reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

my mamy takie tylko jasne , skusiliśmy się na płozy bo u znajomych bardzo się sprawdzały, u nas akurat się nie sprawdziły ale wg mnie nie da się przewidzieć co u danego dziecka się sprawdzi...w końcu można to zablokować i tyle :) a przez te płozy ten model łóżeczka jest troche wyższy...

reklama
BUTELKI AVENT!!!OKAZJA!!! SUPER CENA + GRATIS!!! (610502933) - Aukcje internetowe Allegro

To moge polecic z czystym sumieniem bo to samo wlasnie listonosz mi przywiozl. Naprawde warto, poniewaz tu za dwie z przesylka zaplacicie to samo co w aptece za jedna.
Choc bede karmic piersia buteleczki sie przydadza do cherbatki czy w awarynej sytuacji mojego wyjscia:-D:-D

Pamiętacie te buteleczki????
Uwierzycie, że ja jeszcze swoich nie dostałam. Kontaktowałam się ze sprzedawcą - baaaaardzo sympatyczny człowiek- i będziemy ich szukać po trasie wysyłki. Jakiś pech mnie prześladuje!!!!:baffled:

Przykro mi Agusia mam nadzieje ze jednak dostaniesz te buteleczki, ja juz raczej wole nic nie polecac.:baffled::baffled:

Agusia, ja buteleczki dostałam, choć trochę szły, więc to raczej burdel na poczcie.
Kiedyś czekałam niemal 2 miesiące na poradniki metodyczne i już miałam opieprzać wydawnictwo, a to pani na poczcie stwierdziła, ŻE NIE MAJĄ OBOWIĄZKU I TRZEBA PYTAĆ NA GŁOWNIEJ:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:,
co było później przemilczę...

Też mi się "Radki" podobają, ale łóżeczko i pościel dostanę od znajomych, nawet 2 łóżeczka czekają :)

Agusia też zamawiałam te buteleczki i dostałam je bardzo szybko nawet zanim zdążyłam za nie zapłacić, także pewnie to bałagan na poczcie, że do tej pory ich nie dostałaś. :tak:

Przykro mi Agusia mam nadzieje ze jednak dostaniesz te buteleczki, ja juz raczej wole nic nie polecac.:baffled::baffled:

Nie świruj Kasia, bo te butelki nie dotarły nie przez Ciebie, ani nie przez sprzedawcę. Jak już wam kiedyś pisałam, moja teściowa pracowała na poczcie i wiem dobrze, że paczki "giną". Na sortowni pracuje dużo niekompetentnych ludzi, których korci z ciekawości co jest w paczce!
Złoży facet reklamacje na swojej poczcie i je znajdziemy. Gdzieś być muszą!!
Uzgodniliśmy, że mamy czas do sierpnia i narazie nie ma nerwów.:tak:

reklama
a ja to nawet nie pomyślałam o butelce. Ale wydaje mi się że jak kupowałam odsysacz do pokarmu to tam musiała być i to ze smoczkiem. Ale nie mam pewności. Za miesiąc popatrzę, jak pójdę na macierzyńskie. Wogóle nie pamiętam co tam mam ale nie mam jeszcze do końca odwagi zaglądać do wyprawki.

Do góry