reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

Witam poweekendowowo z samego ranka:-)
powoli przyzwyczajam się ro rannego wstawania, a tutaj pusto.:cool:

Czarna super filmy!

jade zaraz do lekarza po recepty i z moją fioletowo-zieloną ręką a potem fryzjer zakupy i reszta dnia dla mnie i mojego maleństwa.

Miłeg dnia

reklama
Evelajna gratulacje dla Patrycji za zębola
Wanilia powodzenia i miłych chwil z maleństwem
Czarna super filmiki, a jak Sami ślicznie siedzi :szok:
Dorota głowa do góry
Magdasf witaj i miłego dnia. U mnie też góra prania po wyjeździe.

A my ja księ nie rozpada, to skoczymy do miasta po sandały dla Martyny. Musiałabym jeszcze jakąś bieliznę zakupić, bo nie mam dobrych biustonoszy. Koniec karmienia i już są efekty :sorry2: Jak to było "ordery macierzyństwa" :dry::baffled:
Miłego dnia!!!

CZarna - super filmiki.
Minisia-ekstra zdjęcia

A mnie dziś zwolnili z roboty...

Strasznie mi przykro, ale na pewno znajdziesz coś lepszego!

Malena znaczy się masz w życiorysie epizody muzyczne? Do szkoły muzycznej w Rzeszowie nie chodziłaś?
...

Nie w Rzeszowie, ale miałam nauczyciela z Rzeszowa - Tomecki mnie uczył.
Moja przygoda jest dosyć obfita, bo skoczylam Szkołę Muzyczną IIst n fortepianie i studiowałam potem na Akademii Muzycznej we Wrocławiu właśnie fortepian, ale przerwałam studia po 3 roku. Nie pytaj dlaczego :tak:

To może CIę na jakimś przeglądzie widziałam :-D

AAAAAAAAAAAA MOZE KTORAS SPODZIEWA SIE KOLEJNEGO DZIECKA CZY JA MOZE JESTEM JEDYNA

Agamir trzymam kciuki, żeby CIę nie "położyło".
Ja ciągle się staram o braciszka.
Teraz jest pierwszy cykl po @, będziemy próbować.
A to próbowanie to takie przyjemne.... :-D

Na szczęście nie napisałyście dużo.
My po wyjeździe zmęczeni, ale było FABTASTYCZNIE.
Relacja na zdjęciowym fotograficzna.
Iza spisała się na medal. W chuście spała, albo rozglądała się cierpliwie.
Nie marudziła wcale.
Obiadki jadła w knajpie podgrzane i podrywała wszystkich gości....
Bez przerwy uśmiechnięta. Nie to co w domku.
Chyba jej si po prostu z samą mamusią nudzi :tak:
Lecę wklejać foty!

Miłego!

i ja się wkońcu witam!;-)
ja tk szybciótko,bo zaraz Mikiego muszę położyć,a i sama się chyba kimnę,bo @ dostałam wczoraj pierwszy raz po 1,4roku:szok:a miało już tak nie boleć po porodzie:-(
narazie nadrobiłam połowę czytania,więc poodpisuję później...
u nas majówka udana,Miki szalał z narzeczoną ze stycznia a potem z lipca,ale tą mniej był zainteresowany;-)Woli starsze,zdecydowanie;-)
a pogoda się pitoli,chmurki idą,ale dobrze,niech popada trochę:tak:
udanago przedpołudnia dziewczyny:-)

Witam się po majóweczce:-) ale mi tęskno za Wami było :-) weekend minął bardzo fajnie. grilowanka i w gościach i z goścmi. Macio sie bawił ze swoim rocznym braciszkiem i siostrzyczką. No i co najwazniejsze zaczął normalnie spać, dziś była tylko jedna pobudka (odpukac proszę w niemalowane:-)) .Lecę was poczytac.
p.s.jak to nie kłopot to proszę o link do zdjęciowego i zamknetego bo sie odnaleźć nie mogę.

A my ja księ nie rozpada, to skoczymy do miasta po sandały dla Martyny. Musiałabym jeszcze jakąś bieliznę zakupić, bo nie mam dobrych biustonoszy. Koniec karmienia i już są efekty :sorry2: Jak to było "ordery macierzyństwa" :dry::baffled:
Miłego dnia!!!
hehe ja z moja miałam juz dwa podejscia kupienia sandałków ale ta gadzina nie chce przymierzac:baffled::baffled::baffled:

Lilunia to jest link https://www.babyboom.pl/forum/pazdziernikowe-mamy08-f239/
Kaka olej dziś robote byle do 15:-p A powiedz nie było żadnych przecieków???? Nikt nic nie wiedział ze dostaniesz wypowiedzenie????

Widac mamusie wróciły z majóweczek więc moze znów życie powróci na nasze forum:cool2:

U nas zimno i ponuro:-:)-:)-( brak weny do sprztania:zawstydzona/y: Chyba sie trzeba kopnac w d... Wczoraj tak mnie pogryzły meszki ze mam same bąble na nogach!!!!!!!
Dziękuje w i mieniu Samusia

A mnie dziś zwolnili z roboty...
Bardzo mi przykro :-(jeszcze pożałują że zwonili taką fajną babeczke jak TY ;-)
kaka TRZYMAJ SIE BEDZIE OK .A TWOJA SZEFOWA TO WIEDZMA

CZESC DZIEWCZYNY SERDECZNIE POZDRAWIAM NIE WPADAM TU WCALE BO NIE MAM CZASU. WRACAM DO DOMU OKOŁO 17.30 ZARAZ OBIAD W DOMU MUYSZE COS ZROBIC POBAWIC SIE Z MALYM POTEM KAPIEL KOLACYKA I DOGONIC DZIEN NASTEPNY.

GRATKI DLA WSZYSTKICH DZIECIACZKÓW ZA ZABKI I NOWE UMIEJETNOSCI.

JA W ZWIAZKU Z CIAZA CZUJE SIE ROZNIE JESTEM BARDZO ZMECZONA NO I CZASEM GADAM Z WIELKIM OKIEM ALE I TA JEST LEPIEJ NIZ PRZY ANTOSIU ZOBACZYMY CO BEDZIE DALEJ. FASOLKA ROSNIE SUPER SERDUSZKO PUKA BEZ ZASTRZEZEN MAM NADZIEJE ZE NIE BEDE MUSIAŁA ZWOLNIC.

ZARAZ WYRUSZAMY A MAJOWKE,. MILEGO DZIONKA I DO USŁYSZENIA

AAAAAAAAAAAA MOZE KTORAS SPODZIEWA SIE KOLEJNEGO DZIECKA CZY JA MOZE JESTEM JEDYNA
Ciesze sie ze u Ciebie wszystko ok i serduszko ślicznie puka :-)
Witam
Kaka strasznie mi przykro!!!
Dorotka gratki dla Oli
Agamir super ze maluszek rosnie i Ty sie dobrze czujesz
Wiola nie mow ze oni smoczki wyparzaja po kazdym wypanieciu na wersalke!!!moze jeszcze je gotuja 5 minut?!:)a z tymi tipsami to przesadzilas kochana;)
ja dalej walcze z kompem.juz prawie bylo ok ale sie Windows na plyte narac nie chce.tzn nagrwa sie i na sam koniec wyskakuje blad....
my dzisiaj tez grilla robimy.miesko na szaszlyki marynuje sie.teraz czekam az bedzie troche cieplej i ruszymy na spacerek.maly juz w krotkim rekawku non stop, na spacerkach tez.teraz w rampersie lezy i wyglada genialnie.takie tlusciutkie raczki i nozki na wierzchu hihi:)
Lilunia wspolczuje tych nocek.u mnie raz gorzej raz lepiej.tak co drugi dzien jest jazda.tyle ze jesli spi to i tak przed 6 sie budzi i koniec spania:(a ja bym tak pospala dluzej...kilka dni temu bylam tak zmeczone ze jak o 6 nakarmilam malego to zasnelam a on plakal podobno 2 godziny i wkoncu mama go zabrala i spalam do 10.juz tez sil ostatnio do niego nie mam:(
Mój sie uspokoił to może i Rafcio się wyciszy ;-)
Miałam wczesniej wkleić ale przez ten szpital brak czasu było
URODZIŁEM SIE:)))
YouTube - MOV04451

MINEŁO 6 MIESIĘCY OD TEGO DNIA:))
YouTube - Mam pół roczku

Filmiki super. Aż się łezka w oczku zakręciła. Pół roku niby niewiele a jak się patrzy na takiego brzdąca to jednak kawał czasu i osiągnięć. Dzieki za link.

