reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

Aniu dzięki za obliczenie :)

A u mnie kicha z tym gardłem dziś wieczorem powoli zaniemówiłam i mówię szeptem
z czego Pan Mąż jest szalenie zadowolony :-):-):-)

Madzia fajnie że dziewczynkom podobało się na Hannie :tak: Zdrówka dla Amelki:tak:

Nie ma sprawy. :-) Może coś uda ci się znaleźć w rozsądnej cenie. (najłatwiej i najtaniej pewnie by było na brytyjskim ebayu albo w brytyjskich sklepach internetowych) Tutaj ściąga z różnymi: Stanikowe sklepy (ale nieuaktualniona o kilka nowych polskich)
Zdrówka dla ciebie.

reklama
dziękuje bardzo za gratulki :-)

crunch
to całuski z nóżkę :tak: ja też podpisywałam :dry:
Agunia271 my też mamy jutro próbę ale o 16 dopiero to do parku mogę się stawić koło 12-15:tak:
Madzia zdrówka dla Amelki dzięki za info :-)
ania.chlopcy mój Kuba tez u babci zawsze je jak opętany:szok: normalnie jakby go w domu nie karmili :-D

a mój K stwierdził że pod to wdzianko to koszule mam mu założyć :baffled::eek: muszę to przemyśleć :laugh2: jakoś mi koszula nie pasuje :dry: Agunia co o tym myślisz?

zmykam dobranocki :-)

dzień dobry :-)
cappucino.jpg

Hejka!!!!

Agatka dam Ci znać jak Coś.....zadzwonię do kuriera bo na paczkę czekam:laugh2::laugh2:to moze bym się koło 12.00 na chwilkę wybrała:laugh2::laugh2:
wiesz co...koszula raczej chyba nie, zwykła koszulka bawelniana biała, z krotkim lub długim rękawkiem, ewentualnie na szerokich szelkach.One te alby, mają pelerynki i wykończenia pod szyje i raczej kołnierzyk z koszuli by mu przeszkadzał:tak::tak:

Edytka całuski w nóżkę:blink:Doma dalej tak histeryzuje, nawet ostatnio przy prześwietleniu:baffled::baffled::baffled:szok:baffled::baffled::baffled: ona na 5 lat- 15kg mi ważyla:happy2:zwalista baba:-D:-D:-D:-D:-D
Madzia fajnie że jej się podobało zdrówka dla Amelki:happy2::happy2:
u nas katary... W ma mniejszy. za to mnie wzięło:dry::dry::dry::dry:

a moja alba dzis bedzie dopiero bo mi pelerynkę z futerkiem suszyli wczoraj dopiero:happy::happy::happy::happy:, mi po 16.00 nie bardzo pasuje po po 17.00 ide do koscioła z Domą do spowiedzi , bo mamy ostatni I piątek:laugh2::laugh2:

reklama
dziewczynki korzystała któras ostatnio z kuriera GLS???????

a ja sobie wczoraj zasadziłam na oknie oregano i tymianek:laugh2:pięknie pachną:happy:

Do góry