my mamy takie tylko jasne , skusiliśmy się na płozy bo u znajomych bardzo się sprawdzały, u nas akurat się nie sprawdziły ale wg mnie nie da się przewidzieć co u danego dziecka się sprawdzi...w końcu można to zablokować i tyle
a przez te płozy ten model łóżeczka jest troche wyższy...
reklama
agusia0611
Fanka BB :)
BUTELKI AVENT!!!OKAZJA!!! SUPER CENA + GRATIS!!! (610502933) - Aukcje internetowe Allegro
To moge polecic z czystym sumieniem bo to samo wlasnie listonosz mi przywiozl. Naprawde warto, poniewaz tu za dwie z przesylka zaplacicie to samo co w aptece za jedna.
Choc bede karmic piersia buteleczki sie przydadza do cherbatki czy w awarynej sytuacji mojego wyjscia![]()
Pamiętacie te buteleczki????
Uwierzycie, że ja jeszcze swoich nie dostałam. Kontaktowałam się ze sprzedawcą - baaaaardzo sympatyczny człowiek- i będziemy ich szukać po trasie wysyłki. Jakiś pech mnie prześladuje!!!!

majaam
majaam
Agusia, ja buteleczki dostałam, choć trochę szły, więc to raczej burdel na poczcie.
Kiedyś czekałam niemal 2 miesiące na poradniki metodyczne i już miałam opieprzać wydawnictwo, a to pani na poczcie stwierdziła, ŻE NIE MAJĄ OBOWIĄZKU I TRZEBA PYTAĆ NA GŁOWNIEJ

,
co było później przemilczę...
Też mi się "Radki" podobają, ale łóżeczko i pościel dostanę od znajomych, nawet 2 łóżeczka czekają
Kiedyś czekałam niemal 2 miesiące na poradniki metodyczne i już miałam opieprzać wydawnictwo, a to pani na poczcie stwierdziła, ŻE NIE MAJĄ OBOWIĄZKU I TRZEBA PYTAĆ NA GŁOWNIEJ

, co było później przemilczę...
Też mi się "Radki" podobają, ale łóżeczko i pościel dostanę od znajomych, nawet 2 łóżeczka czekają
agusia0611
Przykro mi Agusia mam nadzieje ze jednak dostaniesz te buteleczki, ja juz raczej wole nic nie polecac.![]()
Nie świruj Kasia, bo te butelki nie dotarły nie przez Ciebie, ani nie przez sprzedawcę. Jak już wam kiedyś pisałam, moja teściowa pracowała na poczcie i wiem dobrze, że paczki "giną". Na sortowni pracuje dużo niekompetentnych ludzi, których korci z ciekawości co jest w paczce!
Złoży facet reklamacje na swojej poczcie i je znajdziemy. Gdzieś być muszą!!
Uzgodniliśmy, że mamy czas do sierpnia i narazie nie ma nerwów.

_karincia_
Patrzyłam teraz i ten sprzedawca od tych butelek Avent nie ma nic wystawionego 
Ciekawe czy będzie miał jeszcze te butelki??
Dziewczyny a co myslicie o takim zestawie startowym??
ZESTAW STARTOWY AVENT BUTELKI SMOCZEK SZCZOTKA (617673854) - Aukcje internetowe Allegro

Ciekawe czy będzie miał jeszcze te butelki??

Dziewczyny a co myslicie o takim zestawie startowym??
ZESTAW STARTOWY AVENT BUTELKI SMOCZEK SZCZOTKA (617673854) - Aukcje internetowe Allegro
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Motyl 12
mama Veroniki i Rysia
O matko jak drogo ,taki sam widziałam za jakies 10 funtów
,nie zazdroszcze Wam cen.Tez mysle nad jego kupnem.
,nie zazdroszcze Wam cen.Tez mysle nad jego kupnem.jak dla mnie to tych butelek jest za dużo,ja miałam tylko jedna i w zupełności mi wystarczyła,ale może dlatego,że moje nie bardzo chciały pic z butelekDziewczyny a co myslicie o takim zestawie startowym??
reklama
miranda
a ja to nawet nie pomyślałam o butelce. Ale wydaje mi się że jak kupowałam odsysacz do pokarmu to tam musiała być i to ze smoczkiem. Ale nie mam pewności. Za miesiąc popatrzę, jak pójdę na macierzyńskie. Wogóle nie pamiętam co tam mam ale nie mam jeszcze do końca odwagi zaglądać do wyprawki.