Uffff...nadrobiłam :-)myślałam że będzie gorzej :-D

MAGDASF witaj :-)
LILUNIA ciesze sie ze Macio coraz lepiej spi :-) U nas tez odpukac narazie lepiej :-)
MOLI moje @ na szczescie mniej bolesne Moze i u ciebie sie polepszy Odpocznij i braku bolu zycze
MALENA ciesze sie ze wyjazd sie udal i ze IZUNIA grzeczna Musicie chyba z nia czesciej wypady robic :-)

Ja sie z Oli drzemnelam na jakies pol godziny Ale obudzil nas TELEFON OD SZEFA i juz wszystko wiem Napisalam na zamknietym Ale wesolo nie jest Dzis ide sie dowiedziec o wychowawczy Trudno co ma byc to bedzie Czasem zycie pisze najmniej spodziewane scenariusze

Witam i ja po wolnym niby na miejscu byliśmy a nas ciagle w domku nie było, w sobote jeden gril u koleżanki, w niedziele kolejny u nas. Mały był grzeczny do wczoraj bo wczoraj był dzień marudy, nocką też nam dał popalić- i albo to był brzuszek, albo zębole.

reklama
Cześć dziewczynki!
Mam nadzieję, że mimo nieudzielania się od takiego długiego czasu na forum nie wyrzucicie mnie z grona mamus pazdziernikowych....
Oj chciałabym, żeby doba była dłuższa...
Na razie w pracy ok, cieszę się że wróciłam, bo zmiany się zapowiadają, a ja lubię jak coś się na dobre zmienia :tak:
Maciek rośnie jak na drożdżach, w czwartek byliśmy na szczepieniu (przez pół roku teraz spokój ;-)) i waży już prawie 9 kilo, mierzy 71 cm. Ma też dwa ząbki, następne chyba w drodze, bo nocki zarywa... No i coraz więcej włosów, śmieję się z niego, że zacznę mu grzywę spinkami przypinać, żeby mu w oczy nie wpadała ;-) jak znajdę chwilę w domku, to wkleję foty.
Rehabilitacja zakończona, choć neurolog stwierdził, że właściwie jest ok ale tak dla pewności pociągnąć ją do momentu aż zacznie raczkować, jednak rehabilitantka-gestapowiec (jak ją mój M określił :-)) powiedziała, że już jest ok, nie ma asymetrii i napięcie w normie. A efekt tego jest taki, że Maciek na biały fartuch reaguje płaczem. Mam nadzieję, że z czasem mu się zatrze to przykre wspomnienie i będzie ok.
Ja jestem zalatana, nie mam czasu prac zaliczeniowych na studia robić, że o mgr nie wspomnę :zawstydzona/y: Mój M prawdopodobnie zacznie w tym tyg nową pracę, czeka jeszcze na zwolnienie z poprzedniej. Jak dobrze pójdzie to kasę z wypowiedzenia + odprawę, którą dostanie w ramach zwolnień grupowych przeznaczymy na jakąś chałupkę na wsi. Oczywiście trzeba będzie dołożyć, ale strasznie mi się marzy poodpoczywać od betonu na łonie natury...
Przepraszam, że nie odpiszę na waszę posty, ale za Chiny nie nadrobię!
Tylko tyle, że Agamir - GRATULACJE!!!! ja mam nadzieję, że może w przyszłym roku dołączę do Ciebie :-) i tym razem życzę dziewczynki. Kiedy będziesz wiedziała co będzie?
KAKA - trzymam kciuki, musi być dobrze!!! dostałaś już do łapki wypowiedzenie? może jeszcze się uda na wychowawczy pójść??? a w międzyczasie poszukać czegoś nowego?

Do góry