• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

reklama
Witam :-)
Przez ta pogodę forum nam zamiera :-)
Pisać dziewczyny, pisać ;-)

Agunia ja się wybierałam do parku ale się nie wybrałam :-) skończyło się pod blokiem :-)
A może jakieś parkowe we środę???

Mrowa zdrówka dla Ciebie :tak:

massiek Wybór średnio dobry - Kostary są baaardzo rozciągliwe. Ale na początek może być.

madzikm Kolejna specjalistka od przeciągów. :-)

Dzięki za info o sklepie - to już mniej więcej kojarzę.
o widzisz to nie wiedziałam ale jak na początek może być to się nie będę przejmować narazie trzyma się dość mocno w razie czego mam jeszcze dwie zakładki do zapięcia w zapasie :tak::-D

Madzia zdrówka :tak:
Ania fajnie że chłopaki zdrowieją :tak:
Agunia Ty to się kobieto najeździsz i na zwiedzasz :tak:
A mnie coś gardło pobolewa ale atakuję się strepsilsem i na razie pomaga zobaczymy jutro co będzie :-(
Adik się na razie dzielnie trzyma z choróbskami i oby tak dalej chociaż ma jakąś wysypkę ale myślę że to od słońca daję mu wapno i zobaczę co się będzie działo:baffled:

ok to ja robię
76.gif
i idę spać

reklama
:-) AGUNIA Kiedyś tam.... dotarłam do parku, ale nikogo nie spotkałam :-)

Rzadko zaglądam na forum, i mam sporo zaległości z czytaniem - nieźle szalejecie z postami :tak:

Ł. jest na liście przedszkolaczków, w grupie częściowo są też 4-latki. W innej są 3-latki z II połowy roku i 2-latki.
A ile liczą grupy w Waszych przedszkolach??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry