reklama
witam niedzielnie
nie wyspana jestem ale co tam jak się idzie spać późźźźźźźno i jeszcze dziecię budzi to tak jest

no ale noccccckkkkkaaaa

u nas dzisiaj też przepięknie cieplusio piotr zabiera zaraz dzieci na godzinkę na plac zabaw a ja prasowanie a potem wyprawa z nimi po sandały i takie tam

miłej niedzieli kochane

nie wyspana jestem ale co tam jak się idzie spać późźźźźźźno i jeszcze dziecię budzi to tak jest

no ale noccccckkkkkaaaa

u nas dzisiaj też przepięknie cieplusio piotr zabiera zaraz dzieci na godzinkę na plac zabaw a ja prasowanie a potem wyprawa z nimi po sandały i takie tam

miłej niedzieli kochane

ja mialam wyrywana czworkeCzekam z niecierpliwością na fotki
Troch ę potrwa ,bo po ósemkach to dziury kratery,ale zarosnąJa też już lulu mykam...Malinka to możemy sie faktecznie nie spotkać ,zobaczymy ,teraz ciężko mi się co do godziny określić ,ale może damy radę wcześniej
![]()

ale to jakby zarazstalo...Jeśli nie zarosło to znaczy,że skrzep Ci wypadł i zrobił się suchy zębodół.
Grzej w poniedziałek do dentysty.
Pewnie przepłucze Ci to sodą i powinien założyć Nipas.
aj nie wiem

o to wspolczuciaa ja od wczoraj prawie caly czas jade na przeciwbolwych.wylazi mi ta paskudna osemka ciagle.i to tak ze pol szczeki mnie nasuwa.ostatnio pytam dentystki-czy ta osemka w koncuy mi wyjdzie,a ona do mnie-tak,na chirurgi!
jaka dowciapna![]()

fajnie tez zawsze chcialam miec swoj ogrodeka ja dzis sie wyspalam.pospalismy wszyscy do 9.pozniej szybkie cwiczenia z P
a pozniej jal to w sobiote-rbota.sprztanie pranie.ja nie wiem ,codziennie sparztam a w sobote zawsze jakos mi sie dlugoz ztym schodzi
P ,mi zrobil mini ogrodek
tzn wczorajk zrywal darnine a dzis nawiozl torfu i zrobil ogrodzenie co by psy i dzieci nie narobily balaganu.jutro wieczorem pewnie cos zasieje:-)pierwszy raz.zobaczymy co mi wyjdzie
Paulina byla dzis z dziadkiem i malym sasiadem w cyrku.przyjezdza do nas cyrk kilka razy do roku.ja bylam z nia rok temu i bylo takie badziewie ze szok
w tym roku szukalam chetnych no i poszedl dziadek.oczywiscie chciala isc to musiala kase ze skarbonki wyjac bo ja nie mam.P dzis wydal 20zl na antybiotyk
no i odobno w cyrku bylo suuuuuperrrr.dzieci zadowolone,dziadek tez:-)
ja bylam wieczorem u mamy,bo P znow pojechal na dyzur do pracy.
no i wrocilysmy z mala po 21,wykapalam ja,juz spi,psy makarmione wiecjuz mam labe.
ale jak zadnej nie bedzie to ide trolic Housa:-)![]()
ale w obecnej sytuacji to chyba pod blokiem...

heh to cui musial fest wkurzycWczoraj sie poklocilam z m i po 13 wyszlam z domu, poszlam sobie do babci, kolezanki, potem inna spotkalam, zaprosila mnnie na grilla..
i tak na imprezce byłam do 22 ale juz mi sie spac chcialo i pojechałam do domu....
Ale kiełbaski były pyyyyyyycha3 w siebie wpuściłam i 6 tostów ale ze mnie żarłok
Dzisiaj na pewno sie do niego nie odezwei jutro pewnie tez
![]()

powodzenia na maturzeWitam się i ja w niedziele!
Coś czuję że dzisiaj tu pustki będą jak nie wiem. Ja dzisiaj to nie wiem czy zajrzę. Najwyżej wieczorem. Siostra dzisiaj przyjeżdża nie wiem po co no ale dobra. Wezmę małego potem na dwór i dwie godziny mnie nie będzie ;-);-);-)
Na przyszły tydzień nie wiem czy będę zaglądać bo mam trochę spraw do załatwienia i za tydzień jeszcze matura z tego polakai nic nie ruszyłam bo nie mam kiedy
czarno to widzę
no cóż ale znając mnie to na ściemniam i będzie dobrze ;-) dobrze że ja się nie stresuję jak reszta. Postaram się wieczorem zaglądać
dupę Wam pozawracać
No to miłego dnia życzę :-):-):-)

ja mialam temat "milosc budujaca czy destrukcyjna - motyw milosciw literaturze romantyzmu"No to Madeuska nie źle miałaś. Ja mam Motyw samotności z wyboru. Prace już mam napisana i tylko raz ją czytałam na razie. Ja się będę jej uczyć a raczej czytać tydzień przed. Inaczej nie umiemto temat też miałaś fajny i nawet łatwy. Ja to chce tylko zdać i mieć za sobą
Kurde Kuba mi rozrabia przy laptopie. Już myszka leży na podłodze a teraz się bawi szufladą od klawiatury zasuwa i rozsuwa ale zabawa ale jaki zadowolony że działa hehe![]()

no to powygrzewajcie sie i udanego wypaduWitam i ja:-)
Chyba wyspana i dzieciaki tezZaraz robimy sniadanko i jak zjemy to wybywamy nad Malte
Pogoda dzisiaj cudna-samo slonce i poki co bez wiatru

ide dokanczac obiad bo potem mam klientke :-)
Witam się niedzielnie.
Ja dziś Was będę czytać po kawałku

Dopiero wstaliśmy z Darkiem.
Rano tylko dałam małemu śniadanie i myk do łózka.
Zabawa była na całego.

a wiecie co?
Ja nie lubię malibu.
Uciekam na razie.
potem resztę poczytam.

Zabawa była na całego.

miłego dnia.Witam,
Wysmarowałam wczoraj rano pięknego posta do Was, tylko, że moje dziecko coś zrobiło i wszystko skasowało, a potem już nie miałam czasu, a wieczorem siły
Spędziłam większość dnia na działeczce, ale było przyjemnieDzisiaj tez jedziemy
Ponoć ma być cieplej niż wczoraj
Może uda mi się troszkę buźkę opalić
Buziaki![]()

Czasami taki wypad też jest potrzebny,tylko szkoda,że po kłótni.Jaaaa a dla mnie?
mmm ja bym sie napiła malibu z mlekiem albo whiskey z colą... mniaaaaaaaaamjeszcze pół roku minimum niczego sie nie napije
:-
-
-(
MMMMniam malibuale mi smaka robicie
Juz dzisiaj powinna byc na BB, wczoraj wracala, wieczorem była już u siebie, ale zmeczona na pewn, po 10 godzinach prowadzenia, dzisiaj sobie odespi i miejsmy nadzieje ze bedzie juz
Jaaaaaaak Ci zazdroszcze ogródkaTeeeż bymn chciała domek, ogródek, taras żeby sobie zawsze móc pod domem grilla zrobic, poopalac sie....
ale.. to tylko marzenia
Wczoraj sie poklocilam z m i po 13 wyszlam z domu, poszlam sobie do babci, kolezanki, potem inna spotkalam, zaprosila mnnie na grilla..
i tak na imprezce byłam do 22 ale juz mi sie spac chcialo i pojechałam do domu....
Ale kiełbaski były pyyyyyyycha3 w siebie wpuściłam i 6 tostów ale ze mnie żarłok
Dzisiaj na pewno sie do niego nie odezwei jutro pewnie tez
![]()
a wiecie co?
Ja nie lubię malibu.

