Anabuba
czarownica mroźnego lądu
witam ciotki klotki
medluje ze zyje.ide nadrobic zaleglosci i potem zdam meldunek:-):-)
medluje ze zyje.ide nadrobic zaleglosci i potem zdam meldunek:-):-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ależ się za prace wzięłaś.:-):-)Ja na chwilke, w trakcie jedzenia zupkiw przerwie w prasowaniu
Już 3 godz prasuje2 filmy zdążyłam obejrzec
Ja pamiętam...
mój gin jest popoludniu, to chyba przyjade do Ciebie przed wizytą u niego
A kochana, bedziesz miała czas i ochotw żeby mi zrobic tipsiki czy nie bardzo?
Do mnie jakoś zupa serowa nie przemawia.... i nawet nie chce mi sie jej zrobic na spróbowanie.... kiedys jadłam gotowa serową gorcy kubek i mi nie smakowala ani troche
świetna
Też super pioseneczka
Dobra ide dalej prasowac, zupke sobie zjadłam, moge dalej zapieprzac...juz miw brzuchu burczało
A dzisiaj mam kalafiorową
Później wpadne na tajny poczytac co tam Patrysia pisała.... teraz juz nie dam rady..bo net mi jescze chodzi jakby mu sie nie chciało
![]()
Na necie tego sporo,ale z wypróbowanych to tylko spagetti i z jogurtem na słodko.dziewczyny macie może jakieś fajne przepisy na potrawy z makaronem zeby dziecku smakowało????????
prędzej kupisz pokrowiec zmateriału taki ściągany na rzepki zapinany.A właśnie bym zapomniała zapytać,orientuje sie może któraś z Was czy można dokupić ceratę na krzesełko do karmienia dla dziecka.Bo mi trochę popękała ta cerata w kroku przy pasach,a znając Oliwkę to pęknięcie pójdzie dalej.Sprawdzałąm na internecie i nie mogę nic takiego znaleźć.![]()
witamy nową mamęCześć dziewczyny!
Mieszkam w Leeds, ale widzę,że jest dziewczyna z mojego rodzinnego Szczecina.
Jestem z dziećmi w domu od 2005,i już mam serdecznie dosyć. Właśnie dopadł mnie kryzys.
Jestem w obcym kraju,co z tego ,że się dogaduję jak nie mam tu prawdziwej przyjaciółki ani nikogo z rodziny. Jest mi ciężko. Chciałam w tym roku zrobić wreszcie prawko i iść do szkoły na ang.,może jeszcze jakiś kierunek zawodowy. Kiedyś zaczęłam fryzjerstwo, ale tak sobie. Ogólnie męczy mnie już ciągłe sprzątanie, spacerki,zupki. Każda z was to zna...
Cześć dziewczyny!
Mieszkam w Leeds, ale widzę,że jest dziewczyna z mojego rodzinnego Szczecina.
Jestem z dziećmi w domu od 2005,i już mam serdecznie dosyć. Właśnie dopadł mnie kryzys.
Jestem w obcym kraju,co z tego ,że się dogaduję jak nie mam tu prawdziwej przyjaciółki ani nikogo z rodziny. Jest mi ciężko. Chciałam w tym roku zrobić wreszcie prawko i iść do szkoły na ang.,może jeszcze jakiś kierunek zawodowy. Kiedyś zaczęłam fryzjerstwo, ale tak sobie. Ogólnie męczy mnie już ciągłe sprzątanie, spacerki,zupki. Każda z was to zna...
dziewczyny macie może jakieś fajne przepisy na potrawy z makaronem zeby dziecku smakowało????????
Na przyszły tydzień nie wiem czy będę zaglądać bo mam trochę spraw do załatwienia i za tydzień jeszcze matura z tego polakai nic nie ruszyłam bo nie mam kiedy
czarno to widzę
no cóż ale znając mnie to na ściemniam i będzie dobrze ;-) dobrze że ja się nie stresuję jak reszta. Postaram się wieczorem zaglądać
dupę Wam pozawracać
![]()
Beata-teraz ustnamature to wy macie luz.ja mialam normalna tzn taka ze trzeba bylo umiec materila z calych 4lat liceum i sie losowalo 3 pytania.a mozna bylo trafic na to czego sie nie umialo i wtedy dupa.dobrze bedzie!porod przezylas to mature tymbardziejI ta i ta. Pisemny mam 4 maja a ustny dopiero 18![]()
oj kochana to masz mocno glowe.ja wypije 2 piwa albo jedno mocne i juz jestem zakrecona
STO LAT STO LATbo jutro normalnie zapomne
a wiesz ze na poczatku ciazy sa tez takie zmiany hormonalne i tez mozna miec humory????????czemu nie zrobilas jeszcze testu???????????to podstawaNo Kubek jeszcze śpi. Jak wstanie to amku i na spacer. Dosyć długo ostatnio mi śpi rano
Ale jestem coś wkurzona od trzech dni dosłownie bym wszystko rozniosła. Zawsze tak mam tydzień przed okresem i oby się sprawdziło
U mnie siostra robi obiad ale nie wiem czy będę coś jeść bo brzuszek boli od rana. Chyba ciepłej herbatki się napije zaraz :--
-(
ladne zdjecie:-):-):-)A jest tu kto
Witaj Aniula!wpadlam sie przywitac:-)
wkoncu bede tu zagladala codziennie
Wczoraj wyjechalam o 11 z Myslowic i na miejscu bylismy o 20:30
Laura troszke marudzila ale teraz jestem szczesliwa ze wkoncu dotarlysmy do naszego mieszkanka
W Polsce bylo bardzo milutko i udalo mi sie wszystko zalatwic
Nadrobic nie dam rady ale zapewne w wolnej chwili poczytam poi lebkach
Tajny juz odwiedzilam
Teraz musze ogarniac mieszkanko bo zapuszczone kurzu wszedzie mnostwoehhh ale dam rade jutro ostre sprzatnie
![]()
długo Cie nie było:-)
Luna-pomysl z oblaniem woda dobryP
A ja się opaliłam, na solce. Wczoraj.
Poszliśmy jednak na ten spacer. Byliśy w mieście, na placu, na solarium. Wieczorem położyłam mała spać i oblałam P wodą, co by się szybciej rozebrał...:-):-):-)
Gratuluje ogródka. Ja teraz to już nie miałabym siły przy tym robić.
Ale z tym cyrkiem... Ja nigdy dziecka tam nie puszczę, nie dam oglądać jak się znęcają nad zwierzętami, Dziewczyna z klasy jest z rodziny cyrkowej, duzo sie nasłuchałam. W mieście nawet pisaliśmy petycję i zbieraliśy podpisy żeby nie wpuszczać do miasta, ale miasto za dużó zarabia i jakośc sprawę wyciszyli. No ale to było jeszcze w średniej.Nie żebym naskakiwała na Ciebie, Bóg strzegale ja po prostu nie pochwalam.
musze wyprobowac.koniecznie
co do cyrku-z tego co wiem to zwierzytake nie bylo-chyba pieski i jakies malpki.do nas przyjezdzaja male cyrki bo nie mialyby sie gdzie rozstawic.
a co do ogrodka-dzieki j=dzis dopiero bede siac.pozniej cykne fotki to wam pokzae mini-ogrodek:-):-)
W
wychodzę z łazienki po kąpaniu a tu cała rodzinka w rządku stoi z kwiatami.
Pierwszy Kubuś trzyma bukiet w łapkach.
Darek do Niego noooo mów .
A Kubuś WESOŁYCH ŚWIĄT mamuś.
Darek do Kuby:
Kubi co miałeś powiedzieć .
Chwila zastanowienia po czym pada:
SZCZĘŚCIA , ZDROWIA I POLEWAJ
ryknęliśmy śmiechem normalnie![]()
szcsecia zdrowia i POLEWAJ![]()
oj niezle balony:-):-):-)No no wiki jak ja bym chciala takie piersi![]()
no nie dziwne jak ciagle ciwczycie.no ale prca w polu tez swoje robi:-)ja doszlam do 60kg i jakos sie przebic w dol nie mogePoważnie przed przyjazdem M ważyłam 62 kg a po wyjeździe 57 kg
ładniewiktoria my wczoraj 3 razy zaliczyliśmy![]()
moje tez tak potrafi:-):-):-)Jak wy to robicie że 3 razyale M do końca te 3 razy był
oj gdzie te czasy.....n pietrucha jak nkręcony to 2 razy do końca to mały problem;-)
a gdzie te czasy że było 5 i 6 razy
as wszystkiego naj naj najto ty byk jesteś to tak jak ja tylko ja majowy 4 maja będe miała 31lat
![]()
dowikla chcesz trocin?????????tego u mie pod dostatkiem.ile kg chcesz???????:-)Witam:-)
Wkoncu dotarłam na BBPo obiedzie pojechalismy do king crossa z zamiarem kupienia trocin dla Pysi;-)a kupilismy duuuzo innych rzeczy
Ja kupiłam sobie trzy bluzeczki w new yorker( dwie na lato i jeden taki sweterek),jedna bluzeczke w h&m i bielizny i adidasy good year ze zlotymi paskamiM kupil sobie adidasy ,Dominik dostal kapcie domowe a dziewczynki emulsje do opalania garniera
Teraz mlode juz zasypiaja,Dominim u siebie a M na kiblu
to dobrze ze lpie.biegunke moze miec i od zebow ze sie slini i po czopkach bo troche rozrzedzaja.a co do jedzenia-trzeba przeczekac.abuy pila cokolwiekja dopiero o tej porze wpadłam poczytac co u Was słychać
dzieki Wam mam przespane noce mimo ,że zębol się jeszcze Lenie nie przebiłten polecany przez Was żel plus czopki ułatwiają nam przetrwanie tego okresu stany podgorączkowe minęły teraz biegunka i nadal kiepsko mi je:-(
W weekend nie miałam nawet chwili żeby do Was zajrzeć Laura wyjechała na piknik a Lesiu na szkoleniu z pracy więc walczyłam sama z małą
trochę poczytam i koło południa Was złapię przy kawce :-):-):-)
ja mam labe zawsze w sobote.moj wstaje okolo 7-8,to i tak dlugo spi bo codziennie przed 4 wstaje:-)a ja wtedy odsypiam caly tydzien:-):-):-)przychodzi kolo 10 i mowi ze juz chyba czas sie zwlecmy na nogach od 6.30.Oliwka zamiast siedzieć na nocniku to lata z gołym dupskiem po pokoju a M spi w najlepsze.ja sie chyba nie doczekam że to on raz wstanie rano i zrobi koło małej a ja się wyśpię
to mnie najbardziej u niego wkurza,on zawsze jest zmęczony i musi sie wyspać a ja to niby robocop ????? mimo ze mam niewyspaną noc to i tak zero zrozumienia
Wy też tak macie?czy wasi mężowie są bardziej wyrozumiali?![]()
a na co chory?????????pewnie przez ten wiatr.a moze alergia go dopadla?Witam.
Kuba mocno chory.
Zajrzę później.
nie martw sie.moj P 4 maja ma egzaminI ja sie witam zle sie czulma mam problemy z sercem i nie wiem czy na tle nerwowym czy jest jakas inna przyczyna a dzis boli mnie glowa o 11 mam 2 godziny jazdy bo w srodę kolejny egzamin jakja mam juz dosc tego prawa jazdy gdyby nie to ze tyle kasy poszlo to bym zrezygnowalapozdrawiam i postaram sie popludniu nadrobic :-)