reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

reklama
Kasia, wielkie dzięki za buteleczki.Dostałm do nich nie tylko kremik, ale i płytkę Zawitkowskiego "Co nieco o rozwoju dziecka" :)
Do uslug majaam:-)Ciesze sie ze jestes zadowolona. Tez dostalam te plytke:tak::tak:

dziewczyny! czy 10 zl za 3-pak bodziakow to duzo?
Jesli firmowe to bardzo tanio i najlepiej zeby mialy metalowe napy, plastiki szybko sie wyrabiaja i sa do wyrzucenia.

Witam wszystkich:))Mam pytanko.Wiekszosc z Was poleca butelki i laktator z Aventu a co myslicie o Tommee tippee.Macie jakies porownanie?

Witam wszystkich:))Mam pytanko.Wiekszosc z Was poleca butelki i laktator z Aventu a co myslicie o Tommee tippee.Macie jakies porownanie?
to równie dobra firma jak Avent,moze tylko mnie jak dla mnie mniej ją znam,bo jak moje były mniejsze tylko z Aventem sie spotkałam

Ostatnia edycja:
Tym razem ja poprosze o porade mateusz jest dzieckiem bardzo ruchliwym, silnym. mam problemy zeby zmierzyc mu temperature przewaznie ufam swojej rece i wiem kiedy jest zle, ale nie sposob mu jej zmierzyc termometrem, ani pod pacha ani w odbycie. Zastanawiam sie nad termometrem dousznym przydalby sie tez dla malenstwa. Moze ktoras z mam ma taki termometr i moze sie wypowiedziec czy dziala prawidlowo i czy warto go kupowac, niekoniecznie tej marki. Ja zastanawiam sie nad takim
TERMOMETR UCHO, CZOŁO, PODCZERWIEŃ 7w1 PROMOCJA! (624662475) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Do góry