reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witam niedzielnie:happy:
nie wyspana jestem ale co tam jak się idzie spać późźźźźźźno i jeszcze dziecię budzi to tak jest:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p
no ale noccccckkkkkaaaa:tak::tak::tak::tak:
u nas dzisiaj też przepięknie cieplusio piotr zabiera zaraz dzieci na godzinkę na plac zabaw a ja prasowanie a potem wyprawa z nimi po sandały i takie tam:tak::tak::tak::tak:
miłej niedzieli kochane:happy::happy::happy:

no hej
ja juz obiad mam zrobiony tylko jeszcze buraki mi zostaly ale to zaraz......
maly zjdal juz zupke i polozylam go spac :tak:
hmmmmmmm nie wiem co jeszcze chcialam napisac... :eek:

Czekam z niecierpliwością na fotki:-D

Troch ę potrwa ,bo po ósemkach to dziury kratery,ale zarosną:tak::tak: Ja też już lulu mykam...Malinka to możemy sie faktecznie nie spotkać ,zobaczymy ,teraz ciężko mi się co do godziny określić ,ale może damy radę wcześniej:tak:
ja mialam wyrywana czworke :baffled:
Jeśli nie zarosło to znaczy,że skrzep Ci wypadł i zrobił się suchy zębodół.
Grzej w poniedziałek do dentysty.
Pewnie przepłucze Ci to sodą i powinien założyć Nipas.
ale to jakby zarazstalo...
aj nie wiem :eek:
a ja od wczoraj prawie caly czas jade na przeciwbolwych.wylazi mi ta paskudna osemka ciagle.i to tak ze pol szczeki mnie nasuwa.ostatnio pytam dentystki-czy ta osemka w koncuy mi wyjdzie,a ona do mnie-tak,na chirurgi!
jaka dowciapna:rofl2::rofl2::rofl2:
o to wspolczucia :baffled:
a ja dzis sie wyspalam.pospalismy wszyscy do 9.pozniej szybkie cwiczenia z P:-D:rofl2:
a pozniej jal to w sobiote-rbota.sprztanie pranie.ja nie wiem ,codziennie sparztam a w sobote zawsze jakos mi sie dlugoz ztym schodzi:baffled:
P ,mi zrobil mini ogrodek:-D:rofl2:
tzn wczorajk zrywal darnine a dzis nawiozl torfu i zrobil ogrodzenie co by psy i dzieci nie narobily balaganu.jutro wieczorem pewnie cos zasieje:-)pierwszy raz.zobaczymy co mi wyjdzie:-D
Paulina byla dzis z dziadkiem i malym sasiadem w cyrku.przyjezdza do nas cyrk kilka razy do roku.ja bylam z nia rok temu i bylo takie badziewie ze szok:szok::szok:
w tym roku szukalam chetnych no i poszedl dziadek.oczywiscie chciala isc to musiala kase ze skarbonki wyjac bo ja nie mam.P dzis wydal 20zl na antybiotyk:eek::crazy:
no i odobno w cyrku bylo suuuuuperrrr.dzieci zadowolone,dziadek tez:-):rofl2:
ja bylam wieczorem u mamy,bo P znow pojechal na dyzur do pracy.
no i wrocilysmy z mala po 21,wykapalam ja,juz spi,psy makarmione wiecjuz mam labe.
ale jak zadnej nie bedzie to ide trolic Housa:-):rofl2:
fajnie tez zawsze chcialam miec swoj ogrodek
ale w obecnej sytuacji to chyba pod blokiem... :laugh2:
Wczoraj sie poklocilam z m i po 13 wyszlam z domu, poszlam sobie do babci, kolezanki, potem inna spotkalam, zaprosila mnnie na grilla..
i tak na imprezce byłam do 22 ale juz mi sie spac chcialo i pojechałam do domu....:baffled:

Ale kiełbaski były pyyyyyyycha:tak::tak: 3 w siebie wpuściłam i 6 tostów ale ze mnie żarłok:-D:-D:-D

Dzisiaj na pewno sie do niego nie odezwe:no::no::no::no: i jutro pewnie tez:no:
heh to cui musial fest wkurzyc :-D
Witam się i ja w niedziele!

