reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
ja mam w salonie panele a w kuchni korytarzu i zlazience terakote.dywan do podstwa.nawet w bloku.Medeuska posiedz tak soibie przez pol dnia na golej podlodze albo raczkuj po niej to sie przekonasz ze to nie jest milemadeuska, przy dziecku walającym się po podłodze, dywan to podstawaJak by nie było od podłogi ciągnie
Ja też nie byłam zwolenniczka dywanów ale musiałam zmienić zadanie
![]()
A ja mam w kuchni parkiet...
wiktroia, dokładnie nie wiemPonoc na testy uczuleniowe jeszcze za wcześnie więc zgadujemy
![]()

no jeszcze nic nie wiejm.zaraz chyba zadzwonie bo normalie nerwy mnie zjedzadobra to teraz mykam na zamknięty
anabuba kciuki trzymam wiesz już co i jak z odbiorem????o której komisja????
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
qrwa!zadzwonilam walsnie do inspektoratu.ma przyjechac jakas baba,mam czekac na telefon.qrwa!!!!!

mialam nadzieje ze przyjedzie ten chlop co ostatnio to wiedzialbym jak gadac.a tu dupa!!!!
teraz mam stracha

mialam nadzieje ze przyjedzie ten chlop co ostatnio to wiedzialbym jak gadac.a tu dupa!!!!
teraz mam stracha
Mama Helenki
i Aniki :D
qrwa!zadzwonilam walsnie do inspektoratu.ma przyjechac jakas baba,mam czekac na telefon.qrwa!!!!!
teraz mam stracha
Dobrze bedzie

B
Beata1988
Gość
Witam w piątek! Ach oby do środy i trochę odetchnę.
Pogoda ładna idę dzisiaj z małym na dwór jak da mi się umyć i wyszykować. Ostatnio taki marudny że szkoda gadać. Chyba na ząbki. Coś czuję że będą mu szły i na dole i u góry od razu

masakra oszaleje. Ale dobrze że Radek będzie to nadrobi te 9 miesięcy 

Nocka spokojna, tylko raz wstawałam do bąka bo coś mu się przyśniło, dałam dyda i poszedł spać. Ale za to obudził się o 6.30

Ach dobrze że nic w domu robić nie muszę, zupka ze wczoraj, garów nie ma a pranie wczoraj zrobiłam. Teraz niech tylko to małe zaśnie i spokój na jakiś czas

Pogoda ładna idę dzisiaj z małym na dwór jak da mi się umyć i wyszykować. Ostatnio taki marudny że szkoda gadać. Chyba na ząbki. Coś czuję że będą mu szły i na dole i u góry od razu

Nocka spokojna, tylko raz wstawałam do bąka bo coś mu się przyśniło, dałam dyda i poszedł spać. Ale za to obudził się o 6.30

Ach dobrze że nic w domu robić nie muszę, zupka ze wczoraj, garów nie ma a pranie wczoraj zrobiłam. Teraz niech tylko to małe zaśnie i spokój na jakiś czas

B
Beata1988
Gość
Anabuba będzie dobrze zobaczysz 

przede wszystkim nie denerwuj się a będzie dobrze 

B
Beata1988
Gość
Jeny co za dziecko to ja nie wiem. Siedzi w bujaku i się gapi cały czas na mnie. Co spojrzę to wali tak nogami że bujak się przesuwa po podłodze o dobre półtora metra :-):-):-) no masakra
luna665
Mama grudniowa 2007
Kochana, kciuki zaciśnięte, nic się nie martw-tylko spokój może nas uratować. Baba też ma serce przecież...qrwa!zadzwonilam walsnie do inspektoratu.ma przyjechac jakas baba,mam czekac na telefon.qrwa!!!!!
teraz mam stracha
A co do wierzgania w bujaku-moja też tak robiła i radocha z tego przeogromna.
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Kochana, kciuki zaciśnięte, nic się nie martw-tylko spokój może nas uratować. Baba też ma serce przecież...
A co do wierzgania w bujaku-moja też tak robiła i radocha z tego przeogromna.
oby miala serce!bo z babmi roznie bywa,sczegolnie z urzedniczkami...
az sie trzese cala.nie wiadomo o ktorej przyjedzie inie wiadomoco za baba.moglaby juz wolalabymmiec to juz z glowy
reklama
B
Beata1988
Gość
Idę tego małego trola przebrać i spać położyć 

Podziel się: