madziulanatasza
Fanka BB :)
Medeuska ,że Dowikli córki to szczypiorki to wiemy,ale ty im ksywke zabierzesz
z ciebie to dopiero szczypiormanaka
tylko patrzeć jak ci włosy zzielenieją szczypiorku

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja pojade na wakacje z grabiami siano grabić![]()
Oj tak a jak sie opalegrunt to mieć POMYSŁ na wakaje
![]()
Mlena nad morze to sie zgłos do madziulinatasza:-):-)Cześć dziewczyny :-)
ja mam znów zarwaną nockę za soba Lena sie budziła co chwilę 24, 2, po 3 a o 6 rozbudziła się już na dobre mimo że czopek na noc dostała
teraz padła na chwilę więc zajrzałam do was ale mam tak rozregulowany plan dnia ostatnio ,że nie wyrabiam ze wszystkim
a tak bardziej pozytywnie to zaczynam myśleć o wakacjach
może macie jakieś fajne miejsca gdzie można pojechać z dziećmi myslałam o wakacjach nad morzem albo jakieś jeziorko w wielkopolsce bo chce zabrac rodziców
As wszystkiego najlepszego kochana !!!
hm,ale kjaksa jestem zakrecona i kompletnie nie wiem o co pytasz...Anabuba trzymam kciukinapisz póxniej o co chodziło i czy wyszło po Twojej mysli :-)
na tajnym watku omawiamy tajne spray takie tylko miedzy nami zeby nikt nam nie zgaldal.pamietasz kiedys wieczorem o cyms gadalysmy i kasowalysmy posty?to tam mozna spokojnie p[isacno to się pochwalę :-)
wybrałam juz domek na wakacje taki drewniany z dwoma pokoikami tak żebysmy się wszyscy zmieścili 4 dorosłe osoby plus Laura i Lena z aneksem kuchennym i łazieneczką malutką i tarasem skromnie ale czysto najważniejsze to że w lesie nad jeziorkiem
po przemysleniu nie ma się co tłuc 500 km nad morze z małą i tak niewiele jeszcze w tym roku z niego skorzysta a woda pewnie bedzie zimna więc chyba lepsze jezioro dla takiego malucha
problem już jest z terminami wszedzie pozaklepywane pewnie przez to że euro podrożało większośc spędza wakacje w Polsce
więc mamy termin na koniec czerwca na 8 dni na więcej to niestety w tym roku nie możemy sobie pozwolić ale zawsze coś :-):-):-)
a co Wy dziewczyny z tym ukrytym forum co to jest ? jesli można spytac,,,
Medeuska ,że Dowikli córki to szczypiorki to wiemy,ale ty im ksywke zabierzeszz ciebie to dopiero szczypiormanaka
tylko patrzeć jak ci włosy zzielenieją szczypiorku
![]()
Mlena nad morze to sie zgłos do madziulinatasza:-):-)
a w gory to do Wiktorii:-)
kurcze Anabuba dopiero teraz mi to piszesz ???
na tajnym watku omawiamy tajne spray takie tylko miedzy nami zeby nikt nam nie zgaldal.pamietasz kiedys wieczorem o cyms gadalysmy i kasowalysmy posty?to tam mozna spokojnie p[isac
![]()