reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Chuda, gruba, za chuda, za gruba, srednio chuda, srednio gruba....hehehehe i tak w kolko mozna-kazdy tam cos sobie znadzie nie tak...ile osob tyle gustów i zdań i już:tak:

taaa z mniejszym tyłkiem z mniejszym tyłkiem..
2vvkj6v.jpg

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No PM rewelacja!
Ciekaw czye ktoras z nich mysli wogole o odchudzaniu:-D:confused::-D
Pewnie nie...ciesza sie zyciem babole i tyle:szok:

Ja pierdole Jadźka ja przy nich krószynka jestem. Gdzieś ty to wynalazła:-D:-D:-D
zima. Do tego suszarke właśnie spaliłam i muszę czapkę założyć. Jasna dupa.

Noi Hania od razu sie dowartosciowala...
A czapka-co tak tam zimno u Ciebie??? no bez jaj...maj w koncu mamy, nie?

[kropeczko, ja to "kasuję" samochody głównie przy parkowaniu lub wyjeżdżaniu z parkingu (ojcu porysowałam nowy samochód) a z mamą byłam w stanie wojny dopóki się nie wyprowadziłam z domu, mamy zbyt podobne charaktery więc kłóciłyśmy się cały czas:baffled:

Hanka, kup se majtki obciskające - tyłek 2 rozmiary mniej:-D

No ja jezdze raczej bez takich przygod...przynajmniej z mojej winy, ale wczoraj to poszlam na calego...Trudno...się wyklepie;-)
A z mama...nidy sie nie rozumialysmy, nigdy nie ialysmy dobrego kontaktu i czesciej sie w sumie klocimy czy spieramy o cos niz zgadzamy...ale dzisiaj to przegiela palę...nie ma co.

Tylko jak się zajdzie w ciąże to trzeba przestać pić herbaty.

.

A tego nie slyszalam ze w ciazy zielonej pic nie wolno...toz to samo zdrowie zielona herbatka przeciez...
...wiec o co chodzi Hanka?

oj niestety jestem, w ubrania zaopatruje sie w smyku, reserved kids, h&m..... problem jak trzeba kupic jakies eleganckie ubranie;-) ale da sie wytrzymac:-)

Mam kolezanke-Japonkę...tez jest taka drobinka i tez w dzieciecych sklepach ciuchy kupuje, a ma 34 lata:-)
:-) male jest piękne Domelko!!!;-)

Wyniki taty.... bardzo zle :-:)-:)-:)-:)-(

w srode wraca do szpitala na chemioterapie :-:)-:)-:)-(

Liluś-bardzo mi przykro kochanie!!! Bede trzymala kciuki za Twojego tate aby wyzdrowiał.
A gdzie bedzie lezal w szpitalu?
Trzymaj sie kochanie!

Cholera! Znalazłam klub dla bab gymnasion, zajęć tam mają mnóstwo i nie wiem na co się zapisać. Macie jakieś pomysły? Znacie się na tym?
No to się uwzięlas...skoro i czas na to znalazlas...ja bym btrała taniec/aerobik itp...daje szybkie efekty-pod warunkow ze masz zdrowy kregoslup.

acha kropeczko- imagination jeszcze nie urodzila... termin to gdzies ma za 21 dni , bedzie rodzic naturalnie...

dzieki za wiesci kochanie-buzikai!

Powiedzcie mi jak długo łykacie kwas foliowy? Bo ja właśnie zauwazyłam,że już skończyłam jedno opakowanie a jeszcze staranek nie zaczęłam. Wiem,że powinno się 3 miesiące wcześniej ale jak ktoś się stara długo to cały czas się go łyka? Bo zanim zacznę staranka i się uda to może minąć trochę czasu. Może jakąś przerwę zrobić?

Ja nie wiem jak ma byc ale jak mowilam tu juz kiedys...lykalam go dosc dlugo i jak bylam ostatnio u gina to kazal odstawic i zrobic sobie przerwe, bo powiedzial ze organizm sie juz nasycil i am zapasy i zeby zaczac lykac po pozytywnym tescie ciażowym na nowo...bo mam go w organizmie dosc. Wiec od stycznia chyba juz nie łykam .... na razie.

To po co jak nie ten tego...? Marzenko-jaśniej, jasniej prosze...

wlasnie to samo mam pytanie! ja skonczylam lykac folik jakis miesiac temu, zjadlam 3 opakowania i co dlaje??? wciaz nie zaszam i co teraz??? z tym folikiem?

Ja napisalam wyzej co mi gin powiedzial...ale jak ma byc to nie wiem:baffled:

A to My z dzisiaj:
Zobacz załącznik 132344Zobacz załącznik 132345Zobacz załącznik 132346
Duża już jestem:-D Mały waży blisko 3kg, więc mam co dźwigać;-)
Przesyłam Wa,m masę fluidków i kopniaczków od synka:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Imagination-pięknie wyglądasz kochanie!!!! Brzuszek cudenko ale i Ty sie jakos zmienilas na buzi-ślicznie wyglądasz i ciąza ci sluzy!!! Wszystkiego co naj dla ciebie i maluszka!!! A jak tam twoj T....? I jak pl;any slubne po narodzinach malego???
Zagladaj do nas czesciej!

A są też takie które doskonale wiedzą że są szczupłe i atrakcyjne ale wiecznie jęczą że są grube - to nic innego jak lubią być wiecznie podziwiane, lubią słuchać jakie to one nie szczupłe i potrzebują nieustannego łechtania ego.
.

Tak wlasnie, tak, tak!!! Hania ma racje!...jak zwykle zresztą:tak::-D:tak:

qrwa, następny grubas!!!!! :-)

E no nie rob z nas od razu grubasow...ja tylko mam szerokie dupsko i grube nogi...teraz jeszcze chore i jakby krzywe:baffled:-ale z tym nic nie zrobie bo taka juz jestem w dolnych partiach od wiekow...a nowoscisa jest to, ze mam oponke na brzuchu-i z nia mam zamiar walczyc:-)

a co ja mam powiedzieć jak przy wzroscie 162 waze 70 kg to chyba ja jako pierwsza powinnam mówic o odchudzaniu :angry::wściekła/y::tak: nie bede do was pisać bo mam kompleksy :baffled::baffled::baffled:

No tak obrazmy sie wszystkie na siebie i bedzie git...zamkną forum przez grubasów:-) Bernadko-ja juz kiedys co cos pisalam o Twoim wygladzie! Nie przeginaj!!!! No!

Dzwoniłam i umówiona jestem na piątek na 12.

Zrobie se kawulca zapale se papieroska i zaraz zacznę nadrabiać.

Hanka-trzymam kciuki za ta robote cobys sie w piąytek wykazala jak nalezy...
I rzuc papierochy! A juz calkiem bedzie gites;-)

....sczupla jesem mam okropna dupe !!! oo!:-D

O tym juz tez mowilam chyba kiedys...no!
Daj dupie spokoj a ona da Tobie dwa:-D

Czyli jest nas wielu i modle się żebym była najlepszym kandydatem. .

No-i nawet Hanka sie modli...widzisz Olapop-chyba wiec warto kochanie:-)

reklama
Kropeczko przecie żartowałam !!!
Hanka tak jest jak mówisz tyle że ja jeszcze nie zawsze jestem w stanie sama w siebie uwieżyć moze jeszcze jestem za młoda a moze dlatego że otaczają mnie tacy ludzie którzy uważaja ze jak sie nie jest szczupłym i z idealna cerą to nie jest sie odpowiednim towarzystwem dla nich badź jest sie mniej wartosciowym i nie warto ze mna rozmawiać, a takich ludzi w koło mnie jest dużo!!

Ja wyznaję zasadę jak się nie podoba to się nie patrz. Inni widzą grubaska i od razu myślą żre jak świnia. Może i niektórzy żrą ale niektórzy też tyją ze względów zdrowotnych.
I co ja mam zrobić jak nie żre a nie mogę schudnąć. Mogę tylko założyć bluzeczkę z wielkim dekoldem, wypacykować się i fryzurkę se zrobić. Założyć dopasowane spodenki i obcasiki i roztaczać czar, urok i sexapil.
I mieć w dupie komentatorów.
Najważniejsze żeby uwierzyć w swój sexapil - nie ważne ile się ma kilo.
Bo przecież nie będziesz się ukrywać do końca świata przed życiem, światem i ludźmi.

Normalnie kocham Cie za te teksty....

A czapka-co tak tam zimno u Ciebie??? no bez jaj...maj w koncu mamy, nie?

A tego nie slyszalam ze w ciazy zielonej pic nie wolno...toz to samo zdrowie zielona herbatka przeciez...
...wiec o co chodzi Hanka?

Nie miałam mokre włosy bo suszarka mi się spaliła jak ją włączyłam. Ale stara była to i prawo miała - swoje już odsłużyła.

Z tymi herbatami to jest tak, że one są wysokiej jakości czyli nie takie śmiecie po niewiadomo której selekcji, suszeniu i paleniu. I mają dużo olejków eterycznych czy coś tam. I to jest szkodliwe.
Poza tym mają cholernie dużo teiny i tak samo jak kawa podnoszą strasznie ciśnienie.
Dlatego Loree pisałam żeby piła rano a nie wieczorem bo kobita nie zaśnie.

Imagination-pięknie wyglądasz kochanie!!!! Brzuszek cudenko ale i Ty sie jakos zmienilas na buzi-ślicznie wyglądasz i ciąza ci sluzy!!! Wszystkiego co naj dla ciebie i maluszka!!! A jak tam twoj T....? I jak pl;any slubne po narodzinach malego???
Zagladaj do nas czesciej!
Kochana, nie zawsze mam i czas i wenę by do Was zajrzeć, a i przykrości nie chcę Wam sprawiać swoja obecnością, bo Wy wypatrujecie fasolek, a moja Fasolka ma już prawie 3 kilo i wciąż rośnie...
Dziękuje za przemiłe komplementy.... Normalnie dzisiaj zbieram ich na każdym kroku całą masę... Ale jakie to miłe, gdy ktoś dowartościuje, skoro nie ma kto na co dzień:sorry2:
Z moim T różnie... raz na wozie, raz pod... nerwowo w zasadzie... Nadal mieszkamy osobno (od grudnia), ja u taty, on u swoich rodziców. I puki co nie zapowiada się żadna zmiana:zawstydzona/y:
Ślub też odłożony na przyszłość, bo zwyczajnie nas nie stać. T twierdzi, że lepiej mieć co włożyć do garnka i zamieszkać razem bez ślubu, niż być małżeństwem z dala od siebie i bez zapewnienia Małemu bytu:tak: To tyle w wielkim skrócie co u mnie/Nas.

Narzekacie na kilogramy... A co powiecie na 10kg na plusie + masę rozstępów = w sumie prawie 100kg żywej wagi piszące właśnie tą wiadomość:confused: Nie narzekajcie!!!! Wszystkie jesteście piękne, nawet z kilkoma kilogramami nadmiarowymi:tak:
3majcie się kochane :-)

PS. Nie wiem czy Ktosiowa (moja prywatna psióła) się Wam chwaliła, ale jest już w 7-ym tyg. ciąży i za tydzień ma usg:-D

Ostatnia edycja:
...a moze dlatego że otaczają mnie tacy ludzie którzy uważaja ze jak sie nie jest szczupłym i z idealna cerą to nie jest sie odpowiednim towarzystwem dla nich badź jest sie mniej wartosciowym i nie warto ze mna rozmawiać, a takich ludzi w koło mnie jest dużo!!

Bernadko-na jakich ty ludzi w zyciu trafiasz??? Matko kochana-to takie pajace wogole zyją???
No nie moge! Co za cyrk...
Liczy sie człowiek, to kim jest, co sobą reprezentuje, co ma w sercu, w glowie... a nie jego buzia, cialo, ciuchy czy fura...

Prosze natychmiast odciąć sie od konowałów i byc w kontaktach tylko z porzadnymi ludźmi...jak my na bb!

Z cukrem i śmietanką ja lubie.
.
a ja najbardziej lubie zimne placki z cukrem :):-) a wogole najlepsze sa na drugi dzien z rana podsmazone z jajkiem! mniam mniam!:-D

To po co jak nie ten tego...? Marzenko-jaśniej, jasniej prosze...

O tym juz tez mowilam chyba kiedys...no!
Daj dupie spokoj a ona da Tobie dwa:-D
ten tego nie bede sie tu wrazac bo powiedza ze zgorszenie sieje heheheh:-D:-D

moja doopa i bede ja obrazac ile chce :p:-D

Kropeczko przecie żartowałam !!!
Hanka tak jest jak mówisz tyle że ja jeszcze nie zawsze jestem w stanie sama w siebie uwieżyć moze jeszcze jestem za młoda a moze dlatego że otaczają mnie tacy ludzie którzy uważaja ze jak sie nie jest szczupłym i z idealna cerą to nie jest sie odpowiednim towarzystwem dla nich badź jest sie mniej wartosciowym i nie warto ze mna rozmawiać, a takich ludzi w koło mnie jest dużo!!

To masz Jagienka przewalone.
Ale wiesz że największą krzywdę to ty sama sobie robisz. Jak teraz dasz się zapędzić w kozi róg i dasz się stłamsić i zdeptać to nie licz że potem będziesz w stanie walczyć i stawić czoła światu.

Jesteś młoda i to jest twój czas. To jest czas gdzie powinnaś poświęcić sobie uwagę.

Wiem że łatwo mędrkować jak się nie jest w czyjejś sytuacji. Tylko ja też podobnie do ciebie miałam i też podobnie myślałam. Ale powiedziałam nie.
Moje wszystkie kumpele na studiach były modelkami - i nie ma tu żadnej przesady. Ale powiedziałam sobie że nie dam się wywalić ż życia i zabawy, mam takie samo prawo do zabawy, znajomych i życia i nikt mnie nie będzie poniżał bo nie mieszczę się w rozmiar 36 i nie mam twarzy modelki.

I wiesz co. Jak wywaliłam workowate ubrania, zaczęłam się malować pierdyknełam se fryz i zaczęłam być dumna i eksponować cycki faceci zaczeli inaczej na mnie patrzeć.
To do mnie zaczeli walić bo byłam pewna siebie, swojska i nie wstydziłam się swojego ciała.

I pierdoliłam wszystko i wszystkich. Przebojem szłam z wielkim parnikiem i żaden szczypior nie był w stanie mi tego odebrać a nawet żaden samiec nie był w stanie mnie wyprowadzić z równowagi swoimi głupimi tekstami.

I co tak naprawdę szczypiory z idealną facjatą uratowały mi życie. I chwała szczypiorom za to.

reklama
Nie miałam mokre włosy bo suszarka mi się spaliła jak ją włączyłam. Ale stara była to i prawo miała - swoje już odsłużyła.

Z tymi herbatami to jest tak, że one są wysokiej jakości czyli nie takie śmiecie po niewiadomo której selekcji, suszeniu i paleniu. I mają dużo olejków eterycznych czy coś tam. I to jest szkodliwe.
Poza tym mają cholernie dużo teiny i tak samo jak kawa podnoszą strasznie ciśnienie.
Dlatego Loree pisałam żeby piła rano a nie wieczorem bo kobita nie zaśnie.

W takim razie na kolejne urodziny-kupimy ci suszarke...a przez rok bedziesz musiala na wietrze dosuszac:-D
Hania-wiuem, ze czarna herbata to używwka (jak kawa) i czarna ma duzo teiny...dlatego np w Uk pija ja mocna z mlekiem 5pm zamiast kawy by sie pobudzić...ale zielona -jesli jest dobra -dobrej jakosci - nie takie siano mielone, ale zdrowe listki to raczej wiele dobrego w sobie ma i dobrze na organizm wplywa...w ciazy tez z tego co wiem...a nie zlego...a to czy dziala pobudzajaco czy uspakaja zalezy od sposobu parzenia-od dlugosci parzenia.... O szkodliwych zwiazkach w zielonej herbacie nie slyszlaam wczesniej, serio...
Przeciez zielona nawet jest polecana nerwusom na zrelaksowanie sie i uspokojenie...
Wiem, ze jak sie parzy dluzej to dziala pobudzajaco, a jak krotko-do 2 minut to ma skutek odwrotny.
I powinno sie ja zalewac woda tuz przed zagotowaniem lub 5 minut po zagotowaniu, nigdy wrzatkiem bezposrednio po gotowaniu.

Kochana, nie zawsze mam i czas i wenę by do Was zajrzeć, a i przykrości nie chcę Wam sprawiać swoja obecnością, bo Wy wypatrujecie fasolek, a moja Fasolka ma już prawie 3 kilo i wciąż rośnie...
Dziękuje za przemiłe komplementy.... Normalnie dzisiaj zbieram ich na każdym kroku całą masę... Ale jakie to miłe, gdy ktoś dowartościuje, skoro nie ma kto na co dzień:sorry2:
Z moim T różnie... raz na wozie, raz pod... nerwowo w zasadzie... Nadal mieszkamy osobno (od grudnia), ja u taty, on u swoich rodziców. I puki co nie zapowiada się żadna zmiana:zawstydzona/y:
Ślub też odłożony na przyszłość, bo zwyczajnie nas nie stać. T twierdzi, że lepiej mieć co włożyć do garnka i zamieszkać razem bez ślubu, niż być małżeństwem z dala od siebie i bez zapewnienia Małemu bytu:tak: To tyle w wielkim skrócie co u mnie/Nas.

Narzekacie na kilogramy... A co powiecie na 10kg na plusie + masę rozstępów = w sumie prawie 100kg żywej wagi piszące właśnie tą wiadomość:confused: Nie narzekajcie!!!! Wszystkie jesteście piękne, nawet z kilkoma kilogramami nadmiarowymi:tak:
3majcie się kochane :-)

PS. Nie wiem czy Ktosiowa (moja prywatna psióła) się Wam chwaliła, ale jest już w 7-ym tyg. ciąży i za tydzień ma usg:-D

Imaginatoin-to trzymam kciuki by sie poukaldalo z Twoim T jak sobie wymarzyłas i byscie byli szczesliwi. A po narodzinach malego tez bedziecie oddzielnie mieszkali??? Nie wolalabys z nim? moze dzidzius jak sie pojawi to ociepli wszystkie stosunki i sie wszystko ulozy jak trzeba....
Buziaki dla Ciebie!
Ktosiowa sie chwalila, ale ona tu troszke u nas namieszlaa i zniknela...tak czy siak -szczescia dla niej i jej fasolki!

Do góry