reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
dziewczyny jak usłyszycie u siebie w domku jakiś hałas pęknięcie.......................to ja.........................tak puchne z dumy że zaraz pęknę........................sprzątnełam łazienkę na błysk łącznie z szorowaniem takie plastikowej pólki czego nie cierpię segregacją kosmetyków itp................normalnie PUCHNE Z DUMY:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
puchnij ,puchnij.Jak Ci mało to zapraszam do mojej łazienki :-D:-D:-D:-D
Serio ja też dziś łazienkę sprzątam.:-):-)

joanna nawet nie wiesz jak mi twój wojtek przypomina adama jota w jote:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
joanna ja poproszę o przepis na to ciasto i na kotleciki też lubie tnie fajne szybkie potrawy:tak::tak::tak::tak:
madziulanatasza akurat rybkę to ja wolę z foli:tak::tak::tak:a tam szaleństwo objadłam się jak bąk:tak::tak::tak::tak:a ty tu nie fisiuj ja muszę wygrać:tak::tak::tak::tak::tak:
anabuba co z tobą bo ja nawet na spacer nie poszłam tylko moi a ja sprzątam i kompa okupuje:szok:
no dziewczyny moje kochanie coś ruszyło w kierunku sexu:szok:adam w szkole jeszcze a on zabrał julke i antka na plac celem jak powiedział wymęczenia ich bo wieczorkiem powiedział zrobimy sobie wspólny prysznic napijemy się drinka.........................................uch się będzie działo..................wreszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

dziewczyny a jak wasz pazyl?????????????????????????
bo ja stanełam na 17 poziomie próbuje rozgryź pierwszą zagadkę a punktów mam 25:tak::tak::tak:a jak tu dojś do 100 punktów:szok::szok::szok::szok::szok:
no to zaszalejecie:-D:-D:-):-)

Dobra uciekam mięsko na grilla szykować.
mniammm:-)

madziula ja też się nie głodze bo wiem że to dla mnie błędne koło bo zaraz będe głodna i tam skubne tam coś podjem itp................. ja się tam trzymam jem 4-5 razy tylko mniej no i staram się nie smażone mniej ziemniaków mam zamiar je całkiem wyeliminować no i od 18 na lodówce mam kłódkę dla siebie:rofl2::rofl2:

cześć:tak:
tak długo Was czytałam aż mnie wylogowało:szok::szok::szok:
ja też na diecie, już trzeci tydzień ale efektów raczej brak, bo mam straaaaaaaasznie słabą przemianę materii, czasem męczę się ponad tydzień:-:)-:)-(ale brzuch mam jakby troszkę mniejszy:-D i z tej okazji pozwoliłam sobie dzisiaj zjeść na obiad makaron ze szpinakiem:-):-):-)pyyyycha, a nazwałam to danie specjalnie dla Misi "ślimaczki w trawie":laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:zajadała, aż jej się uszy trzęsły, cudny widok

:szok::szok:te rosyjskie place zabaw to jakiś koszmar:szok::szok: one takie są naprawdę ????????
Agnes życzę powodzenia na kopenhaskiej, ciężka jest jak dla mnie aż za bardzo, nie dałam rady dłużej niż 3 dni:no:

jestem....

Jaka masakra ,po prostu stylowe;-)

Anabuba jak ci sie udało tak tanio wylicytować ,świetne ciuchy...dobra ,mykam po Ksawka:tak:
hm-upatrzylam sobie tych uzytkowników bo oni zawsze zaczynaja licytacje od 1zł i maja ciuchy dobrej marki.na ta kurte to polowalam chyba ze 4 egzemplarze w rozynych kolorach.niektore nawet ok50zl schozily.a ja mialam farta:-):-):-)

anabuba jak tam odbiór bo siedze jak na szpilkach???????????????????
madziulanatasza jak dietka he?????????????????????????
bo ja się trzymam dZielnie:tak::tak::tak:tylko mało pije cosik:baffled::baffled::baffled:
ehhhhh...:no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no:
zadzownilam do inspektoratu ok13.30-pani zaskoczona w ogole co ja chce jak powiedzialam skad jestem i jakos nie potarfila mi wytlumaczyc co si estalo.kazala czekac i zadzwonic przezd 16.skoro nikytt nie przyjedzal to zadzwonilam.okazalo sie ze jakos nas pomineli w grafiku i w ogole nie brali nas pod uwage:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
qrwa ja taki stres przezywalam a tu taki numer:wściekła/y::wściekła/y:
zła jestem ale jak mi powiedziala ze nie wie co powiedziec to sie zaczelam smiac bo jakos mocno mnie to nie zdziwilo.u nas nic sie nie udaje za pierwszym razem.zawsze jakies poprawki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
maja zaraz po niedzieli dzwonic z nowym terminem.na szczescie pani sekretarka uprzejma i przeprosila wiec nie zrobilam awantury.zrestza nie robie awantury od tak obcym ludziom.
no wiec czeka mnie kolejny stresssssssssss

pozniej przyjechala moja mama,ugotowalam pomidorowa jakos tak na kolacje chyba juz bo caly dzien nie mialam glowy do gotowania.dobrze ze nie szlam po pauline bo bym w koncu pod samochod wpadla z roztargnienia.

