• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

my mamy takie tylko jasne , skusiliśmy się na płozy bo u znajomych bardzo się sprawdzały, u nas akurat się nie sprawdziły ale wg mnie nie da się przewidzieć co u danego dziecka się sprawdzi...w końcu można to zablokować i tyle :) a przez te płozy ten model łóżeczka jest troche wyższy...

reklama
BUTELKI AVENT!!!OKAZJA!!! SUPER CENA + GRATIS!!! (610502933) - Aukcje internetowe Allegro

To moge polecic z czystym sumieniem bo to samo wlasnie listonosz mi przywiozl. Naprawde warto, poniewaz tu za dwie z przesylka zaplacicie to samo co w aptece za jedna.
Choc bede karmic piersia buteleczki sie przydadza do cherbatki czy w awarynej sytuacji mojego wyjscia:-D:-D

Pamiętacie te buteleczki????
Uwierzycie, że ja jeszcze swoich nie dostałam. Kontaktowałam się ze sprzedawcą - baaaaardzo sympatyczny człowiek- i będziemy ich szukać po trasie wysyłki. Jakiś pech mnie prześladuje!!!!:baffled:

Agusia, ja buteleczki dostałam, choć trochę szły, więc to raczej burdel na poczcie.
Kiedyś czekałam niemal 2 miesiące na poradniki metodyczne i już miałam opieprzać wydawnictwo, a to pani na poczcie stwierdziła, ŻE NIE MAJĄ OBOWIĄZKU I TRZEBA PYTAĆ NA GŁOWNIEJ:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:,
co było później przemilczę...

Też mi się "Radki" podobają, ale łóżeczko i pościel dostanę od znajomych, nawet 2 łóżeczka czekają :)

Agusia też zamawiałam te buteleczki i dostałam je bardzo szybko nawet zanim zdążyłam za nie zapłacić, także pewnie to bałagan na poczcie, że do tej pory ich nie dostałaś. :tak:

Przykro mi Agusia mam nadzieje ze jednak dostaniesz te buteleczki, ja juz raczej wole nic nie polecac.:baffled::baffled:

Nie świruj Kasia, bo te butelki nie dotarły nie przez Ciebie, ani nie przez sprzedawcę. Jak już wam kiedyś pisałam, moja teściowa pracowała na poczcie i wiem dobrze, że paczki "giną". Na sortowni pracuje dużo niekompetentnych ludzi, których korci z ciekawości co jest w paczce!
Złoży facet reklamacje na swojej poczcie i je znajdziemy. Gdzieś być muszą!!
Uzgodniliśmy, że mamy czas do sierpnia i narazie nie ma nerwów.:tak:

reklama
a ja to nawet nie pomyślałam o butelce. Ale wydaje mi się że jak kupowałam odsysacz do pokarmu to tam musiała być i to ze smoczkiem. Ale nie mam pewności. Za miesiąc popatrzę, jak pójdę na macierzyńskie. Wogóle nie pamiętam co tam mam ale nie mam jeszcze do końca odwagi zaglądać do wyprawki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry