reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tyjemy/chudniemy - chwalić się !

No i zaczelo sie. mdlosci minely, apetyt dopisuje i w ciagu niecalych 4 tygodni przybyly mi 3 kilogramy... W sumie od poczatku ciazy 4,5. Jestem na poczatku 21 tygodnia

reklama
No to gratuluję :) Ja przez 2 ostatnie miesiące przytyłam niecały 1 kg :-D Zobaczymy co waga pokaże za tydzień w czwartek u gina.:-)

sajonara, ja miałam podobnie do końca 15 tygodnia wymiotowałam, więc waga spadła mi 2 kg. A kiedy tylko wymioty ustały - w niecałe 2 tyg. wróciłam do wagi wyjściowej ;-)
od tamtej pory przytyłam dodatkowo 2,5 kg.
Ja sobie liczę, że łącznie 4,5 przytyłam.
Ale w stosunku do wagi sprzed ciąży - na plusie mam 2,5 kg
To dane na koniec 22 tygodnia :-D

Nie wiem czy mam się czym chwalić.Rosnę niesamowicie!!:wściekła/y:koniec 22 tc-9 kg!!!:szok::szok::szok:

W 20 tyg

wg wagi szpitalnej od zajscia przytylam 4 kg;-):-p:tak: wg mojej wagi 5, tak jak Wam wczesniej pisalam, nochyba ze schudlam kilogram:-p

reklama
Do góry