reklama
Jakbym nie wiedziała na ile jadę to wzięłabym co najmniej dwie takie torby jak tyto samo wczoraj było w realu ludzie robią big zakupy piwo napoje mięcho grille podpałki
a madziula tyle rzeczy bo moje dzieci lubią się brudzić a ja nie mam zamiaru praća na ile jadę nadal nie wiem
![]()

Joanna73
uzależniona od BB
Malinka udanego wyjazdu i żeby mimo wszystko udalo sie wypocząc
my z mężem postanowilismy ze sama pojade do Krakowa na komunie moze zabiore starszaki jak będa chcialy bo mąz sie przekonal ze zGabi to ani nie posiedzimy tym bardziej ze robia komunię w restauracji i strasznie marudzi
a na wesele idziemy do 2 w nocy moja mama zostaje z dziecmi 
takze mniej wiecej wszystko ustalone
jak myslicie mozna isc na wesele w tunice i spodniach ?bo ja myslalam o sukience ale nie zbyt dobrze bym sie czuła a po weslu sukienka by wisiala

my z mężem postanowilismy ze sama pojade do Krakowa na komunie moze zabiore starszaki jak będa chcialy bo mąz sie przekonal ze zGabi to ani nie posiedzimy tym bardziej ze robia komunię w restauracji i strasznie marudzi

jak myslicie mozna isc na wesele w tunice i spodniach ?bo ja myslalam o sukience ale nie zbyt dobrze bym sie czuła a po weslu sukienka by wisiala

Joanna73
uzależniona od BB
halo jestescie?
Joanna73
uzależniona od BB
no własnie bo ja wogóle nie orjentuje sie jak jest teraz moda weselna 

Joanna73
uzależniona od BB
joanna dziękujęale będe za wami tęskniła
a spodnie i tunika jak najbardziej TAKmasz się dobrze czuć
ja w imię tej zasady nawet ślub kościelny brałam w spodniach
![]()
MY ZA TOBĄ TEŻ BĘZIEMY TĘSKNIĆ

reklama
medeuska
październikowa mama'09
Ja chce teraz akis inny zapach kupic bo misie juz znudzily te z aromatheraphy z Lenora, Silana nie używałam nigdy, pachnie tak intensywnie jak Lenor? I który ładnie, jak ktoś używa?No proszę jak zdrowo-tylko chwalić, ja też kożystam, że na biletyn ie mam i na pieszo chodzę nawet do mamy na drugi koniec miasta.
Zdrowo- wyłączając ten stres. Pamiętam, jak miałam stresik z klientem, a był to syn gangstera-szefa w tym mieście. Oj kuźwa, prze 2 tygodnie schudłam tak, że kiecke do ślubu mi 3 razu zwężali. Ni e wspomnę o uspokajaczach, fajkach i roztrzęsionych łapach. OJ, kierwnik ( ja ) w gacie srał, a szef se na karaiby wyjechał.
Udane zakupy, ja moge liczyc tyko na Kaufland albo Carrefour, do pierwszego częściej chodzę, choc do drugiego mam o wiele bliżej. Tak więc jeśli któraś zauważy w nich promocję to niech krzyczy, skorzystam z przyjemnością
Ja tez na Lenorku jechałam, czerwonym i czarnym-aromaterpi.A płynu PUR używam, nad FAIRY się zastanawiałam, ale jakoś jeszcze nie wypróbowałam-lepszy jest?
...
Chyba Ci sięnie wydaje. A ja ostatnio kupiłamjakiś bardzo tani płyn do płukania, bo na nic innego nie miałam już a poprać musiałam, i kurcze za 3 zł koncentrat 2l i pachnie tak, że na całym balkonie brzoskwinie czuć. Nawet jak pranie już suche, no w szoku jestem, A taki gęsty, że szok. Jak żel.
...
Nic się stać nie stanie, wiem co mówię. Pracowałam w pralni 3 lata ponad. A zakup na medal.

Kochana współczuje Ci tu musisz sie uczyc na maturw a tu takie próblemy... Życze zdrówka dla Twojej babci....Hej dziewczyny!!
Nocka jako tako prawie wcale nie spałam a to Radek nie dał a później się źle czułam. No z babcią nie ciekawie niestety. Tata chodzi codziennie i nic nowego, bez zmian. Wczoraj się zaczął jakiś proces rozmiękczania mózgu. Jak narazie nie reaguje na leki ani nic. Dzisiaj może do niej pójdę. A tak się h** czuje że szkoda słów. Już na nic siły nie mam. Ordynator powiedział że musimy być przygotowani na wszystko. Moja mama może jutro przyjedzie z sanatorium, ale to nie wiadomo. Wczoraj tak się poryczałam że do tej pory serce mnie boliw poniedziałek jeszcze matura i nie mam głowy do tego. Nie wiem jak to będzie :-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-(

szkoda ze nie przyjechalas
moze spiacy bylalbo wymeczylas go
o kurcze no szkoda a jak dzisiaj chyba ze jeszcze nie doczytalam...
jasne jak co to dam znac ale po 10 jak bedzie po wyplacie
ja to dzisiaj siedze jeszcze w pizamce
boroczek duzo zdrowka dla Kuby
trzymam kciuki...
a to Ci ludziska normlamie
szkoda ale trzymam kciuki za nastepny raz dasz rade
potem przeczytam bo zaraz musze sie szykowac...
zdrowka oby szybko wyzdrowial
dziewczyny ja potem nadrobie reszte bop musze isc do ammy a potem na solarke... i zreszta juz nie wytrzymuje w domku....
No tak wyszło, może jutro wpadniemy? Albo jedziecie z nami do Brennej w sobote?

A co do gór to nie do Ciebie było tylko do tych, które daleko są

Aj to zaszalałaśSądząc po ilości bagażu to jedziesz na conajmniej tydzień
Niech ma chłopak jakąś radoche z życia....Ja po zakupach,kupiłam w su,ie wszystko he ,he pożyczyłam 3 dychy od brata i z bankomatu wyjełam 2 ostatnie plus portfelowa podszewka-Extra było,mam wszystko na grilla,a w razie jak zjemy do niedzieli to się dokupi na miejscu.Słuchajcie narodu tyle pod netto i biedronką jak przed świętami w szoku byłam

M dzisiaj przyniesie wyplate to ja na zakupy pojade...

Nom a ja umyłam okna-lśnią! w końcu

Lodwke umyłam-nie smierdzi!- w końcu

Balkon umyłam... bo oczywiscie pieski zasrały i zasikały

No i w sumie to tyle, troche zasu mi tro zajęło, Beata bylam wziela Patryka, zstaje tam do soboty, w sobote jak bedziemy jechali do Brenej to po drodze po niego wstąpimy

2 dni spokoju

Teraz... bede sie brała za kurze, i mycie podłog, bo M dziisaj podobno ma wczesniej wrócic zpracy, obiadu gotowac nie musze bo M ma przywiezc jakiś dobry gotowy

Więc lece sprzątac

Podziel się: