reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie!

U nas nocka ok- ale miałam tak głupi sen że poszłam w nocy do Bartka :sorry:
Ł jak zwykle zbiera się do roboty- dzisiaj bedzie dłuuuugo bo prezydent Indii przylatuje czy cóś :sorry::sorry: Bart daje tak popalic że już jestem zmęczona :baffled: no krzyczy tak głośno, że na ulicy go słychac... ja nie wiem co się z nim porobiło, chciałam jechac z nim tramwajem do galerii, ale nie wiem czy dam radę z tym małym wrzaskunem :dry::oo2:

Ładny dzień się zapowiada!

Magdalenkakol, Azile powodzenia dla waszych facetów- tych większych i tych mniejszych ;-)

reklama
Dzień dobry i słoneczny :-D

Dużo udzielam sie w skzole w trójce klasowej.
Ja się też udzielam w trójce klasowej
Azile wiesz ze mi brajkuje tego udzielania sie w trojce klasowej
Dobrze że są takie mamy jak Wy które mają zapał i chęci coś zrobić. Ja pamiętam swoje pierwsze zebranie i wybór trójki klasowej... :zawstydzona/y: Nie było ani jednego chętnego :sorry: I tak czekałam 5min... poczekałabym dłużej gdyby nie to że powiedziałam że do domu nie pójdziemy póki ktoś się nie zgłosi :-D Znaleźli się chętni, ale niestety później inicjatywy żadnej :baffled:

Życzę dziś sukcesów w zawodach :tak: Fajnie dzieciaki spędzą czas ;-)

U nas nocka przyjemna i długa bo mała jak tata nie wstaje do pracy daje pospać do 8 :-) Teraz chyba odpadła na drzemkę i śpią razem :tak: Ja właśnie z kawunią poczytałam co tam u Was :tak: Planów na weekend sporo, zobaczymy co wyjdzie. ;-) Najpierw wspólny spacerek, potem może zoo albo wypad w zacisze zieleni ;-)
Udanych wyjść :tak:

Dzien Dobry

Ostatnio troszku Was zaniedbuje ale mialam problemy z Fabiankiem. Bidulek od czwartku mial wyrwane dwa ząbki (4) mial wczesniej leczone ale za płytko prawdopodobnie, i stan ropny miał i trzebabyło wyrać.
Nadia w dalszym ciągu katarek ma i kaszel - w pn muszę iśc na kontrolę...

Dzisiaj słonecznie- az zyc sie chce...

Miłego Dnia Wam życzę

Bbakania, moja jak się rozchorowała, to moja lekarka mówiła, że można dać jej tantum verde, tylko to słabsze... na katar to nasivin 0,01% ten dla niemowląt... i smarować pod nosem maścią majerankową i rinopanteiną... u mnie to dosyć szybko ustąpiło... może spróbuj... nie masz nic do stracenia...

reklama
Do góry