wiktoria12
Mama i żona :)
Mamo Helenki śliczne suwaczki a od czego Helenka ma wysypke
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

SUPERdziewczyny muszę sie pochwalić.Mój M zrobił mi mega niespodziankę,ale mnie dzis zaskoczył na maksa.
Rozmawialismy dziś przez telefon i jakos sie tak zgadało że całkiem zapomnieliśmy że 2 dni temu była nasza rocznica slubu.Gupio mu się zrobiło i zaczął przepraszać.Nie jestem zła bo leżał z gorączką, ja zreszta też zapomniałam z tego wszystkiego.
Siedzimy sobie z Oliwką i oglądamy "Pierwszą Miłość"a tu Oliwka sie zerwała bo coś usłyszała i woła tata tata.ja mówię to pewnie wójek.Ja patrzę ......
a tu M przyjechałz bukietem kwiatów i bombonierką :-):-):-):-):-)
Ale mi niespodziankę zrobił,byłam mega zaskoczona bo sie go całkowicie niespodziewałam.
Miło było go zobaczyć.
Ale miałąm na niego ochotęale cóż Oliwka nie odstępowała go na krok hmmm więc nici z baraszkowania.
Posiedział z godzinkę i pojechał.
nie chciał dłuzej siedzieć żeby małej nie zarazić.Ale cieszę sie ze się hoć na chwilkę zobaczyliśmy.

Dywan w kuchniA jeszcze kuchnia

chce Ci sie to sprzatac

Ja to w całym domu nie mam dywanów- nienawidze odkurzac...
tylko wsypialni chyba bede miala jakis maly przy lozku i w saonie maly pod stolikiem moze kiedys kupie zastanowie sie, poza ty żadnych dywanówww!!!!
Jak by nie było od podłogi ciągnie
Ja też nie byłam zwolenniczka dywanów ale musiałam zmienić zadanie

Ponoc na testy uczuleniowe jeszcze za wcześnie więc zgadujemy 
Popieram cie Mamo Helenki dywan to podstawa a tym bardziej że w kuchni mamy panele i to bardzo sliskie a pozatym jest cieplejmadeuska, przy dziecku walającym się po podłodze, dywan to podstawaJak by nie było od podłogi ciągnie
![]()
wiktroia, dokładnie nie wiemPonoc na testy uczuleniowe jeszcze za wcześnie więc zgadujemy
![]()
No to w końcu się przespałaś.Cieszymy się razem z Toba.Witam sie i ja nocka nawet dobra Kamilek chciał kaszkeale mu nie zrobiłam dałam cyca bodużo już pokarmu było a on jadł ale ta zabardzo nie chciał.A zaraz będziemy sniadanie jeśc a wstałam z lekkim bólem brzucha no i mam @ nareszcie czuje sie 100% kobietą
![]()
Yyyy.... szwagierka ma panele w całym domu i w salonie tylko mały dywanik i 2 dzieci zawwsze zdrowamadeuska, przy dziecku walającym się po podłodze, dywan to podstawaJak by nie było od podłogi ciągnie
![]()
A ja mam w kuchni parkiet...
wiktroia, dokładnie nie wiemPonoc na testy uczuleniowe jeszcze za wcześnie więc zgadujemy
![]()
Bedziemy mieszkac na 3 pietrrze wiec od dołu zawsze cieplo

i o 2 dni bym musiala cale dywany prac

tymbardziej ze pies w domu, który zreszta tez czasem moze nasikac..

Yyyy.... szwagierka ma panele w całym domu i w salonie tylko mały dywanik i 2 dzieci zawwsze zdrowaBedziemy mieszkac na 3 pietrrze wiec od dołu zawsze cieplo
...
A blok blokowi też nie równy, wyjdzie samo w praniu