Anabuba
czarownica mroźnego lądu
malinka zwroc sie do myszuni!!!!!!!!!ona jest lektorka angielskiego wiec z pewnsocia Ci przetlumaczy:-):-)witam z rana
nocka dość ciężka antek budził się 6 razy na koniec o 5 poszedł do nas do łóżka i ospał do 7
a ja wczoraj jak głupia prawie do 1 siedziałam na you tubie i słuchałam muzyki spisywałam sobie piosenki potem sobie z netu ściągnę....same starocie w większości ale takie milusie każda to jakaś historia w moim życiu albo wspomnienie..................
joanna będzie dobrze zdasz a jaka to frajda mieć prawko
luna super że się ułożyło pisz na tajnym bo umre z ciekawości
mlena to super że malutkiej pomaga gel i czopki będzie dobrze
as zdrówka dla kubusia co mu jest???????????
mój antocha też wczoraj zwrócił i 2 brzydkie kupy zrobił ale już jest ok
u nas dzisiaj słonko za chmurami i wieje.....jula nieszczęśliwa bo chciała sandały ubrać ale nadrabia chodzi w nich po domuadam pojechał na wycieczke szkolną do goleniowa na lotnisko
dziewczyny która dobrze zna angielski????????mam 2 strony do przetłumaczenia
laski co robicie na majówke?????????????????????????
a ja w lutym zlozylam wi w marcu dostalam zwrot:-):-):-)ściągnełam sobie z neta historię cerkwicy chciałam piotra mamie zrobić niespodziankę ale to po angielsu więc ja dupa w kwiaty bo angielski ni w ząb a po niemiecku nigdzie nie ma
a my na majówkę jedziemy chyba do piotrka mamy:-)jak dobrze pójdzie to jedziemy w czwartek a wracamy w poniedziałek:-):-)
madziula to już masz wszystko do wykupu????kiedy 1 rata?????
rozliczenie.................ja złożyłam w lutym i jeszcze zwrotu nie dostałam a tak bym chciała![]()

co do sciagania pojedynczych piosenek z netu polecam strone MP3.Teledyski.info - darmowe mp3, wyszukiwarka mp3, download mp3 za darmo mp3 sie sciaga:-)