reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam środowo:cool2::cool2:
dzionek piękny a ja nie wyspana za długo z pietruszką gadaliśmy i takie tam................ale przyjemnie było..................
zaraz wpadam na tajny zobaczyć.......
a co to anabubki wczoraj wieczorkiem nie było????????????a może ćwiczyła:tak::tak::tak:
meduska powodzenia u gina:tak::tak::tak:
joanna trzymamy kciukasy:tak::tak::tak:
a co się dzieje z joe alex????????????
mama helenki daj znak życia.......
agunia in chyba buraczek się uaktywnił bo nie zaglądasz:-D

reklama
Cześć dziewczyny!
Piotruś wczoraj zasnął o 20:00 :szok: (zazwyczaj szaleje do 21:00 - 22:00) i wstał dziś wprawdzie już o 6:00, ale za to jakieś 10min temu zasnął znów. :szok: Chory, czy jak? :eek:
No ale chociaż mam chwilę na BB:-D
Postaram się coś nadrobić może :sorry:

Malinka, dostałam maila, ale mam mały problem z tym plikiem - nie mogę go otworzyć i nie wiem dlaczego :baffled: Spróbuj może jeszcze raz mi go wysłać. :tak:
A jakby się nie udało to ja jeszcze wieczorkiem m zapytam, bo on bardziej obeznany z komputerami ode mnie. :zawstydzona/y:
A na kiedy ci to potrzebne?

A jeśli chodzi o wzrost to ja mam 160cm
A ja też taka mała jestem! :tak:
dziewczyny jak tylko antek zaśnie wpadam na tajny bo jestem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:powiem tylko tak ex piotra chce między nami namieszać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Współczuję stresu i nerwów! :-( Malinka, olej tą małpę, jak będzie widziała, że was to nie rusza, to przestanie mieszać. :sorry:
moje małe bydle usnelo o 14 i chyba wlasniesie budzi:baffled::baffled::baffled:
....
Małe bydlę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Rozwaliłaś mnie tym tekstem! :-D

jestem jeszcze na chwilke
zjem banana to zaczne obierac ziemniaki, co jak wroce to tylko sobie wstawie, dzisiaj zrobie jajko sadzone ziemniaczki ze szczypiorkiem i sałata ze śmietaną:tak: tak na szybko, bo wróce pewnie dopiero kolo 15-16..:tak:

Witam i ja:-)
U mnie wszyscy juz nie spia od po 8:szok::tak:Dzieciaki wariuja.Dominikowi zrobiłam dzisiaj wolne bo umowilam sie z siostra nad wode:tak::tak::tak:
Zaraz musze szykowac moja ferajne ale najpierw lece sie umyc:-)

Jesli chodzi o wzrost to mam jakies 161-3

Witam i ja:-)
U mnie wszyscy juz nie spia od po 8:szok::tak:Dzieciaki wariuja.Dominikowi zrobiłam dzisiaj wolne bo umowilam sie z siostra nad wode:tak::tak::tak:
Zaraz musze szykowac moja ferajne ale najpierw lece sie umyc:-)

Jesli chodzi o wzrost to mam jakies 161-3
nad wode:szok: dla mnie to chyba jeszcze za szybko jednak....:-D chyba że u Was tak ciepło:p

wlazłam wlasnie na konto z ktorego pobieraja mi rate za kredyt i mam we frnkach.sluchajcie zmniejszyli mi wysokosc raty o 15frankow!!!!!!!co sie rowna praktycznie 50zł:-D:-D:-D:-D
i nastepna tez ma byc taka.musieli zmniejszyc odsetki dla siebie bo jakby cos innego to bym dostala zawidomienie.
Oj ja też się cieszę, bo mamy kredyt we frankach i też sporo mniejsza rata w tym miesiącu! :tak::tak::tak:
OLiwka robi mi juz półgodzinny koncert,drze sie w niebogłosy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nie chce jeść gruszki.mam już jej dość czasami :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
na śniadanie zjadła tylko pół kanapki,a teraz znowu strajkuje.niech się drze,zobaczymy komu się znudzi,nie wyjdzie z krzesełka puki nie zje.nauczy się bo już mi nerwy dzis puszczają,mam już powyżej uszu jej himerów i krzyków.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Agnes, nie chcę się wymądrzać, ale nie zmuszaj jej do jedzenia, żeby się w ogóle do niego nie zraziła. Jak nie chce to nie. Ja tak robię z Piotrusiem, jak nie chce jeść, to zabieram mu sprzed nosa talerz i czekam aż sam zawoła "am":tak:

Widzę, że już niektóre o wakacjach myślą. M kazał mi szukać w necie jakiegoś taniego przelotu do... Paryża. :-) Zawsze chciałam zobaczyć Paryż, a do tej pory jakoś okazji nie było, a mój m był tam już 2 razy służbowo no i jest absolutnie zachwycony i stwierdził, że ja też po prostu muszę zobaczyć. Tylko, że tam chcemy na 4 - 5 dni sami pojechać, a później już z Piotrusiem gdzieś nad morze.
Jak mnie m zapytał, gdzie nad morze pojedziemy to mu wypaliłam - do Pobierowa? :-p A on od razu zapytał która z was tam mieszka :-D:-D

widzę, że już niektóre o wakacjach myślą. M kazał mi szukać w necie jakiegoś taniego przelotu do... Paryża. :-) zawsze chciałam zobaczyć paryż, a do tej pory jakoś okazji nie było, a mój m był tam już 2 razy służbowo no i jest absolutnie zachwycony i stwierdził, że ja też po prostu muszę zobaczyć. Tylko, że tam chcemy na 4 - 5 dni sami pojechać, a później już z piotrusiem gdzieś nad morze.
Jak mnie m zapytał, gdzie nad morze pojedziemy to mu wypaliłam - do pobierowa? :-p a on od razu zapytał która z was tam mieszka :-d:-d
super.. do Paryża.. też bym chciała..i nad morze też bym chciała.... moze za rok...
do Pobierowa.:-d:-d:-d:-d:-d

reklama
Witam kochane,

Ciągnie się za mną ostatnio jakieś pasmo nieszczęść :baffled:

Wczoraj po południu wróciłam ze szpitala, bynajmniej nie z patologii ciąży, a z ortopedii :angry: W niedziele na działce naciągnęłam sobie ścięgno w stopie, w sumie nic strasznego ale noga spuchła jak balon i M zawiózł mnie do szpitala. A tam mieli problem... Większość środków przeciwbólowych odpada, a o RTG nie wspomnę, dlatego chcieli poobserwować:angry: Noga boli już tylko jak chodzę, o ile można nazwać to kuśtykanie chodzeniem...

M poleciał już do pracy :-)

A ja z Helen lecę do przychodni na 11.30 bo jej uczulenie nie schodzi do końca, a leki mi się pokończyły.

A do tego pokłóciłam się z mama i jestem z tego powodu bardzo zła...:-(

No i jeszcze mam taki brzuch, że wszyscy mnie sie pytaja czy aby na pewno nie spodziewam sie bliźniaków :wściekła/y: Dobijają mnie:baffled:

No to tyle u mnie, Jak Helen pójdzie spać to spróbuję poczytać co u was, mam nadzieję, że same dobre wieści :tak:

Do góry