anufifi
tęsknię...
Kochane stara ekipa tu zagląda....i buziaki zostawia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kicia i jak staranka juz sie zaczely czy jeszcze nie?
Witam
zajełam się bardziej teraz moją pracą i chcę troszkę rozkręcic moj interes latem(robię zdjęcia)
Paula wiesz co jak ja ogladam sobie zdjecia lasek na bb to niektore maja juz takie wielkie brzuchy w 12tc ze szoka ja jeszcze nic:-(
boli mnie mocno brzuch i aż po krzyżedlaczego a rano jak wstałam to kuło mnie mocno w jajnikach co jest grane dlaczego tak mi ta owulacja tak mnie boli
![]()
mnie tez się podoba Kacper ale u nas w rodzinie już jest. U mnie będzie albo Kubuś, Karol, no albo Antoś;-)
mnie tez dzisiaj boli krzyz! to pewnie jest zwiazane z owulka!
i ja rowniez z tej starej ;-)
pozdrawiam
Ja to już mam chyba urojoną ciążę;-)
Normalnie od dziś tak mnie zaczeły cycuchy bolec.. że normalnie szok, ale nie na górze tylko z boku jakby od pachy.. ale pewnie przed @ i to dlatego
Ja i tak na nią czekam z utęsknieniem bo na nowej kanapie jeszcze nie fikalismy i postanowiliśmy, że od maja ruszymy pełna parą
Tak, żeby teraz tej sprężyny wyskoczyły, haha![]()
Ktoś tu wymienił imię Karol?;-)
To moje nazwisko panieńskie
Śmiesznie, co?
A mój dziadek miał na imie Karol i nazwisko też Karol
hehe no jeszcze troche i okaże się ze fasolka jest cały czas z wamia powiedz czy to są pierwsze staranka czy może jednak były szybciej co wiesz możliwe że jesteś w ciąży
;-)
W tym miesiącu tylko 2 razy serduszkowaliśmy. Ale już od 2008 roku się staraliśmy ale z przerwami, także dokladnie ile się staramy to nie umiem powiedziec
Tak intensywnie to od tego miesiąca zapadła decyzja ale baliśmy sie,że juz nie zdążymy, że po owólce.. i wogóle. A tu chyba jednak było przed
11dc i 13dc (przy ostatnich 3) cyklach 28dniowych.