wiktoria12
Mama i żona :)
Oj współczuje ci a ludzmi sie nie przejmuj niech gadają najważniejsze że dzidzia jest zdrowa.Witam kochane,
Ciągnie się za mną ostatnio jakieś pasmo nieszczęść
Wczoraj po południu wróciłam ze szpitala, bynajmniej nie z patologii ciąży, a z ortopediiW niedziele na działce naciągnęłam sobie ścięgno w stopie, w sumie nic strasznego ale noga spuchła jak balon i M zawiózł mnie do szpitala. A tam mieli problem... Większość środków przeciwbólowych odpada, a o RTG nie wspomnę, dlatego chcieli poobserwować
Noga boli już tylko jak chodzę, o ile można nazwać to kuśtykanie chodzeniem...
M poleciał już do pracy :-)
A ja z Helen lecę do przychodni na 11.30 bo jej uczulenie nie schodzi do końca, a leki mi się pokończyły.
A do tego pokłóciłam się z mama i jestem z tego powodu bardzo zła...:-(
No i jeszcze mam taki brzuch, że wszyscy mnie sie pytaja czy aby na pewno nie spodziewam sie bliźniakówDobijają mnie
No to tyle u mnie, Jak Helen pójdzie spać to spróbuję poczytać co u was, mam nadzieję, że same dobre wieści![]()
O bidulek szybkiego powrotu do zdrowiawitam.
My od wczoraj coraz gorzej.
Od 20 z minutami Kubuś ma ostre ucho,oczywiście od zalewającego kataru.
Mega kaszel jak pospolity gruźlik.
Leki dostaje standardowe jak przy infekcji i uchu i czekamy co dalej.
Nie spałam do 4.30
Jestem padnięta na maxa.
Dziś się muszę jeszcze spakować ,bo jutro wyjeżdżamy.
Kurcze po co jechać z tak chorym dzieckiem na wesele
Jak przemówić rodzince do słuchu![]()
Nie mam pomysłu.
Trzymajcie za nas kciuki ,oby do jutra było trochę lepiej.
Wpadnę w wolnje chwili poczytać jak mi się uda.![]()

Zaraz sprawdzedziewczynki wkleiłam trochę fotek na tajnym;-);-)
antośko wstał zje no i jakiś spacerek by się przydał![]()

Witaj u nas napisz cos więcej o twojim małym krasnalu no i o sobieprzydaloby sie swiatelkow glowie meza " moja żona jest cudowna"
wogole prze[praszam nie przywitalam sie witammoj krasnal spi a duzy krasnalw pracy
jak sobie radzice z tym obciazeniem psychicznym tym nie docenianiem albo wrazenie zde nie docenia, jak reagowac wlasciwie by facet widzial we mnie oh szczyt swych marzen nie mam pomyslu na to by byc boska w kazdym calu to ponad moje sily. jest ok ale nie jeste tez dobrze

Miłego i udanego spacerumykam z malym krasnalem na spacer wieczorkiem zajrze tzn zaczne szykowac wszytsko bo za 30 minut planuje wyjsca u nas sliczna piekna wiosenna pogoda oby taki week majowy byl oby oby...
czy oby na pewno?
![]()
A ja też kawke pijeJa już po obniedzie ,czaję sie na popołudniową kawę ,bo mi się oczy kleją,trzeba wypić kawkę koniecznie
Będziemy trzymac kciuki i nie buj sie dasz radewpadłam poczytać i odpowiedzieć co niektórym , ale nie dam rady... Amela wstała.:-confused2:
Tak więc po krótce co u mnie....
Słuchajcie w moim kochanym małym miasteczku aż chuczy od plotek na mój tematJestem na ustach wielu plotkarek. Całą zime przechodziłam z brzucholem wielkim jak balon, co oczywiście pokazywałam wam i koleżanka z forum widziała , żem na patologii leżała a tu ludziska podejrzewają mnie , że to nie moje
, No bo jak i kiedy???
. Nawet brzucho mi nie został!!! Jak nie został jak został.
Bo kamuflować to trza umić!!!![]()
i jeszcze jedno....
własnie dzwoniłam do okulisty ( pamietacie dlaczego miałam cc?) , czy jutrzejsza wizyta aktualna a pani w recepcji powiedziała, ze tak, jutro zabieg koagulacji siatkówki...
Ja myślałam, że najpierw jakaś wizyta a dopiero potem wstępny termin tego zabiegu a tu okazuje się , że już jutro...BOJEM SIEM !!!
![]()
Zatem trzymajcie kciuki za pomyślność.![]()