reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hejo
-idę poczytać-wracam zaraz

no i poczytałam
a więc.....
Weroniczko-nie ma sprawy -pewnie że zapytam!!!:tak:
dodam jeszcze że mój J jest alergikiem-uczulonym min.na pyłki traw-ale one pylą od końca maja-wtedy J ma ciągle katar i czerwone oczy!!!-(nie mylic z wampirem):-D:-D:-D
podaję Tobie jak i innym zainteresowanym stronkę którą dostałam od nasze alergolog-możecie sobie sprawdzić.....
www.usp.pylenia.pl
Iza-moja mama właśnie robi takie soki przez tyn sokownik i też wlewa w butle po Kubusiach i podobnych soczkach.zawsze robi z porzeczki i z pigwy,w sam raz na zimę i mrozy-dla zdrowotności-Kuba bardzo je uwielbia.jutro jadę do rodziców to wypytam mamę.
Magda-zdrówka dla Wiktorka
Kata-dzięki za buziaka ;*
Paula-oby wyniki nic złego nie pokazały-trzymam kciuki!!!:tak:-my już mamy wszystkie szczepienia zrobione.
Viki-brawo dla Damiana.Fajną pracę ma Twój V.bardzo odpowiedzialną!!!
Asia-Tobie też dzięki za buziaka
Dotka-my mamy trampule ze sklepu BOTI-za ok.16zł-są super! mięciutkie wygodne,lekkie.mogę wrzucić Ci fotkę jutro bo właśnie je wyprałam i schną na balkonie.

miałam Was zapytać-co teraz dajecie maluchom do picia???
Kuba bardzo lubi Kubusie-ale nie wiem czy można tyle dawać mu do picia-bo on to by non-stop je pił i tylko to!!!!! albo zwykłe przecierowe albo te play-e.
martwie sie tym że nie chce wcale wody mineralnej.
a...no i jeszcze dziś w carefurze kupiłam pieluszki pampers w mega kartonie rozm.5- 111szt.za 78zł. -jakąś promocyję zrobili.

dla niewymienionych BUZIOLE

Ostatnia edycja:
reklama

tez chyba kupie malemu trampki...jutro rano sie wybiore do sklepu moze cos znajde;-)
dziewczyny jak ostanie szczepienie?to juz? my mamy dopiero w lipcu, jacys opóznieni jestesmy...hihi:-D

ufff udało mi się dopchać do kompa:-):-):-)
ja też miałam ciężki dzień, ale może być jeszcze gorzej wkrótce, bo zapisałam się na kurs księgowości komputerowej. Zajęcia będą po pracy 16-20, trzy razy w tygodniu. Nie wiem jak sobie poradzę ...:sorry2: ale myślę że powinnam z tego korzystać bo jest bezpłatny dla osób pracujących, a ja umowę mam do końca 2010 roku, a później to różnie może być. tylko jak ja przeżyję rozstanie z małym:-:)-(będe wychodzić rano do pracy jak on jeszcze śpi i wracać jak już będzie kład się spać:-(. No chyba że mnie nie zakwalifikują.....
a M. jeszcze nie ma odpowiedzi co z tą jego pracą:dry:nie lubię takiej nie pewności
viki-
twój mąż ma bardzo ciekawą pracę, tez jest bardzo ambitny jak Damian:tak:
:tak::tak:
iza- ja mam sokowirówkę, jakąś, ale jej nie używam:no:
asia- zdrówka dla Filipka
kata- mój Łukasz to sobie na spacerku sam umył łapki po piaskownicy w misce z wodą dla psa:-D:-D:-D twoja teściowa pewnie nie jest przekonana do takich chusteczek:sorry2:
no i nie wiem co jeszcze oczy mi się zamykają:confused2:

hejo
-idę poczytać-wracam zaraz

miałam Was zapytać-co teraz dajecie maluchom do picia???
Kuba bardzo lubi Kubusie-ale nie wiem czy można tyle dawać mu do picia-bo on to by non-stop je pił i tylko to!!!!! albo zwykłe przecierowe albo te play-e.
martwie sie tym że nie chce wcale wody mineralnej.

Kasia u nas herbatka hipp bardzo rzadko uda się Wiktorowi podsunąć wodę przegotowaną. Soków w ogóle Wiktor nie pije. W ogóle ich nie lubi. Przestał jeść tez deserki. Tylko świerze, prawdziwe owoce - taki francuski piesek ;)

Aga dobrze piszesz:tak:podniesiesz swoje kwalifikacje,z pewnoscią to Ci się przyda:tak:
Kasia nasz Krzysio pije tylko wode,jakos tak od poczatku mu dajemy i jest ok:tak:
A na fotki trampek wtedy poczekam do jutra:tak:

Viki, gratuluję sukcesów Damianka. Serce rośni, prawda? No i super, że tak próbuje wszystkiego. Rośnie Ci fajny facet. A co do ortografii, wyćwiczy się. Pisałam Ci co nie co na ten temat, ale nie wiem czy przyuważyłaś;-)
Vik, Paula, co to za serial, tzn. o czym?
tak tak duma mnie rozpiera:tak:
a o ortografii czytałam - dzieki;-)musze kupic sobie tam jedną książke...i dużo z młodym pracowac w domu....echh a co do filmu to u nas chyba nazywało sie to "skazany na smierc(?)" i chyba leciały w tv 2 serie.

ja wciągnełam sie jeszcze zanim to u nas bylo w tv.kiedys valdi ze statku przywiózł ...
jak dla mnie super serial:tak::-)

no i dziekujemy z damianiem wszystkim za gratki:tak::-):-):-)

dobra ide na ycd i poprzytulać się z deską do prasowania....kurde ale mi sie uzbierało:baffled:

No Dotka to szczepienie chyba na 16-18 miesięcy... ;-):tak::-)
A co do obuwia to my też w trampeczkach lub adidaskach :tak: pomykamy... ;-)

Madzia dzięki że pytasz :-) wyniki w porządku... Zadnych pasożytów nie wykryli a i mocz jest dobry:tak: cieszę się że żie trzeba małej dawać żadnych świństw na robaki :-)

Kasiamaj ;-) co do Kubusiów to zdania są oczywiście podzielone. Jeśli mały nie ma problemów z jedzeniem to ok, bo one są bardzo sycące te gęste. Julka też dostaje czasem Kubusie, ale pół na pół z wodą... chyba że jestem na dworzu i zahaczę o sklep to tego Play pije normalnie... ;-)
Wiesz ja tak sobie myślę że on je tak chętnie pije bo z autopsji wiem że nie gaszą pragnienia i cągle chce się pić... :sorry:są słodkie... :tak:
No i z tą wodą to wiesz... jednak najzdrowsza. A jak będzie spragniony to na pewno się napije... ;-)

Aga dasz radę Kochana no i trzymam kciuki za M :tak:

Elcia co u Ciebie? Gdzie byłaś?

Alex mi by było ciężko się przyzwyczić do takiej pogody na dłuższą metę... :sorry::confused2:;-)

Moje dziecko od kilku dni samo się usypia :szok::-D kładzie się do łóżeczka i śpiewa sobie aaa... aaaa.... aaa.... potem cisza.... i śpi... Kochana jest...

reklama
Maga Wiktor wie co dobre:tak:;-)
u nas rano owoce ze sloiczka, po obiadku prawdziwy owoc:-)

ide się wykąpać....do juterka babki:-)paaa:-)

Do góry