reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

małe dzieci inaczej odczuwają ból.Musi naprawdę porządnie rąbnąć w coś ,by zaczeła płakac.
Czasami jak słyszę jak rąbnie to mnie aż boli a ona nic :baffled:

skads to znam... mialam to samo dzis rano :-D
tragedia - ciebie głowa boli a tu się znęcają :dry:

Sol mam nadzieje ze czas szybko zleci
Anabuba nie dobrze i w wyniku bylo napisane czy to prawidlowa waga czy nadwaga albo niedowaga
Patrysia ja mam 168cm i 54,8kg no chyba ze sie zdeptalam juz bo bardzo dawno mnie nie mierzyli:-D

Laura wcina musli z jogurtem
Mój wyjechał w poniedziałek a tu już środa wieczór :tak: Szybko leci - jutro sprzątamy a pojutrze czekamy :tak::tak::tak:

O matko, no przeginacie moje panie. Dziećmi się zając, a nie pisać jedna za drugą.:-D:-D

Mi tak, mi się marzy, dawać mi tu chociaż ze dwóch!!!

Kup sobie sałatę. No normalnie śmiać mi się chce, że to mówię, ale ona działa!!!

Pieronie Ty jeden, nie pal!!!
Taki opalony i umięśniony jak z rozkładówki :-D
Sałaty nie lubię choć czasami jem, a wolę palić niż brać psychotropy :tak::tak::tak: Mówię serio :blink:

A my małą kąpiemy co drugi dzień, chyba że się ubrudzi bardzo na dworze to codziennie. M ma atopówkę(AZS) właśnie od wody i wolimy malej nie niszczyć jej naturalnej bariery ochronnej skóry każdego dnia, tym bardziej że ma po mamusi bardzo wrażliwą skórę :wściekła/y:

reklama
Was zostawic to potem trudno nadązyc szalejecie z avatrkami :-Dja juz pogoniłam dzieciaki do łożek w domu zimno jak w psiarni za oknem deszcz i beznadzieja mąz na nocy a j a biedna sama :-(zaraz ide pod prysznic i potem zrobie sobie herbatki pysznej biedronkowej i moze jakos usne :tak:
Mam nadzieję ,że ze sklepu biedronka nie z biedronek:-D:-D:-D:-D ja już spadam ,chc ę być grzeczna :tak:

witam
jak mnie tu dawno nie było... jejj a tu tyle zmian i nowe mamusie:)
zaniedbałam wąteczek.
postaram sie w wolnym czasie zagladac, popisac troche i poznac was na nowo co niektóre ;-)

pozdrawiam!
Witamy
u mnie dzis cały dzień leje.

Idziemy się z Oliwką kapać :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
U mnie też ale dobrze bo za sucho było i w ogródku by nic nie wyrosło:no:
wiki ja normalnie nie wierzę że dzieciaki Ci tak wczesnie zasypiają,zwłaszcza Martynka na noc.Tez bym tak chciałą.Oliwka to tak koło 21.00 idzie.A tu jeszzce nie ma 19.00 a twoje skarby już spią :tak::tak::tak::tak::tak:
Tak nauczone moja szkoła:-D:-D:-D
witam witam jeszcze raz:tak::-)

narazie znikam bo z mezem i synem na zakupy jedziemy
może wieczorem zajrze :happy2:
Miłych zakupów kup nam coś dobrego:confused::baffled::-Dno i zajrzyj do nas koniecznie:tak:
Własnie mowili na tvn ze do Polski dotarla grypa swinska:no:Zarazona jest nia kobieta z wojewodztwa podkarpackiego ktora wrocila ze Stanow:no:
Mnie brzuch już boli ze strachu jak usłyszałam o tej grypie że jest w Polsce:szok::szok::baffled::confused:
dziewczyny czy wasze dzieciaki też takie marudne czy tylko moje tak mają:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::baffled::baffled::confused::confused:
Zależy jaki dzień mają ale czasem tez popalic dają
:-D:-D:-D
no ja dzis zjadlam jedna kanapke, obiad czyli ziemniaki z kurczakiem, kawa, cola, prince polo no i jeszcze zjem kolacje ale to tak za godzinke:sorry2:
Ty to masz dobre trawienie bo nic potobie nie widać.
nowy awantarek nooooo mobilizacja w diecie:tak::tak::-D:-D:-D:-D:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:
A ja myślałam że to nowa mamusia śliczny avartek:tak:to ja musze też jeszcze zmienic ale to późnej
Mój nowy avatarek raczej nie mobilizuje to raczej ku przestrodze:-D:-D:-D:-Didę ,bo mnie m porywa ,mam nadzieje ,że się jeszcze wyrwę:dry:
Śliczna krówka taka wesoła:happy2:
Was zostawic to potem trudno nadązyc szalejecie z avatrkami :-Dja juz pogoniłam dzieciaki do łożek w domu zimno jak w psiarni za oknem deszcz i beznadzieja mąz na nocy a j a biedna sama :-(zaraz ide pod prysznic i potem zrobie sobie herbatki pysznej biedronkowej i moze jakos usne :tak:
A tam sama nie będziesz a my to co i gdzie tam spać pójdziesz z nami posieć:tak::blink::cool2:

ja w trakcie kolacji :-D:-D:-D mniam mniam

powiem wam jak oglądałam awantarki na tej stronie od wiktori to wyłam ze śmiechu:-D:-Dniektóre są boskie:tak:a co jak mi się będzie nudziło to pozmieniam ciężko się było zdecydować:confused:
a jeden z facetem machjącym swoim przurodzeniem w bokserkach powalił mnie na łopatki miałam go sobie wstawić ale byście mnie yśmiały.......;-):-D
trza bylo dac a podaj ta stronke to se poogladam :tak:;-)
Helence wrócił humorek i apetyt :tak::tak::tak: Zajdla z tatą kolację :tak: Zobaczymy tylko co będzie z kupą :baffled: Ale jestem dobrej myśli:tak:

A tu coś do pooglądania i poczytania na dobranoc :-p
Gina Carano będzie walczyć! Niestety z mutantem...

Dobranoc, do jutra :tak:

Ach zapomniała bym o najważniejszym, M naprawił dzisiaj kran, po miesiącu :szok::szok::szok: Cuda, cuda... :-D:-D:-D
no to super ze zdrowieje Helena
i gratki dla m za naprawiony kran :-D:-D:-D
heh co do tego linku bidna ta Gina bo ta Cyborgowa oj zgniecie ja ... chociaz pozory moga mylic...
ale ja bym sie osobiscie nie chciala z nia spotkac... :sorry2:

reklama
Sol zaczęłam czytać "Więzy krwi ";-)moze jak sie umyje to jeszcze poczzytam JAK MINĄŁ Ci dzień?;-)

A minął sennie ;-) Minął i to najważniejsze :tak::tak::tak:
A "Więzy krwi" to ja bym się bała na noc czytać - po niektórych opowiadaniach naprawdę można się bać wyjść z pokoju nocą :shocked2::tak:

Do góry