kasiamaj
mama 2007/2010
hejo
-idę poczytać-wracam zaraz
no i poczytałam
a więc.....
Weroniczko-nie ma sprawy -pewnie że zapytam!!!
dodam jeszcze że mój J jest alergikiem-uczulonym min.na pyłki traw-ale one pylą od końca maja-wtedy J ma ciągle katar i czerwone oczy!!!-(nie mylic z wampirem)

podaję Tobie jak i innym zainteresowanym stronkę którą dostałam od nasze alergolog-możecie sobie sprawdzić.....
www.usp.pylenia.pl
Iza-moja mama właśnie robi takie soki przez tyn sokownik i też wlewa w butle po Kubusiach i podobnych soczkach.zawsze robi z porzeczki i z pigwy,w sam raz na zimę i mrozy-dla zdrowotności-Kuba bardzo je uwielbia.jutro jadę do rodziców to wypytam mamę.
Magda-zdrówka dla Wiktorka
Kata-dzięki za buziaka ;*
Paula-oby wyniki nic złego nie pokazały-trzymam kciuki!!!
-my już mamy wszystkie szczepienia zrobione.
Viki-brawo dla Damiana.Fajną pracę ma Twój V.bardzo odpowiedzialną!!!
Asia-Tobie też dzięki za buziaka
Dotka-my mamy trampule ze sklepu BOTI-za ok.16zł-są super! mięciutkie wygodne,lekkie.mogę wrzucić Ci fotkę jutro bo właśnie je wyprałam i schną na balkonie.
miałam Was zapytać-co teraz dajecie maluchom do picia???
Kuba bardzo lubi Kubusie-ale nie wiem czy można tyle dawać mu do picia-bo on to by non-stop je pił i tylko to!!!!! albo zwykłe przecierowe albo te play-e.
martwie sie tym że nie chce wcale wody mineralnej.
a...no i jeszcze dziś w carefurze kupiłam pieluszki pampers w mega kartonie rozm.5- 111szt.za 78zł. -jakąś promocyję zrobili.
dla niewymienionych BUZIOLE
-idę poczytać-wracam zaraz
no i poczytałam
a więc.....
Weroniczko-nie ma sprawy -pewnie że zapytam!!!

dodam jeszcze że mój J jest alergikiem-uczulonym min.na pyłki traw-ale one pylą od końca maja-wtedy J ma ciągle katar i czerwone oczy!!!-(nie mylic z wampirem)

podaję Tobie jak i innym zainteresowanym stronkę którą dostałam od nasze alergolog-możecie sobie sprawdzić.....
www.usp.pylenia.pl
Iza-moja mama właśnie robi takie soki przez tyn sokownik i też wlewa w butle po Kubusiach i podobnych soczkach.zawsze robi z porzeczki i z pigwy,w sam raz na zimę i mrozy-dla zdrowotności-Kuba bardzo je uwielbia.jutro jadę do rodziców to wypytam mamę.
Magda-zdrówka dla Wiktorka
Kata-dzięki za buziaka ;*
Paula-oby wyniki nic złego nie pokazały-trzymam kciuki!!!

Viki-brawo dla Damiana.Fajną pracę ma Twój V.bardzo odpowiedzialną!!!
Asia-Tobie też dzięki za buziaka
Dotka-my mamy trampule ze sklepu BOTI-za ok.16zł-są super! mięciutkie wygodne,lekkie.mogę wrzucić Ci fotkę jutro bo właśnie je wyprałam i schną na balkonie.
miałam Was zapytać-co teraz dajecie maluchom do picia???
Kuba bardzo lubi Kubusie-ale nie wiem czy można tyle dawać mu do picia-bo on to by non-stop je pił i tylko to!!!!! albo zwykłe przecierowe albo te play-e.
martwie sie tym że nie chce wcale wody mineralnej.
a...no i jeszcze dziś w carefurze kupiłam pieluszki pampers w mega kartonie rozm.5- 111szt.za 78zł. -jakąś promocyję zrobili.
dla niewymienionych BUZIOLE
Ostatnia edycja: