reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

No to my po powrocie od chirurga. Zabiegu nie było. Stan zapalnego niema, jak był to przeszedł. Napletek jet przyklejony do żołędzia i albo się sam odklei albo jak będzie miał 2 latka to zrobią zabieg. Na razie zostaje tak jak było. Temperatura dalej się utrzymuje. Maluch strasznie marudny a ja powoli wysiadam. Może to trzydniówka, jak tak to dziś powinien być koniec, albo zęby. Przepraszam że tak egoistycznie ale korzystam kiedy śpi. Lece spróbować coś zrobić w domu.

reklama
evelajnagartki za zębolka:-)
kakamam nadzieję,że znajdziesz prędko coś:happy2:tak jak dziewczyny pisały,jest jeszcze prawo dla mam wracających z macierzyńskiego:confused:
trinawitaj kochaniótka!Mamą paździochową zawsze będziesz i nigdy się od nas nie uwolnisz:cool2:;-)jesteśmy TWOIM CIENIEM:cool2:Cieszę się,ze z Maciusiem już ok,ten czas tak szybko leci:rotfl2:
dorotkonie wiem jeszcze o co cho,zaraz lecę na zamkniety,ale myślę,że to jakieś zdzirkowate(sorki) te laski i nie przejmuj się,miej oczy i uszy szeroko otwarte:szok: i nie daj się jakimś podlotkom;-)
wanilkowspółczuję,wiem o czym piszesz,ja ostatnio tez miałam ze swoją pediatrą:wściekła/y::wściekła/y:trafi swój na swego,pewnie dzieci nie ma wredota...
patija mam na jednym cycu małego krwiaczka:-(Miki nie lituje się nad mamą,a na dole zaczynają prześwitywac dwójki:szok:
marmamoże to i dobrze,że nic nie cięli,trzymamy kciuki żeby sam się odkleił:tak:
czarnajak dobrze,że jesteście już w domku,a Sami super chłop,jak oglądałam pierwszy filmik to się poryczałam...wspominki...jak ten czas leci:-p a Sami jeszcze śpi na górze?Miki chwyta za kanty łóżeczka i podciąga się:szok:a tak wogóle,to chyba mamy te same pokoje,bo też mam zielony,też łóżeczko turystyczne w tym samym miejscu i tak samo nasze łóżko stoi;-)
magdasfale się uśmiałam z tych podasiek,moja babcia też jest taka stereotypowa,kiedyś jak jej powiedziałam,że M kupował mi tampony,to mnie zrugała,ze każda kobieta ma swoje tajemnice,jak bym jej powiedziała o innych sprawach,to by się do grobu położyła:-D:-D
Ja mam za 2 tyg komunię u chrzestnicy i też mam problem,bo ona wszystko ma,więc daję kaskę i wczoraj zamówiłam coś takiego
Pamiątki Komunijne - porcelanowe (617100777) - Aukcje internetowe Allegro

wanilkoja mam zły humor cały czas i chyba już znam powód...@....leci ze mnie jak ze świni:-(a boli jak pierun:-(a z pracą bedzie ok,ja już teraz nastawiam się i przygotowuję do powrotu,choć do września niby tyle czasu...
kateMiki tez ma takie poliki po tym kremie:wściekła/y:ostatnio kremowałam mu znowu zimowym i kilka razy dziennie nivea pielęgnacyjnym i przeszło...też myślę,że to ten krem tak wysusza,może któraś zna jakiś fajny z filtrem?
MamaMaksano to superowo,że majówka udana:-)Nie ma to jak powrót na trawę,człowiek dziecinnieje:cool2::rotfl2:ghihih...

Witam!Wkońcu udało mi się Was nadrobić,ehhh...My jakoś żyjemy,trochę jeszcze mamy katarku,majówka udana,zaraz wrzuce foty,mama trochę powspinała się z tatą i znajomymi,Miki bajerował narzeczoną ze stycznia z wzajemnością,potem, grill u teściów,kolejne dni spędziłam hakając w ogródku,a niedziela nad morzem z przyjaciółkami i ich dziećmi,Miki próbował bajerować lipcówkę,ale ta nie była zainteresowana;-)
a wczoraj sprzątałam namiętnie chatę,dziś wieje strasznie,więc szybki spacer,a raczej zakupy...zajadam szybki obiad,bo M wraca późno,Miki molestuje podłogę z zabawkami,a ja nadrabiam bb...lecę dalej i wklejam foty;-)

no i nie patrzcie na mnie-pasztet z boczkami:baffled::happy2:
a i dziewczyny karmiace,mam nowe piwo,smakuje jak piwko,ma 0% i nazywa się BAVARIA,może któraś już piła?jest jeszcze jabłkowe,ale ja wolę normalne,mozna je kupić w Carrefourze ok.4zł Ja mam już dość Karmi,a o tym powiedziała mi kumpela;-)

Załączniki

• 01.05.2009 (11).jpg
    01.05.2009 (11).jpg
    43,5 KB · Wyświetleń: 44
  • 01.05.2009 (20).jpg
    01.05.2009 (20).jpg
    47,6 KB · Wyświetleń: 47
  • STA50060.jpg
    STA50060.jpg
    52,4 KB · Wyświetleń: 45
U mnie panele pomyte, mięsko się smaży ( stwierdziłam ze jutro będzą lacki po węgiersku na przyjazd teściowej) a dla nas na obiado-kolacje pieką sie zapiekanki w piekarniku;-)

Te prawo dla matek to o kant d...rozbic:angry:

U mnie panele pomyte, mięsko się smaży ( stwierdziłam ze jutro będzą lacki po węgiersku na przyjazd teściowej) a dla nas na obiado-kolacje pieką sie zapiekanki w piekarniku;-)

Te prawo dla matek to o kant d...rozbic:angry:

Kiedy Ty masz na to czas?
Mi dzidziol dzisiaj nie daje od siebie odejść.
Jakaś marudna, popłakuje, żali się...
Chyba ta pogoda.
Mnie boli biodro, kręgosłup i rwie szew poporodowy.
Koniec świata jaka już stara jestem!
Oczywiście pracy nie tknęłam :-(

Npo bo ja miałam małego lenia;-) A musze sowje zrobic bo teściówka z wizytacją...co innego jakby z wizyta przybyla;-)

A swoja drogą się troche zapusciło to i owo. Jak dostałam wypowiedzenie to nie tknaełam nic w domu i się nazbierało.

M sie zajmował Hania wiec miałam czas żeby pogrzebac w kuchni i posprzatac.

Madzia ja jeszcze na podziebienie daje wode z miodem...jest tyle przeciwników co zwolenników dawania wody z miodem dzieciom do roku...

KAKA oj i ja bym takiego placka po wegirsku zjadla Tylko tak jak u Magdy nie chce mi sie trzec ziemniakow :no:
MAGDA jejku serio te chorobska sie was trzymaja :wściekła/y:ZDROWKA zycze
MOLI fajnie ze weekend sie udal Widzialam narazie jedno zjecie i Fajna babka z Ciebie :tak:
MALENA ja jak biore mala na rece to tez mnie cos gdzies zaszczyka Czasem czuje sie taka stara ze hej :cool2:

Bylam w sklepie Kupilam sobie 2 pary bucikow za ktore dalam w sumie 32 zl Ale zrobilam interes:tak:
Lece pranie powiesic G zaraz mala ukapie Ja ja nakarmie i moze zasnie A ja planuje seriale zobaczyc Bo wczoraj zasnelam :cool2:

reklama
Do góry