reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
wróciliśmy od lekarza :-(
Kubus ma ostre zapalenie ucha prawego
nieżyt ucha lewego
zapalenie noso-gardzieli
Co najgorsze zapalenie jest bakteryjne ,ale do tego infekcja od alergii :szok:
Ech słów szkoda...

Witam
My dopiero wrocilismy do domku:tak:Pogoda była przecudna:-)23 stopnie i samo słonce praktycznie bez wiatru:tak::tak::tak:
Ide uszykowac nam cos do zjedzenia i wlece Was poczytac:tak::tak::tak:

Hej u nas też upał dziś wielki,ale ja uziemniona z Ksawkiem w domu,ale takie uziemnienie na pierwsze objawy działa ,bo po raz kolejny bez antybiotyku się obeszło :)))Przykro mi ,że Kubuś się rozchorował ,ale pewnie ma antybiotyk ,więc szybko mu suię poprawi,tylko co z weselem -pojedziesz?Wiktoria ,ale cię na wspominki wzięło:))))

AS
Biedny Kubus:no:
Duuuzo zdrowka zycze
MADZIULANATASZA
Dla Ksawka rowniez duuzo zdrowka:tak::tak::tak:
Oby nic sie z tego nie wykluło:tak:

Ktoras z Was pisała o wakacjach w Paryzu:tak:Super,zazdroszcze:-):-):-)Az sie rozmazyłam:tak:

Moje dzieciaki zjadły juz po duzej kanapce a teraz jedza jeszcze marchewka na słodko-ale głodomorki;-):-D

Musze sie Wam pochwalic ze wczoraj wieczorem wystawiłam wozek na allegro a dzisiaj juz go ktos zalicytował:tak::tak::tak:

madziulanatasza długo rozmawialiśmy z lekarzem na ten temat.
Bezpośrednich przeciwskazań nie ma,bo on już jest duzy a ucho i tak zalane Otinum.
Gorzej z zewnątrz już być nie może.
Problem jest ,oby się nie pogorszyło,bo jest pecherzyk ropny na 1/3 ucha środkowego i cała trąbka zalana katarem.
Możemy jechać,ale w pobliżu musi być lekarz na w razie czego.
Kuba dostał Augmentin i resztę to co mu sama podawałam.
Dzięki moim nebulizacjom uniknelismy zapalenia oskrzeli.Tyle udało mi się ze wszystkiego zdziałać.
:baffled::baffled:
Ech idę się pakowac .Darek się uparł ,że trzeba teściów zawieźć,więc i tak musi jechać.
A ja sama z małym nie chcę zostać.
Trudno tam mu zrobię wszystko co mam zrobić i tyle.
Obawiam się tylu godzin w samochodzie tylko_Oby silnej gorączki nie dostał ,bo wtedy jazda autem wybitnie nie jest wskazana.

Byłam też na konsultacji psychologa.
Ta opinia z przedszkola nie sklasyfikuje Kuby do klasy integracyjnej.
Kuba ma za moło dysfunkcji:szok::szok::szok::szok:
Gdyby do tego było ADHd z miejsca by dostał orzeczenie.
Musimy teraz próbować zrobić to od strony neurologicznej.:baffled::baffled:

Ja mieszkam ,ja mieszkam...to sioę spotkamy:-D:tak:
A Paryża zazdroszcze:tak:
wal medeuska do pobierowa ,może w tym roku sie z patrysią spotkam z myszunią ,a za rok z tobą:tak::tak::tak:superaśnie by było!!!MAMO HELENKI ,a to się porobiło ,ale stopa szybciutko się wyleczy i będziesz brykać jak wesoły jelonek....i z mamą się pogodzis:tak::tak::tak:a co do wszystkowiędzocych ludzi z zacięciem ginekologiczno-położniczym ,cóż...każa z nas musiał się nasłuchać różnych takich...mnie od 7 miesiąca pytali kiedy termin ,a jak mówiłam ,że w grudniu ,to wytrzec=szczali oczy:szok:
Medeuska ,powodzenia u gina ,daj znak co i jak co ci się tam porobiło znienacka??:happy:Malinka czekam na majówkowe wieści ,mówisz tylko co i jak ,a ja wsiadam w auto i pędzę do biedronki po smakołyki na grlla:tak::tak::tak::tak:
Dzisiaj słyszalam tętno dzidziusia:tak::tak::tak: super sprawa:-D
153,
a ja.. mam.. az 100/60:szok: ale nie jest zły...:sorry::sorry:
Poza tytm dostalam skierowanie na badania glukozy i nic więcej, nie miałam usg dzisiaj. no i l4 do 26 maja:tak::tak: i 26 maja kolejna wizyta:tak:
Ja tez nie daleko gór :tak::tak:
No i witam sie w końcu ale już mykam do polka okna umyc do popołudnia
To musimy sie kiedys gdzies w polowie drogi umówic:-D:-D:-D

przydaloby sie swiatelkow glowie meza " moja żona jest cudowna"
wogole prze[praszam nie przywitalam sie witam :) moj krasnal spi a duzy krasnalw pracy :) jak sobie radzice z tym obciazeniem psychicznym tym nie docenianiem albo wrazenie zde nie docenia, jak reagowac wlasciwie by facet widzial we mnie oh szczyt swych marzen nie mam pomyslu na to by byc boska w kazdym calu to ponad moje sily. jest ok ale nie jeste tez dobrze
WITAM NOWĄ MAMUSIĘ:tak::tak::tak:
co Ty tak szalejesz z tym szczypiorkiem:-D
Zawsze lubiłam, a ze juz jest taki jadalny i niedrogi to moge kupowac po 3 pęczki dziennie :-D
wpadłam poczytać i odpowiedzieć co niektórym , ale nie dam rady... Amela wstała.:-:)confused2:

Tak więc po krótce co u mnie....:happy:

Słuchajcie w moim kochanym małym miasteczku aż chuczy od plotek na mój temat :-D:-D:-D Jestem na ustach wielu plotkarek. Całą zime przechodziłam z brzucholem wielkim jak balon, co oczywiście pokazywałam wam i koleżanka z forum widziała , żem na patologii leżała a tu ludziska podejrzewają mnie , że to nie moje :-D:-D:-D, No bo jak i kiedy???:-D:-D:-D. Nawet brzucho mi nie został!!! Jak nie został jak został.:tak::-D:-D:-D
Bo kamuflować to trza umić!!!:-D:-D:-D

i jeszcze jedno....
własnie dzwoniłam do okulisty ( pamietacie dlaczego miałam cc?:sorry:) , czy jutrzejsza wizyta aktualna a pani w recepcji powiedziała, ze tak, jutro zabieg koagulacji siatkówki...:szok::szok::szok:
Ja myślałam, że najpierw jakaś wizyta a dopiero potem wstępny termin tego zabiegu a tu okazuje się , że już jutro...:szok::szok::szok:BOJEM SIEM !!!:eek:
Zatem trzymajcie kciuki za pomyślność.:sorry2:
Powodzenia, nie martw sie. Trzymamy kciuki:tak::tak:

Witam nie udalo mi sie zdać następny 13 maja o 7.50 :-( :zawstydzona/y::zawstydzona/y:opowiem pozniej :-(
Oj kochana, szkoda, ale fanie bo nie musisz d lugo czekac:tak: u nas to minimum iesiąc- najczesciej okolo dwóch miesięcy trzeba czekac na nastepny egzamin,

Ja pozniejjak bede miala czas wejsc jeszcze to napisze , bo teraz musze leciec znow:-D

...

Byłam też na konsultacji psychologa.
Ta opinia z przedszkola nie sklasyfikuje Kuby do klasy integracyjnej.
Kuba ma za moło dysfunkcji:szok::szok::szok::szok:
Gdyby do tego było ADHd z miejsca by dostał orzeczenie.
Musimy teraz próbować zrobić to od strony neurologicznej.:baffled::baffled:

Zapytaj się w szkole integracyjnej, może przyjmą go jako zdrowe dziecko z problemami.

Ja wlasnie pozmywałam sobie naczynia:tak::-)Zaraz musiałabym wziasc sie za prasowanie ale zobaczymy czy mi sie uda cokolwiek wyprasowac:-D;-)

Witam nowa mamusie:-)

reklama
Do góry