Dziewczyny juz dawno wstaly takze zdarzylam tylko zamiesc jeden balkon-ale dobre i to:tak::tak::tak:
Bo babcia gotuje obiadek a my sie na tym balkonie bawilismy;-):-)
Oto foteczki
u was tak goraco??????????????????

a ja sie dopiero witam i obiecvuje ze wieczorkiem nadrobie :tak: musze w trakcie spaceru wejsc do biedronki kupic masełko i krakersy do moiego szybkiego placuszka Masę budyniową już ugotowałam także akurat do wieczora wystygnie a ja uwielbiam to ciasto :-D dzis mase podziele na 3 czesci oi do każdej coś innego dodam będzie pyszne :-p obiadek mialam szybki bo gotowalam ryz do tego zrumieniła mcebulkę ,kotlety" awaryjne ",i mizeria nawet Zuzia zjadla( poprawial bo jadla obiad w szkole) :szok: :baffled: zaraz zmykamy na spacerek od razu odprowadze meża na przystanek bo ma dzis nocke :-( na razie e-ciocie Wojtek znowu "fisiuje ":wściekła/y: nawet nie dowiedziałam sie jak mu poszedl test :crazy:
hmmmm idzsobie na tajny poczyatc:-):-):-)

mała spi już 2 godziny :szok::szok::szok:
pewnie sie obudzi zaraz ale spi jak zabita póki co pewnie jej bół przeszedł na razie i odsypia noc bidulka
Luna kochana Tobie tez dziękuję nie tylko malince
nie chce Wam tak ciągle słodzić ale wszystkie ejsteście wspaniałe i zawsze coś doradzicie :tak::tak::tak:
bo co 10głow to nie jedna:-D:-D:-D
zawsze sie jakis sosb znajdzie:-)

dziewczyny a jak wasz pazyl?????????????????????????
bo ja stanełam na 17 poziomie próbuje rozgryź pierwszą zagadkę a punktów mam 25:tak::tak::tak:a jak tu dojś do 100 punktów:szok::szok::szok::szok::szok:
no comment

MŻ to mniej żreć a ŻP to żryj połowe:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
poplakalam sie ze smiecjhu:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::rofl2:

Wpadłam poczytać co porabiacie i uciekam ,bo Darek wrócił i zaraz będzie grilla robił
:szok::szok::szok::szok:
On o tej porze w domu:szok::szok::szok:
Święto jakieś czy co?:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
i znow mnie nie zparosilas?:-:)-:)rofl2:

Ja już pierwsze efekty widzę:-Dbrzuch mogę wciągnąć:-D
hehehehehe:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

cześć:tak:
tak długo Was czytałam aż mnie wylogowało:szok::szok::szok:
ja też na diecie, już trzeci tydzień ale efektów raczej brak, bo mam straaaaaaaasznie słabą przemianę materii, czasem męczę się ponad tydzień:-:)-:)-(ale brzuch mam jakby troszkę mniejszy:-D i z tej okazji pozwoliłam sobie dzisiaj zjeść na obiad makaron ze szpinakiem:-):-):-)pyyyycha, a nazwałam to danie specjalnie dla Misi "ślimaczki w trawie":laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:zajadała, aż jej się uszy trzęsły, cudny widok

ja pije herbatke-slim figura 1.potem 2 i 3.juz druga ture przerabiam.i po tej 1 mam lepsza przemiane i moge 1-2razy dziennie do kibelka bo tak to tez mialam z tymproblemy.no i spokojnie tez sie chudnie:-)

Weronika spala w dzien prawie 3godz,a ja praiw ewiekszosc czasu przed kompem.co za matka ze mnie?????????nalogowiec paskudny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jutro od rana biore sie za robote no i w koncu normalnie ywjde na dwor:-)
bo teraz mialam pretekst zeby przed kompem siedziec bo malej piluje:-):-):-)

no i jedna rezcz dzis zalatwilam.pisalam wam ostatnio jak moj P napucl od zeba?no i 3dni nie mogl isc,ale jakos w koncu dzis mu to wyperswadowalam:-):-):-)
no i poszedl.dostal antybiotyk.teraz musze go namawiac zeby zaczal leczyc zeby.
a mnie co znowu boli i swedzi.tak jakby znow tamta osemka ale az do kal mnie swedzi dziaslo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry