reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Medeuska ,że Dowikli córki to szczypiorki to wiemy,ale ty im ksywke zabierzesz:-Dz ciebie to dopiero szczypiormanaka:tak:tylko patrzeć jak ci włosy zzielenieją szczypiorku:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Cześć dziewczyny :-)
ja mam znów zarwaną nockę za soba Lena sie budziła co chwilę 24, 2, po 3 a o 6 rozbudziła się już na dobre mimo że czopek na noc dostała :no::no::no:
teraz padła na chwilę więc zajrzałam do was ale mam tak rozregulowany plan dnia ostatnio ,że nie wyrabiam ze wszystkim :baffled:

a tak bardziej pozytywnie to zaczynam myśleć o wakacjach :tak::tak::tak:
może macie jakieś fajne miejsca gdzie można pojechać z dziećmi myslałam o wakacjach nad morzem albo jakieś jeziorko w wielkopolsce bo chce zabrac rodziców

As wszystkiego najlepszego kochana !!!

Mlena nad morze to sie zgłos do madziulinatasza:-):-)
a w gory to do Wiktorii:-):rofl2:

Anabuba trzymam kciuki :tak::tak::tak::tak::tak: napisz póxniej o co chodziło i czy wyszło po Twojej mysli :-)
hm,ale kjaksa jestem zakrecona i kompletnie nie wiem o co pytasz...:baffled::sorry:

no to się pochwalę :-)
wybrałam juz domek na wakacje taki drewniany z dwoma pokoikami tak żebysmy się wszyscy zmieścili 4 dorosłe osoby plus Laura i Lena z aneksem kuchennym i łazieneczką malutką i tarasem skromnie ale czysto najważniejsze to że w lesie nad jeziorkiem
po przemysleniu nie ma się co tłuc 500 km nad morze z małą i tak niewiele jeszcze w tym roku z niego skorzysta a woda pewnie bedzie zimna więc chyba lepsze jezioro dla takiego malucha
problem już jest z terminami wszedzie pozaklepywane pewnie przez to że euro podrożało większośc spędza wakacje w Polsce
więc mamy termin na koniec czerwca na 8 dni na więcej to niestety w tym roku nie możemy sobie pozwolić ale zawsze coś :-):-):-)

a co Wy dziewczyny z tym ukrytym forum co to jest ? jesli można spytac,,,
na tajnym watku omawiamy tajne spray takie tylko miedzy nami zeby nikt nam nie zgaldal.pamietasz kiedys wieczorem o cyms gadalysmy i kasowalysmy posty?to tam mozna spokojnie p[isac

Medeuska ,że Dowikli córki to szczypiorki to wiemy,ale ty im ksywke zabierzesz:-Dz ciebie to dopiero szczypiormanaka:tak:tylko patrzeć jak ci włosy zzielenieją szczypiorku:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

moje małe bydle usnelo o 14 i chyba wlasniesie budzi:baffled::baffled::baffled:
a mialam nadzej ze jeszcze pospi.pogadalsmy sobie z P o roznych pierdolach i poszedl kosic trawe.jak mala wstanie to tez pojdziemy na podworku.jest cieplo,rzeklabym goraco ale strasznie wieje a ja mieszkam na niezabudowanej gorce i lasy daleko wiec mam niezly przeciag:crazy:

a ja po tej całej aferze z ex k**** na nic nie mam ochoty patrzę na ten burdel i mam go gdzieś!!!!!!!!!!!!!!!!!jaka ja jestem zła chodze wyje k***** i tak w kółko:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Mlena nad morze to sie zgłos do madziulinatasza:-):-)
a w gory to do Wiktorii:-):rofl2:

kurcze Anabuba dopiero teraz mi to piszesz ??? :-D:-D:-D

na tajnym watku omawiamy tajne spray takie tylko miedzy nami zeby nikt nam nie zgaldal.pamietasz kiedys wieczorem o cyms gadalysmy i kasowalysmy posty?to tam mozna spokojnie p[isac

:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

a czy można na to tajne dołączyć? jesli tak to jak ?

Do góry