:-D:-D okaze sie w praniu:-D:-D:-D

Młoda spi, M już poleciał...

Ja tez zaraz do małej dołączę :rofl2: Ale BB nałóg odrywa mnie od spania :-D

No to rzeczywiście niezła różnica :szok:

Zobaczyny co z tego wyjdzie:-D:-D Zrobiłam to żeby sie nei marnowalo jedzenie w lodowce:-D:-D:-D bo ja zawsze kupuje na caly miesiac:-D:-D:-D:-D:-D zobaczymy jak plan zadziala- bedzie wisiec na lodowce takze chlopcy beda sobie mogli zagladac co dzisiaj na obiad:-D:-D:-D:-D oni sie z tego ciesza:sorry::-D:-D:-D okaze sie w praniu:-D:-D:-D

U mnie to jedna wielka zagadka co ugotuję :rofl2: Planowanie nigdy mi nie wychodziło :-p

reklama
mala usnela o 13 a ja wypilam kawke i nadrobilam zaleglosci.wszytsko posprzatalam,obiadek zrobiony-ryz z mieskiem;)
Paulina wlasnie wrocila ze szkoly.

As ale luteina tez jest na wywolanie :tak::tak::tak:

Moja siostra tez bralą luteine ale na podtrzymanie ciazy:tak::tak::tak:
luteina jest na wywolanie-jak sie bierzez przez 10dni a potem odtsawia ,a na podtrzymanie jak sie bierze po kilka tabletek dziennie-tez bralam;)
ale Beata lekarz bez wykluczenia ciazy dal Ci luteune?najpierw zrob test a jak bedzie negatywny to wez luteine

Poczytałam o godzinach przyjęć pediatry :szok: A ja narzekałam na swoja przychodnie, że mała, ze kolejki :szok: A przyjmuje 4 lekarzy w różnych godzinach codziennie :tak:

Ja też chciałam taki fotelik dla małej :tak: ale mi to ciągle miejsca brakuje :baffled: Ona ma już tyle klamotów :szok: A od wczoraj i tak siedzi tylko w gondoli od wózka głębokiego :rofl2: Odebrałam od kuzynki i chciałam uprać ale na razie nie mogę ruszyć :-D Wczoraj wieczorem w niej usnęła :-D
:-):-):-):-):-):-)

agnes jak mąż??????????????
spóźnionne ale szczere życzenia dla was z okazji 2 rocznicy:tak::tak::tak::tak:
to ty bidulko rocznice miałaś bez męża?????????????????
wszytskiego najlepszego!!!!

malinka dzieki za pamięć :-):-):-):-)
M troszkę lepiej,ma już ok 37,5,juz wysokiej gorączki nie ma,ale gardło jeszcze boli więc jeszcze do nas nie przyjedzie :no::no::no::no:
a powiem Ci szczerze że całkiem zapomniałam o naszej rocznicy z tego wszystkiego :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale wstyd :tak::tak::tak: ale M też zapomniał,dzwonił tyle razy ale o tym ani słowa.Umknęło nam to :tak::tak::tak:
mozesz mu wybaczyc-z taka goraczka mial prawo zapomniec:-D

Zrobiłam sobie plan obiadów na cały maj:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D jestes the best:rofl2:

Do góry