reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam:-)
Ale sobie dzisiaj pospalismy:tak::tak::tak:M z Dominikiem w kuchni szykuja sniadanko:-)Pozniej jedziemy do ciotki ktora siedzi na wozku i prosto od Niej na spacerek nad Warte:tak::tak::tak:
Pogoda cudna -ja mam na termometrze w sloncu 30 stopni:tak::tak::tak::-)
Dziewczynki powyciagaly sobie z szafek grube skarpetki i rajstopy:szok::szok::szok::-DMusze do Nich w kroczyc i Je odpowiednio ubrac:-);-)
u mnie w cieniu jest 12stopni i wieje chlodny wiatr.brrrr

reklama
Mlode juz ubralam wiec musze zrobic jakis porzadeczek na stole i zaraz jemy sniadanie:tak::tak::tak:

Udanego dnia dziewczyny:tak::tak::tak:
Bede pozniej
Papa:-)

Weronika zjadla 2 parowki i jeszcze dopycha sie kanapka:szok::szok::szok::szok:
ide Paulinie zrobie snaidanie i sie ubiore bo juz 11 a ja w szlafroku:szok::szok::szok::rofl2:
milego odpoczynku w swieto pracy!!!!!!!!!!1:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
do wieczorka pewnie

Ja tez spadam,

M zadzwonił do mojej mamy, z która jestem pokłócona i umówił nas do niej na działkę :szok::szok::szok: No i co ja mam teraz zrobić :confused2:

Och ,a mnie mój wkurzył i nie gadam z nim chwilowo,to typ który nie znosi krytyki:tak:nie można mu powiedzieć ,że coś misie nie podoba.....dziś 1 maja wiedziałam ,że cały dzień będzie pracował na podwórku,na spacer chciałam wyciągnąć ,to nie ,bo nie ma czasu ,ale co to?wystarczył jeden telefon znajomego i już ma czas ,żeby jemu bojler zawiesić ,wszystko priorytety...wkurza mnie to:crazy:

to co zeby naT wkleic zdjecia to musze sobie gdzies jakies nowe konto zalozyc tak??????????
kolejne?

Anabuba nie musisz nigdzie olejnego konto zakładać :no::no::no::no:
-j- podała linka na T na wątku fotki na samym poczatku ja zawsze z tamtej stronki robię ,kopiuję adres zdjęcia i wklejam na T.proste bez żadnego zakładania niepotrzebnych kont :tak::tak::tak:

Witam:-)
Ale sobie dzisiaj pospalismy:tak::tak::tak:M z Dominikiem w kuchni szykuja sniadanko:-)Pozniej jedziemy do ciotki ktora siedzi na wozku i prosto od Niej na spacerek nad Warte:tak::tak::tak:
Pogoda cudna -ja mam na termometrze w sloncu 30 stopni:tak::tak::tak::-)
Dziewczynki powyciagaly sobie z szafek grube skarpetki i rajstopy:szok::szok::szok::-DMusze do Nich w kroczyc i Je odpowiednio ubrac:-);-)

dowikla zazdroszczę Ci takiego upału i tego że tak blisko macie nad wodę.istny raj :-):-):-):-)

No właśnie niestety tak :baffled: Ja założyłam, ale jeszcze musze się nauczyc obsługiwać.
Włącz gg :rofl2:

mamo helenki nie musisz zakładać kont do wklejania fotek na T.Opisałam to Anabubie nieco wyżej.kuknij sobie.prosto i szybko .

Ja tez spadam,

M zadzwonił do mojej mamy, z która jestem pokłócona i umówił nas do niej na działkę :szok::szok::szok: No i co ja mam teraz zrobić :confused2:

ja bym była na mojego za cos takiego zła :-D:-D:-D:-D:-D a Ty co zrobisz?

reklama
jednak jestem.mala spi smacznie,jeszcze z godzinke powinna pospac.duza bawi sie na podworku,a ja powoli sie zbiram do mamy na grilla.tzn pije druga kawke:-)

Ja tez spadam,

no to jak?z jutrzejszych planow nici?:baffled:

Och ,a mnie mój wkurzył i nie gadam z nim chwilowo,to typ który nie znosi krytyki:tak:nie można mu powiedzieć ,że coś misie nie podoba.....dziś 1 maja wiedziałam ,że cały dzień będzie pracował na podwórku,na spacer chciałam wyciągnąć ,to nie ,bo nie ma czasu ,ale co to?wystarczył jeden telefon znajomego i już ma czas ,żeby jemu bojler zawiesić ,wszystko priorytety...wkurza mnie to:crazy:

ehhhh skad ja to znam.u mnie tosamo-moze nie miec czasu zeby zrobic dla mnie ale tylko ktos zadzwoni czysasiad poprosi i leci...

Do góry