reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

hej :-)
zwabiło mnie to ostre sniadanko :-):tak:

Aniu super, że chłopcy zdrowi :-)
Kasiudove ja jestem za :-) Środa mi pasuje :tak:
Anita widzę, że szalejesz kulinarnie :-) Brawo :-):tak:
Agunia ale wycieczkowa niedziela - fajnie :-):tak:
Massiek nie daj sie choróbskom! :tak: Fajny ten Bałtów , wybieramy sie tam też, ale coś się wybrać nie możemy ;-)

U nas weekend zleciał w sumie o niczym, leniliśmy się :-):tak: Wczoraj - nie czekając na zimną zośkę;-) - posadziłam kwiatki na balkonie :-) Ciekawe czy mi sie utrzymają w tym roku. Jak bedzie grzało bardzo to muszę chyba na dzień ściągać :baffled: A wieczorem byłam u fryzjera ;-)

reklama
Hej dziewczynki

Anita - Jakie pyszności :-)
ale się wycieczkujecie
Massiek - byliśmy w wakacje w Bałtowie - bardzo fajnie jest - polecam :-)
Beti - no pięknie się stroisz na parkowe :-)
Agawa - a obronę bedziesz miała otwartą - może przyjdziemy kibicować :-)

hej
Agata jak Amelka wróciłas juz do pracy?
Beti to pokaz sie w nowym image;-)
Massiek ja tez kiedys myslałam o Bełtowie ale musze poczekac az Kondzik z deka podrośnie;-)
zdrówka a jak Adi?

ja juz lepiej dzieki za zdrówko przydało sie;-)
ja chyba tez nawiedze park w srode :tak:

Madzia - Amelka zdrowa - teraz tran łyka, ale lekarz powiedział, żebym jeszcze ze dwa tygodnie poczekała z przedszkolem - więc narazie jest z babcią a ja w pracy :-)

reklama
Witam :-)

Anita
ale ostra jesteś z ranka :-D
Beti, Mrowa to super ze się widzimy ;-)
Agatax jak dla mnie to totalna głupota i przegięcie z tymi prezentami na komunię :no: Nie mam chrześniaków ale stanowczo postawiła bym na jakiś prezent "pamiątkowy" np coś ze złota (dziewczynce łatwiej) i coś w stylu zestawu słowników, albumów ;-) U mnie w rodzinie takie prezenty się dostawało.
Marlenka u Karoli jest w grupie 26 dzieci ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry