my mamy takie tylko jasne , skusiliśmy się na płozy bo u znajomych bardzo się sprawdzały, u nas akurat się nie sprawdziły ale wg mnie nie da się przewidzieć co u danego dziecka się sprawdzi...w końcu można to zablokować i tyle
a przez te płozy ten model łóżeczka jest troche wyższy...
reklama
agusia0611
Fanka BB :)
BUTELKI AVENT!!!OKAZJA!!! SUPER CENA + GRATIS!!! (610502933) - Aukcje internetowe Allegro
To moge polecic z czystym sumieniem bo to samo wlasnie listonosz mi przywiozl. Naprawde warto, poniewaz tu za dwie z przesylka zaplacicie to samo co w aptece za jedna.
Choc bede karmic piersia buteleczki sie przydadza do cherbatki czy w awarynej sytuacji mojego wyjscia![]()
Pamiętacie te buteleczki????
Uwierzycie, że ja jeszcze swoich nie dostałam. Kontaktowałam się ze sprzedawcą - baaaaardzo sympatyczny człowiek- i będziemy ich szukać po trasie wysyłki. Jakiś pech mnie prześladuje!!!!

majaam
majaam
Agusia, ja buteleczki dostałam, choć trochę szły, więc to raczej burdel na poczcie.
Kiedyś czekałam niemal 2 miesiące na poradniki metodyczne i już miałam opieprzać wydawnictwo, a to pani na poczcie stwierdziła, ŻE NIE MAJĄ OBOWIĄZKU I TRZEBA PYTAĆ NA GŁOWNIEJ

,
co było później przemilczę...
Też mi się "Radki" podobają, ale łóżeczko i pościel dostanę od znajomych, nawet 2 łóżeczka czekają
Kiedyś czekałam niemal 2 miesiące na poradniki metodyczne i już miałam opieprzać wydawnictwo, a to pani na poczcie stwierdziła, ŻE NIE MAJĄ OBOWIĄZKU I TRZEBA PYTAĆ NA GŁOWNIEJ

co było później przemilczę...
Też mi się "Radki" podobają, ale łóżeczko i pościel dostanę od znajomych, nawet 2 łóżeczka czekają
agusia0611
Przykro mi Agusia mam nadzieje ze jednak dostaniesz te buteleczki, ja juz raczej wole nic nie polecac.![]()
Nie świruj Kasia, bo te butelki nie dotarły nie przez Ciebie, ani nie przez sprzedawcę. Jak już wam kiedyś pisałam, moja teściowa pracowała na poczcie i wiem dobrze, że paczki "giną". Na sortowni pracuje dużo niekompetentnych ludzi, których korci z ciekawości co jest w paczce!
Złoży facet reklamacje na swojej poczcie i je znajdziemy. Gdzieś być muszą!!
Uzgodniliśmy, że mamy czas do sierpnia i narazie nie ma nerwów.

_karincia_
Patrzyłam teraz i ten sprzedawca od tych butelek Avent nie ma nic wystawionego 
Ciekawe czy będzie miał jeszcze te butelki??
Dziewczyny a co myslicie o takim zestawie startowym??
ZESTAW STARTOWY AVENT BUTELKI SMOCZEK SZCZOTKA (617673854) - Aukcje internetowe Allegro

Ciekawe czy będzie miał jeszcze te butelki??

Dziewczyny a co myslicie o takim zestawie startowym??
ZESTAW STARTOWY AVENT BUTELKI SMOCZEK SZCZOTKA (617673854) - Aukcje internetowe Allegro
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Motyl 12
mama Veroniki i Rysia
O matko jak drogo ,taki sam widziałam za jakies 10 funtów
,nie zazdroszcze Wam cen.Tez mysle nad jego kupnem.

jak dla mnie to tych butelek jest za dużo,ja miałam tylko jedna i w zupełności mi wystarczyła,ale może dlatego,że moje nie bardzo chciały pic z butelekDziewczyny a co myslicie o takim zestawie startowym??
reklama
miranda
a ja to nawet nie pomyślałam o butelce. Ale wydaje mi się że jak kupowałam odsysacz do pokarmu to tam musiała być i to ze smoczkiem. Ale nie mam pewności. Za miesiąc popatrzę, jak pójdę na macierzyńskie. Wogóle nie pamiętam co tam mam ale nie mam jeszcze do końca odwagi zaglądać do wyprawki.