reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ja sie w koncu prztoczylam i wszytskie uciekaja?
dobranoc spiochom:-)
dla mnie jakas mloda godzina
pogoda sie troce popsula,wieje ale narazie nie pada,w nocy by moglo bo nie podlewalaam ogrodka;)
rzodkiewka juz mi wzeszla:-):-):-)

a P niestety nie zdla:no::no::no::no::no:
zagapil sie iwjechal na czerwonym swietle na skrzyzowanie.ehhh...
Witami ja się wtorkowo...Anabuba powiedz m ,że tak od razu to za dobrze by miał...nie może przecież być lepszy od nas:-D:-D:-D:-D:-Da co do ząbka ,to oby jak najlepiej się wyleczył,fajnie jak tu tak tłoczno.... Która laska z moniek w podlaskiem ???czy mi się popierdzieliło,bo jakaś para tam z podejrzeniem paranoi naszego wieku:tak:

Joanna a kiedy mi prześlesz te przepisy na potrawy lekkostrawne/???????

no to która dziewczyna pisała o tych przepisach?????????

LUNa to ty??????? jak tak to daj :-D:-D:-D:-D:-D
Tak to ja:-):-):-):-)
Ale pisałam Ci kochana wczoraj, że najpierw w tym wszystkim porządek musze zrobić, bo jest tego straaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasznie dużo. Na co chcesz? kurczak, sałatki, omlety, ?????
Może dziś jak mala zasnie dam rade choc troche to ogarnąć

Tak to ja:-):-):-):-)
Ale pisałam Ci kochana wczoraj, że najpierw w tym wszystkim porządek musze zrobić, bo jest tego straaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasznie dużo. Na co chcesz? kurczak, sałatki, omlety, ?????
Może dziś jak mala zasnie dam rade choc troche to ogarnąć
na kurczaka i sałatki :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
omletów nie lubie :no::no::no::no:

witamy witamy!tzn jestes mama siedzaco bo pewnie na macierzynskim jestes?

uwazaj bo BB wciaga-to nalog,i chyba jeszcze Cie zadna nie ostrzegla przed tym:-D:-D:-D

oj malina malina
witam i ja
ja już niestety nie na macierzyńskim, wykorzystuję urlop wypoczynkowy od połowy lutego już, a trochę się go uzbierało bo jeszcze zaległy za tamten rok
co do nałogów no cóż jakieś trzeba mieć:-)

Ja dziś mało dietetyczne sniadanie :odsmażane na masełku naleśniki ......ale jakie pyszne były:tak::tak::tak::tak:co mi po dietetycznych omletach:-D:-D:-D:-D:-Dale na sałatki i kurczaka też sie piszę:tak:

od rana o takich pysznościach....ja właśnie dopijam kaweczkę i chyba musimy się wybrać na jakieś zakupy bo zjadłabym "coś" tylko nie wiem jeszcze co?

witam wtorkowo.
Wreszcie mam godz\inkę luzu to troszkę Was poczytam.
Uciekam nieco ponadrabiać.:-)

reklama
witam i ja
ja już niestety nie na macierzyńskim, wykorzystuję urlop wypoczynkowy od połowy lutego już, a trochę się go uzbierało bo jeszcze zaległy za tamten rok
co do nałogów no cóż jakieś trzeba mieć:-)
a po urlopie wypoczynkowym to co dalej zamierzasz???? idziesz na wychowawczy ?czy wracasz do pracy?

Do góry