Coś czuję że dzisiaj tu pustki będą jak nie wiem. Ja dzisiaj to nie wiem czy zajrzę. Najwyżej wieczorem. Siostra dzisiaj przyjeżdża nie wiem po co no ale dobra. Wezmę małego potem na dwór i dwie godziny mnie nie będzie ;-);-);-)

Na przyszły tydzień nie wiem czy będę zaglądać bo mam trochę spraw do załatwienia i za tydzień jeszcze matura z tego polaka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i nic nie ruszyłam bo nie mam kiedy :no::no::no: czarno to widzę :crazy: no cóż ale znając mnie to na ściemniam i będzie dobrze ;-) dobrze że ja się nie stresuję jak reszta. Postaram się wieczorem zaglądać :tak::tak::tak: dupę Wam pozawracać :-D:-D:-D

No to miłego dnia życzę :-):-):-)
powodzenia na maturze :tak:
No to Madeuska nie źle miałaś. Ja mam Motyw samotności z wyboru. Prace już mam napisana i tylko raz ją czytałam na razie. Ja się będę jej uczyć a raczej czytać tydzień przed. Inaczej nie umiem :tak::tak::tak: to temat też miałaś fajny i nawet łatwy. Ja to chce tylko zdać i mieć za sobą :tak::tak::tak::tak:

Kurde Kuba mi rozrabia przy laptopie. Już myszka leży na podłodze a teraz się bawi szufladą od klawiatury zasuwa i rozsuwa ale zabawa ale jaki zadowolony że działa hehe :-D:-D:-D:-D
ja mialam temat "milosc budujaca czy destrukcyjna - motyw milosciw literaturze romantyzmu" :-D
Witam i ja:-)
Chyba wyspana i dzieciaki tez:tak:Zaraz robimy sniadanko i jak zjemy to wybywamy nad Malte:tak:Pogoda dzisiaj cudna-samo slonce i poki co bez wiatru
no to powygrzewajcie sie i udanego wypadu :tak:

ide dokanczac obiad bo potem mam klientke :-)

Witam się niedzielnie.
Ja dziś Was będę czytać po kawałku :-D:-D:-D
Dopiero wstaliśmy z Darkiem.
Rano tylko dałam małemu śniadanie i myk do łózka.
Zabawa była na całego.:tak::-D:-D:-D
Witam,

Wysmarowałam wczoraj rano pięknego posta do Was, tylko, że moje dziecko coś zrobiło i wszystko skasowało, a potem już nie miałam czasu, a wieczorem siły :sorry:

Spędziłam większość dnia na działeczce, ale było przyjemnie :-D Dzisiaj tez jedziemy :tak: Ponoć ma być cieplej niż wczoraj :sorry: Może uda mi się troszkę buźkę opalić :rofl2:

Buziaki :rofl2:
miłego dnia.:tak:

Jaaaa a dla mnie?:-D:-D:-D:-D:-D:-D

mmm ja bym sie napiła malibu z mlekiem albo whiskey z colą... mniaaaaaaaaam:baffled: jeszcze pół roku minimum niczego sie nie napije:no::no::no::-:)-:)-(

MMMMniam malibu:-D ale mi smaka robicie:-D:-D

Juz dzisiaj powinna byc na BB, wczoraj wracala, wieczorem była już u siebie, ale zmeczona na pewn, po 10 godzinach prowadzenia, dzisiaj sobie odespi i miejsmy nadzieje ze bedzie juz:tak::tak:

Jaaaaaaak Ci zazdroszcze ogródka:tak::tak: Teeeż bymn chciała domek, ogródek, taras żeby sobie zawsze móc pod domem grilla zrobic, poopalac sie....
ale.. to tylko marzenia:eek::eek:

Wczoraj sie poklocilam z m i po 13 wyszlam z domu, poszlam sobie do babci, kolezanki, potem inna spotkalam, zaprosila mnnie na grilla..
i tak na imprezce byłam do 22 ale juz mi sie spac chcialo i pojechałam do domu....:baffled:

Ale kiełbaski były pyyyyyyycha:tak::tak: 3 w siebie wpuściłam i 6 tostów ale ze mnie żarłok:-D:-D:-D

Dzisiaj na pewno sie do niego nie odezwe:no::no::no::no: i jutro pewnie tez:no:
Czasami taki wypad też jest potrzebny,tylko szkoda,że po kłótni.
a wiecie co?
Ja nie lubię malibu.:sorry:

aha.... a na ustnej jaki masz temat?

