reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

AGNES
Gratulacje dla Oliwki:tak::tak::tak:Super ze zrobila siku i kupke:tak:Mozesz byc dumna:-);-)

A ja sie zmobilizowałam i wyprasowałam cale pranie:tak::tak::tak::szok:Jeszcze tylko kilka sztuk wisi na suszarce ale sa mokre.A jutro kolejne pranie mnie czeka:no:

WIKTORIA
Ja tez dlugo nie ogladałam Brzyduli:no:A ze dzisiaj pogoda paskudna to udalo mi sie obejrzec:tak::tak::tak::-)

reklama
juz jestem umylam sie gotuje sobie makron bo obiadu dla mnie brakło :szok:
Dobrze ze masz ten makaron:-D:-D:-DA swoja droga to niezłe musisz miec w domu głodomory;-):-)

A ja dzisiaj zjem kolacje z prawdziwego zdarzenia:tak::tak::tak:Bo wkoncu wybrałam sie na zakupy do prosiaczka i mam w lodowce obklad ktory lubie:-DNo ale najpierw wypije sobie kefir bo mam straszna ochote:tak:

Ja M jak miłosc nie ogladałam juz chyba 100 lat:szok::szok::szok:Nawet nie wiem co tam sie dzieje:no:Moze jutro obejrze sobie powtoreczke;-):-)Zobaczymy

Moje dzieciaki sie na razie bawia:szok::tak:Niedlugo mycie i do wyrek bo mnie dzisiaj wykonczyli nerwowo.Dobrze ze teraz dali mi spokoj

witam kochane tęskniłyście????????????:cool2::cool2:
ja tylko na momencik jutro postaram się nadrobić i napisać co u mnie bo to był dłłłłłłłłłłłłłuuuuuugggggiiiiii weekend:tak::tak:

witam wieczorową porą.
Nie mam szans na nadrobienie zaległości i nie mam szans na bieżące pisanie.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Muszę uciekaj zaraz do dzieciaków.
Poczytam troszkę tak po łebkach
WYBACZYCIE?:confused:

ja tylko na momencik jutro postaram się nadrobić i napisać co u mnie bo to był dłłłłłłłłłłłłłuuuuuugggggiiiiii weekend:tak::tak:
Witaj MALINKA
Jasne ze tesknilysmy:tak::tak::tak:I to bardzo,baaardzo:-)

AS
No wybaczymy;-)
A cos sie stało:confused:

Witaj tęskniłyśmy
witam wieczorową porą.
Nie mam szans na nadrobienie zaległości i nie mam szans na bieżące pisanie.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Muszę uciekaj zaraz do dzieciaków.
Poczytam troszkę tak po łebkach
WYBACZYCIE?:confused:
A co sie stało.Jasne że wybaczamy

reklama
Witam wszystkich serdecznie, jestem mamą uroczej dziewczynki ( pewnie każda z Was tak mówi o swoich skarbach) właśnie niedługo zaczynam urlop wychowawczy i też będę siedzieć w domku z dzieciaczkiem, w sumie to nic nowego bo już ponad rok nie chodzę do pracy ale jakoś wcale mi z tym źle nie jest, uwielbiam być mamą i zajmować się córeczką.

Do góry