crunch
Fanka BB :)
:-d:-d:-dno nie wiem. To chyba u babci w ferie trochę się podtuczył, bo buzia to się prawie nie zamykała. ;-):-d
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
:-d:-d:-dno nie wiem. To chyba u babci w ferie trochę się podtuczył, bo buzia to się prawie nie zamykała. ;-):-d
u babci zawsze najlepiej smakuje:-)no nie wiem. To chyba u babci w ferie trochę się podtuczył, bo buzia to się prawie nie zamykała. ;-)![]()
Beti podobało sie i to bardzo:-)
Agawa w milennium graja bilety po 13 zł.
gratuluje ciociu :-)
Crunch auc pewnie boli:-( ja nie podpisywałam nic
my chyba w parku sie nei zjawimy Mela ma goraczke:-( i jutro do lekarza:-(
niedawno bo 16 kwietniahmmm...a kiedy byłaś do szczepienia (?) - bo mówiła, że od niedawna bo matki miały pretensje, że coś się działo w miejscu kłucia...
to może tylko na Pułaskiego takie jajaniedawno bo 16 kwietnia
no to mnie pocieszyłaś :-) dzięki :-)Pół roku temu Piotrek ważył 13kg. Jak na początku kwietnia byliśmy na kontroli u pulmonolog to już waga pokazywała 15kg. :-)
Więc spoko. :-)
gratulacje ciociu :-):-)najpierw zacznę od wspaniałej wiadomości Moja siostra urodziła i jestem CIOCIĄ mały Kajtuś waży 3150 i mierzy 56cm ale jestem szczęśliwa![]()
no tak - ale jestem zakręconabeti w nóżkę szczepili ;-)dlatego boli
fajnie, że film sie podobał, zdrówka dla MeliBeti podobało sie i to bardzo:-)
my chyba w parku sie nei zjawimy Mela ma goraczke:-( i jutro do lekarza:-(
ja mam prasowanie zaliczone już :-) narazie przynajmniej, bo kolejne pranie schnieZnikam - lecę umyć głowę, a potem wyprasuję kilka rzeczy bo CSI na Polsacie.![]()