Ja dobrze wspominam ustną-mimo wszystko:-D
Zaczełam ją pisac dopiero dzien przed, skonczylam wieczorem, w nocy sie uczylam, kupiam sobie czekolade i 5 red bulli,wypilam 4, zjadłam czekolade, zasnełam o 4 i o 7 pobudka na mature, obudzilam sie na kacu:baffled:(od red bulla)
wypilam ostatniego przed matura troche kepiej mi sie po nim zrobiło, namaturze cala sie trzesam, jakalam, wogole co innego mowilam niz napisalam, tylko wstep i zakoncxzenie powiedzialam tak jak sobie zaplanowałam:-D:-D

Wyszłam pewna że nei zdam....
Jak wrócilismy na wyniki i czytali to myslalam ze babka sie pomylila... mialam 100%:szok:

Mialam fajny temat- motyw zbrodni i kary w literaturze:tak::tak: można byo dużo sciemniac tylko ksiazki ktore sie wybralo trzeba bylo znac...:tak::tak:
to tylko pogratulować.

Uciekam na razie.
potem resztę poczytam.

fajnie tez zawsze chcialam miec swoj ogrodek
ale w obecnej sytuacji to chyba pod blokiem... :laugh2:

heh to cui musial fest wkurzyc :-D

ide dokanczac obiad bo potem mam klientke :-)

Ja też pod blokiem:-D:-D:-D

No wkurzył baaaaaaaaardzo:baffled:

Miłego dnia:tak:

Witam się niedzielnie.
Ja dziś Was będę czytać po kawałku :-D:-D:-D
Dopiero wstaliśmy z Darkiem.
Rano tylko dałam małemu śniadanie i myk do łózka.
Zabawa była na całego.:tak::-D:-D:-D

miłego dnia.:tak:

Czasami taki wypad też jest potrzebny,tylko szkoda,że po kłótni.
a wiecie co?
Ja nie lubię malibu.:sorry:

Uciekam na razie.
potem resztę poczytam.
no prosze, rzadko sie zdarza ze kobieta nie lubi malibu:tak:

E tam, po kłótni są najlepsze takie wypady:-D:-D:-D

Obrazki logiczne misie znudzly, potem wisielec, tezmis ie znudzilm bo za latwe te przysłowia, teraz sie bawilam w kwadraty z komputerem , ale tez ciagle wygrywałam i mi sie znudziło:-D:-D:-D:-D:-D

teraz sie biore za kulki:-D

Witam i ja:-)
Chyba wyspana i dzieciaki tez:tak:Zaraz robimy sniadanko i jak zjemy to wybywamy nad Malte:tak:Pogoda dzisiaj cudna-samo slonce i poki co bez wiatru
miłego odpoczynku

witam niedzielnie:happy:
nie wyspana jestem ale co tam jak się idzie spać późźźźźźźno i jeszcze dziecię budzi to tak jest:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p
no ale noccccckkkkkaaaa:tak::tak::tak::tak:
u nas dzisiaj też przepięknie cieplusio piotr zabiera zaraz dzieci na godzinkę na plac zabaw a ja prasowanie a potem wyprawa z nimi po sandały i takie tam:tak::tak::tak::tak:
miłej niedzieli kochane:happy::happy::happy:
wzajemnie :tak:

Ja też pod blokiem:-D:-D:-D

No wkurzył baaaaaaaaardzo:baffled:

Miłego dnia:tak:

no prosze, rzadko sie zdarza ze kobieta nie lubi malibu:tak:

E tam, po kłótni są najlepsze takie wypady:-D:-D:-D

Obrazki logiczne misie znudzly, potem wisielec, tezmis ie znudzilm bo za latwe te przysłowia, teraz sie bawilam w kwadraty z komputerem , ale tez ciagle wygrywałam i mi sie znudziło:-D:-D:-D:-D:-D

teraz sie biore za kulki:-D

No naprawdę malibu nie lubię.Dla mnie za mdłe jest.
Nie lubię mieszanki alkoholowo-mlecznej .Osobiście już wolę Tequilę z solą i cytrynką.
2 takie i człowiek wesoły ,ale przynajmniej czuję ,że piję.:-D:-D:-D:-D
A ja piję bardzo sporadycznie.

Dziś u mnie lekkie urwanie głowy,bo przeniosłam na dziś swoje urodzinki.
Trochę rodzinki będzie na obiedzie.
Nie wysilam się zbytnio z menu ,ale coś trzeba zrobić.
Na obiadek schabowe,ziemniaki z wody i mizeria lub brokuły na parze pod beszamelem.
Potem półmisek wędlin i ze 3 sałatki
Na deser tort lodowy
Myślę ,że starczy jak na niezaplanowane urodziny.:-D:-D:-D

reklama
Do góry