reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
kicia i jak staranka juz sie zaczely czy jeszcze nie?

tak juz zaczelismy :tak:

Witam:)

zajełam się bardziej teraz moją pracą i chcę troszkę rozkręcic moj interes latem:) (robię zdjęcia)

ooo fajnie! a co konkretnie robisz ???

Paula wiesz co jak ja ogladam sobie zdjecia lasek na bb to niektore maja juz takie wielkie brzuchy w 12tc ze szok:szok: a ja jeszcze nic:-(

nadrobisz spokojnie! u mnie prawie do 6 mca nic nie bylo widac!

boli mnie mocno brzuch i aż po krzyże:eek:dlaczego a rano jak wstałam to kuło mnie mocno w jajnikach co jest grane dlaczego tak mi ta owulacja tak mnie boli:eek:

mnie tez dzisiaj boli krzyz! to pewnie jest zwiazane z owulka!

mnie tez się podoba Kacper ale u nas w rodzinie już jest. U mnie będzie albo Kubuś, Karol, no albo Antoś :zawstydzona/y:;-)

tez mi sie Karol podoba !!

Kochane stara ekipa tu zagląda....i buziaki zostawia

i ja rowniez z tej starej ;-)

pozdrawiam

mnie tez dzisiaj boli krzyz! to pewnie jest zwiazane z owulka!
i ja rowniez z tej starej ;-)

pozdrawiam

oooo ciesze się że nie jestem sama:-):tak:zaglądać jak najwięcej i pisać;-)

Kochane stara ekipa tu zagląda....i buziaki zostawia

bardzo sie ciesze bo mi także was tu brak:tak:

Ja to już mam chyba urojoną ciążę;-):-D
Normalnie od dziś tak mnie zaczeły cycuchy bolec.. że normalnie szok, ale nie na górze tylko z boku jakby od pachy.. ale pewnie przed @ i to dlatego:tak:
Ja i tak na nią czekam z utęsknieniem bo na nowej kanapie jeszcze nie fikalismy i postanowiliśmy, że od maja ruszymy pełna parą:-D
Tak, żeby teraz tej sprężyny wyskoczyły, haha:laugh2::rofl2:

hehe no jeszcze troche i okaże się ze fasolka jest cały czas z wami:tak:a powiedz czy to są pierwsze staranka czy może jednak były szybciej co wiesz możliwe że jesteś w ciąży:eek:;-)

hehe no jeszcze troche i okaże się ze fasolka jest cały czas z wami:tak:a powiedz czy to są pierwsze staranka czy może jednak były szybciej co wiesz możliwe że jesteś w ciąży:eek:;-)
W tym miesiącu tylko 2 razy serduszkowaliśmy. Ale już od 2008 roku się staraliśmy ale z przerwami, także dokladnie ile się staramy to nie umiem powiedziec:-D
Tak intensywnie to od tego miesiąca zapadła decyzja ale baliśmy sie,że juz nie zdążymy, że po owólce.. i wogóle. A tu chyba jednak było przed:-p:-D
11dc i 13dc (przy ostatnich 3) cyklach 28dniowych.

reklama
W tym miesiącu tylko 2 razy serduszkowaliśmy. Ale już od 2008 roku się staraliśmy ale z przerwami, także dokladnie ile się staramy to nie umiem powiedziec:-D

Tak intensywnie to od tego miesiąca zapadła decyzja ale baliśmy sie,że juz nie zdążymy, że po owólce.. i wogóle. A tu chyba jednak było przed:-p:-D
11dc i 13dc (przy ostatnich 3) cyklach 28dniowych.

w owulke na pewno trafiliście:tak:(na chłopca:-p)hmm może jakos sie trafiło:-)ale @ dostałaś ostatnio:eek:chociaż zdarza sie i tak że czasami na początku ciąży jest;-)

Do góry