reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ale pachnie ,a on mi tu mlaska specjalnie i podkreśla zapach (jakbym nie czuła)i smak zapiekanek,zrobił sobie6 z podwójnych białych kromek ,bo to z sandwicha ,keczup i do tego litr mleka 3.2-żyć nie umierać Dowikla nawet Ty byś rady nie dała:-D:-D:-D:-D
No nie wiem czy bym nie dała rady;-)
Tak serio to moze jedna bym zjadła:tak::tak::tak:
Juz nie robcie ze mnie takiego babyboomowego zarłoka:-D:-D:-D

reklama
My juz po kapieli
Laura oglada bajeczke

Patrysia jade po anty i cytologie musze zrobic:baffled:
Z tym wpadaniem to jeszce troche musze poczekac:tak:
Wiki dziecko tez moze spac brudne jak mu tak dobrze:-Dpamietam ze za dziecka jak nie mialam sil to mama nie wsadzala mnie na sile do wanny z blota nie bylam wiec tu tez nic sie nie stanie;-)
Dowikla ale jedziesz z tym nabialem:szok::szok:
Madziulanatasza ja zawsze chudziutka bylam jakos jak przyjechalam do DE to w rok 7kg przybralam :szok:moj mnie tuczyl do ciazy:-)
Malinka lali dzis grzeczna
Witam na nowo na forum nowa stara mamusie

O matko, no przeginacie moje panie. Dziećmi się zając, a nie pisać jedna za drugą.:-D:-D

A Wy o czym tu piszecie co? Już Wam się nadzy robotnicy marzą tak? :tak::tak::tak:
Mi tak, mi się marzy, dawać mi tu chociaż ze dwóch!!!

Caly czas bym cos jadla:szok:
Kup sobie sałatę. No normalnie śmiać mi się chce, że to mówię, ale ona działa!!!

ja rbie taki gulasz z żołądków że jak bym wam nie powiedziała że to żołądki to byście nie zgadły:-p
Spisałam, jak dostane gdzies coś takieo to sprawdze. Żołądki chyba nie są droie?

Idę odłożyć małe słońce i idę zapalić :-p
Pieronie Ty jeden, nie pal!!!

jesli????????????:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no ja w sumie zeby nie szkola i kalendarz to tez bym dnia tygodnia znie znala:-p
Ja wiem, że niedziela jak się budze ide do dużego a tam Piotr przy kompie siedzi.
I na tym koniec

Własnie sie spodkałam z jednym robotnikiem niezłe ciacho :)
Samolub, a do mnie??

Faktycznie jak moj jedzie na 4 dni do Polski to ja zaczynam tesknic a on to samo:-)Jak wraca jest bardzo milutko :)
Ja niedługo wyjade na kilka dni, zobacze jak to jest:-)

witam
jak mnie tu dawno nie było... jejj a tu tyle zmian i nowe mamusie:)
zaniedbałam wąteczek.
postaram sie w wolnym czasie zagladac, popisac troche i poznac was na nowo co niektóre ;-)
No, tak dawno, że się nie znamy:-D
Witam

Własnie mowili na tvn ze do Polski dotarla grypa swinska:no:Zarazona jest nia kobieta z wojewodztwa podkarpackiego ktora wrocila ze Stanow:no:
Aj kurcze, no by ło wiadomo. Chyba się troszkę tego boje. Ale ptasia chyba łatwiej moła sie rozprzestrzenić a tak tragicznie nie było

Mój już sie niewa, że pól dnia siedze przed kompem. Mala dzis kupke i siusiu do nocniczka zrobiła. Kupke to ja posadziłam. Siusiu sama usiadla.

reklama
Do góry