to tylko pogratulować.aha.... a na ustnej jaki masz temat?
Ja dobrze wspominam ustną-mimo wszystko
Zaczełam ją pisac dopiero dzien przed, skonczylam wieczorem, w nocy sie uczylam, kupiam sobie czekolade i 5 red bulli,wypilam 4, zjadłam czekolade, zasnełam o 4 i o 7 pobudka na mature, obudzilam sie na kacu(od red bulla)
wypilam ostatniego przed matura troche kepiej mi sie po nim zrobiło, namaturze cala sie trzesam, jakalam, wogole co innego mowilam niz napisalam, tylko wstep i zakoncxzenie powiedzialam tak jak sobie zaplanowałam
Wyszłam pewna że nei zdam....
Jak wrócilismy na wyniki i czytali to myslalam ze babka sie pomylila... mialam 100%
Mialam fajny temat- motyw zbrodni i kary w literaturzemożna byo dużo sciemniac tylko ksiazki ktore sie wybralo trzeba bylo znac...
![]()
Uciekam na razie.
potem resztę poczytam.
medeuska
październikowa mama'09
fajnie tez zawsze chcialam miec swoj ogrodek
ale w obecnej sytuacji to chyba pod blokiem...
heh to cui musial fest wkurzyc
ide dokanczac obiad bo potem mam klientke :-)
Ja też pod blokiem

No wkurzył baaaaaaaaardzo

Miłego dnia

no prosze, rzadko sie zdarza ze kobieta nie lubi malibuWitam się niedzielnie.
Zabawa była na całego.
miłego dnia.
Czasami taki wypad też jest potrzebny,tylko szkoda,że po kłótni.
a wiecie co?
Ja nie lubię malibu.
Uciekam na razie.
potem resztę poczytam.

E tam, po kłótni są najlepsze takie wypady

Obrazki logiczne misie znudzly, potem wisielec, tezmis ie znudzilm bo za latwe te przysłowia, teraz sie bawilam w kwadraty z komputerem , ale tez ciagle wygrywałam i mi sie znudziło

teraz sie biore za kulki

miłego odpoczynkuWitam i ja:-)
Chyba wyspana i dzieciaki tezZaraz robimy sniadanko i jak zjemy to wybywamy nad Malte
Pogoda dzisiaj cudna-samo slonce i poki co bez wiatru
wzajemniewitam niedzielnie
no ale noccccckkkkkaaaa
miłej niedzieli kochane![]()

Ja też pod blokiem
No wkurzył baaaaaaaaardzo
Miłego dnia
no prosze, rzadko sie zdarza ze kobieta nie lubi malibu
E tam, po kłótni są najlepsze takie wypady
Obrazki logiczne misie znudzly, potem wisielec, tezmis ie znudzilm bo za latwe te przysłowia, teraz sie bawilam w kwadraty z komputerem , ale tez ciagle wygrywałam i mi sie znudziło
teraz sie biore za kulki![]()
No naprawdę malibu nie lubię.Dla mnie za mdłe jest.
Nie lubię mieszanki alkoholowo-mlecznej .Osobiście już wolę Tequilę z solą i cytrynką.
2 takie i człowiek wesoły ,ale przynajmniej czuję ,że piję.

A ja piję bardzo sporadycznie.
Dziś u mnie lekkie urwanie głowy,bo przeniosłam na dziś swoje urodzinki.
Trochę rodzinki będzie na obiedzie.
Nie wysilam się zbytnio z menu ,ale coś trzeba zrobić.
Na obiadek schabowe,ziemniaki z wody i mizeria lub brokuły na parze pod beszamelem.
Potem półmisek wędlin i ze 3 sałatki
Na deser tort lodowy
Myślę ,że starczy jak na niezaplanowane urodziny.

reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
Witam sie i ja
juz po kościele i obiadku jestesmy Martynka u babci a Kamilek teraz zasną a ja ide kawe zrobić i komap do łużka i poleżeć na chwilke 

Podziel się: