reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
No to jesteśmy razem:-D

Ja to już mam chyba urojoną ciążę;-):-D
Normalnie od dziś tak mnie zaczeły cycuchy bolec.. że normalnie szok, ale nie na górze tylko z boku jakby od pachy.. ale pewnie przed @ i to dlatego:tak:
Ja i tak na nią czekam z utęsknieniem bo na nowej kanapie jeszcze nie fikalismy i postanowiliśmy, że od maja ruszymy pełna parą:-D
Tak, żeby teraz tej sprężyny wyskoczyły, haha:laugh2::rofl2:

my z mężem oglądamy youcanedance
synek już śpiocha...
ja pewnie jeszcze horror obejrzę

patrysia86 i jak pizza smakowała? ;))
My dziś na kolację zrobiliśmy sobię sałatki z fetą mniami :)

aha kto ma ochotę luknąć na moje foteczki to zapraszam: www.ischmaru.flog.pl ;-)

Dobrej nocy
nie koniecznie spokojnej! :-p:-)
Kinga cudne fotki, tez uwielbiam robić zdjęcia ale najbardziej synusiowi:-D
Hej Wszystkim:-)

A nam dzis mija 3 miesiace odkad jestesmy małżenstwem :tak:

Buziaki dla Was Kochane
Wszystkiego naj

A my wczoraj mieliśmy 3 rocznice slubu:-D

Buziaczki

reklama
Do góry