reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyginam śmiało ciało, aby ważyć mało - Grupa Wsparcia dla Zrzucających Sadło

Nie znalazłam jej w internecie,tylko jakieś urządzenie do masażu o tej nazwie:-D Ale jeśli kawa odpada to nic z tego,2 to niezbędne minimum:tak:Zaczęłam zastanawiać się nad lineą,ale jakoś trudno mi uwierzyć ,że nie będę czuła głodu po niej....w ogóle bym chciała trochę szybciej chudnąć ,brzuch zgubić:tak: zobaczę ile w tym tygodniu zejdę z wagi :tak:
20 zł nie majątek:-p możesz spróbować:tak:
ja się dobrze po tym czuję, 9 dni już biorę po 3 tabletki i widzę zmiany w ilości mojego tłuszczu:-p brzucha już prawie nie mam:-D a poza tym nie chce mi się jeść i taka lekka się czuję... chyba to nie placebo:-D
karoo Tobie to chyba na razie niepotrzebna ta Linea jak jesteś na Meridii, może zapytaj lekarza albo chociaż w aptece czy nie przesadzisz biorąc obydwa preparaty...

reklama
Zapytam jak w koncu poleze. A pojsc musze, bo sie fatalnie czuje - podejrzewam, ze z powodu totalnego przemeczenia. Linee chyba sobie faktycznie daruje, ale musze kupic jakis dobry preparat witaminowy, bo teraz biore tabletki dla kobiet w ciazy - do konca kwietnia jest termin przydatnosci, a mialam cale opakowanie ;-) wiec je sobie zuzylam :-p

Boję się Bedyta ,że jak odstawie lineę to będę miała duży nawrót apetytu i utyję szybko z powrotem ,a chudnę powolutku i bez niej...wiesz cykam sie :-Di bym chciała i się boję:eek:poczekam aż Ty odstawisz to wtedy pogadamy:tak:

Hej, już jestem:-D:-D wczoraj miałam mało czasu na bb, niestety:-(
malinka jak mnie ssie to piję wodę niegazowaną, wcinam wafle ryżowe albo żuję gumę miętową:-D:-D:-D:-D czasem pomaga
Ja niestety też nie mam w domu wagi, więc efekty będę obserwować po ubraniach:-D czy są już luźne i jak bardzo. Na diecie jestem od świąt, żadnego pieczywa, ziemniaków, ryżu i makaronu (chociaż w sobotę zjadłam rosół z kluseczkami, nie mogłam się opanować:eek:) i słodyczy oczywiście.
Do tego 30 minut przed posiłkiem łykam ocet jabłkowy w tabletkach, zobaczymy czy pomoże. Próbowałam zelixy ale fatalnie się po niej czułam:confused::confused::confused: straszny ból głowy, rozszerzone źrenice i wysokie ciśnienie, masakra, a ja codziennie jeżdżę samochodem z dzieckiem więc dałam sobie spokój:tak::tak::tak:
Zamiast octu jabłkowego w tabletkach polecam raczej miksturke: 2 łyżki octu jabłkowego na szklanke wody 3 razy dziennie przed posiłkiem,a jak np zaszalejesz jednego dnia z jedzeniem to polecam:2 łyzki octu jabłkowego na szklanke wody do tego łyzka miodu gryczanego-przykrywasz ,zostawiasz na noc i wypiujasz rano naczczo.:tak:

Nie znalazłam jej w internecie,tylko jakieś urządzenie do masażu o tej nazwie:-D Ale jeśli kawa odpada to nic z tego,2 to niezbędne minimum:tak: Zaczęłam zastanawiać się nad lineą,ale jakoś trudno mi uwierzyć ,że nie będę czuła głodu po niej....w ogóle bym chciała trochę szybciej chudnąć ,brzuch zgubić:tak: zobaczę ile w tym tygodniu zejdę z wagi :tak:
Ja od poniedziałku przechodzę na taką dietkę(chyba to ta,bo nazwy nie mam podanej).Trwa własnie 14 tygodni .
Moja kolezanka od której ja dostałam stosując ja i ćwicząc troche w domu plus opieka nad roczniakiem schudła 10 kg w te 14 tygodni :tak:
Mam ja na kompiku ale w dosć soprych plikach Pdf i nie mam jak jej tu umiescić ale moge przesłac ja mailem, jeśli któraś z Was ma ochotę.:happy:

O kurcze, dziewczyny, szalejecie :szok::-D:tak::-)

Ja dalej nie wzielam sie za siebie :baffled::-p a lato sie zbliza ;-) Jedyne co zrobilam to bylam kilka razy w solarium i skora odrazu ladniejsza i gladsza sie zrobila ;-):-)

O kurcze, dziewczyny, szalejecie :szok::-D:tak::-)

Ja dalej nie wzielam sie za siebie :baffled::-p a lato sie zbliza ;-) Jedyne co zrobilam to bylam kilka razy w solarium i skora odrazu ladniejsza i gladsza sie zrobila ;-):-)
ja też już raz na opalaniu byłam:-p w przyszłym tygodniu się znowu wybiorę:tak:

Ja na solarke nie ganiam,bo mi się dekolt marszczy:-D:-D:-D,schudłam kolejny kilogram,mimo piwkowania w majówke:tak::tak::tak:jest super czyli:tak:oby tak dalej ,troche tych kilosków do zwalenia zostało;-)

Zamiast octu jabłkowego w tabletkach polecam raczej miksturke: 2 łyżki octu jabłkowego na szklanke wody 3 razy dziennie przed posiłkiem,a jak np zaszalejesz jednego dnia z jedzeniem to polecam:2 łyzki octu jabłkowego na szklanke wody do tego łyzka miodu gryczanego-przykrywasz ,zostawiasz na noc i wypiujasz rano naczczo.:tak:

Ja od poniedziałku przechodzę na taką dietkę(chyba to ta,bo nazwy nie mam podanej).Trwa własnie 14 tygodni .
Moja kolezanka od której ja dostałam stosując ja i ćwicząc troche w domu plus opieka nad roczniakiem schudła 10 kg w te 14 tygodni :tak:
Mam ja na kompiku ale w dosć soprych plikach Pdf i nie mam jak jej tu umiescić ale moge przesłac ja mailem, jeśli któraś z Was ma ochotę.:happy:

Ja bardzo poprosze ta dietke na mojego maila - bede bardzo wdzieczna
karoo-kp@wp.pl Jesli to ta to rewelacja :-D

reklama
Do góry