reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

Siedze juz pare godzin na allegro i zdecydować się nie moge, którą pościel wybrać. Nie znalazłam sprzedawcy który miałby wszystko. Jeden rożków nie ma, drugi falbanki maskującej, a chciałabym wszystko w jednym wzorze... I bądź tu mądry :baffled:

reklama
nie uzywalam ani podgrzewacza ani mikrofalowki!!! ja nie podgrzewalam po prostu -mleko robilam na biezaco - zawsze mialam zimna przegotowana wode, do czajnika wlawalam ciut wody - zagotowala sie blyskawicznie, mialam miarke ile wrzatku wlac do butli i ile wody zimniej wiec zrobienie mleka zajmowalo mi 5 minut (na naszym opakowaniu bylo napisane zeby je spozyc zaraz po przygotowaniu). Herbatke podawalam w temperaturze pokojowej. jak doszlismy do etapu sloiczkow to podgrzewalam je na gazie. mikrofalowka podgrzewa szybko, ale jedzonko tez szybko stygnie. w dodatku podgrzewa nierowno i mozna sie poparzyc choc wczesniej w innym miejscu temp. byla OK - sama nie lubie jedzenia odgrzewanego w tej maszynie wiec i dziecku tego oszczedzalam ;-)
Robiłam identycznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Już kliknęłam!
Super okazja, bo pamiętam ile kosztowały jak Kuba był mały.
Zresztą ja mam cały osprzęt Avent-u.
Jeszcze poluje na laktator ręczny Avent, bo tamten pożyczyłam i tyle go widziałam...:tak:
Kasia - ty to zawsze coś wypatrzysz fajnego.

Agusia bo my chyba watek musimy zalozyc okazje na Allegro!!!hihihih, prosze bardzo:-D:-D
Co do laktatora to obiecuje pomoc jak wypatrze cos ciekawego to ci podesle

Ciekawe czym byśmy czas zajmowały jakby nie allegro :)))))))))))))))))))
Dzięki za linka też skorzystałam z okazji :)))))))))))))))))) miałam zakaz kupowania :p ale nawet A powiedział, że okazja i grzech by był gdyby nie skorzystać.

Ostatnia edycja:
reklama
BUTELKI AVENT!!!OKAZJA!!! SUPER CENA + GRATIS!!! (610502933) - Aukcje internetowe Allegro

To moge polecic z czystym sumieniem bo to samo wlasnie listonosz mi przywiozl. Naprawde warto, poniewaz tu za dwie z przesylka zaplacicie to samo co w aptece za jedna.
Choc bede karmic piersia buteleczki sie przydadza do cherbatki czy w awarynej sytuacji mojego wyjscia:-D:-D

no to chyba cała aukcja nasz ;) ja co prawda posiadam wszystko z aventu po Karolu ale wiadomo smoczki trzeba bedzie nowe do butelek pokupować a i małe butelki "świeże" się przydadzą - tym bardziej że za 2 smoczki w sklepie zapłaciłabym niewiele mniej :)

Do góry