reklama
u to nie dobrzejula ma 38.3 antek 37.6 i katar z nosa ciurkiem:--
-
-(a do tego antoni trze dziąła jak szalony a zębów ni widu ni słuchu
![]()

a zapowiada sie ze wyjda mu zabki ?? widac opuchniete dziasla??
moj mlody juz zasnal wiec spokoj

Greti
Fanka BB :)
A dlaczego akurat tylko w tych godzinach?greti ja na maluchy pltu jestem tak naparwde od niedawna
ptrysia no to jak ja bede nadazac?bo ja tylko od rana do 13 moge posiedziec:/
Nie martw się, nie jesteś sama, ja tez nadążyć nie mogę

Jak mam czas to troche podczytuję, czasami się odezwę, bo na więcej czasu nie mam. Ja nie wiem jak dziewczyny to robią, że tyle czasu na neta znajdują

malinka to przez ta pogode pewnie bo bylo cieplutko a pozniej te deszcze a tu znowu cieplo.ze czlowiek nie wiem jak sie i dzieci ubrac.a Antos pewnie nie dlugo zabki dostanie mojej kolezanki malemu wyszly pierwsze jak skonczyl 6mies i co 10dni wychodzi nowy.moj damian juz ma 10zeboli,nie wiem i widze ze kly ma opuchniete -pewnie nie dlugo tez wyjda :/ juz narazie mu przeszlo,ale jeszcze nie dawno mial manie ,ze jak sie przytulal to gryzl. i nie zle slady zostawial
dasz rade, ale czemu tylko do 13 mozeszgreti ja na maluchy pltu jestem tak naparwde od niedawna
ptrysia no to jak ja bede nadazac?bo ja tylko od rana do 13 moge posiedziec:/

ale to jego pierwsze zabki no nie??patrysia on ma te dziąsła opuchnięte od ponad miesiąca i nic![]()
ja u Sewka tez sie naczekalam a co z tego jak wyszly mu dopiero 3 dni przed 11 miesiacami

greti no bo akurat moj jest w pracy a pracuje do 15-16 ale ja wczesniej wychodze na spacer wiec czesto nie ma mnie pol dnia w domu(a nie raz jestem tylko z doskoku, a jak wraca to siedzi do poznej nocy.jest maniak gierki.
malinka moj damian zanim mu wyszly pierwsze zeby opuchniete mial chyba z 2-3mies
malinka moj damian zanim mu wyszly pierwsze zeby opuchniete mial chyba z 2-3mies
reklama
Mama Helenki
i Aniki :D
jula ma 38.3 antek 37.6 i katar z nosa ciurkiem:--
-
-(a do tego antoni trze dziąła jak szalony a zębów ni widu ni słuchu
![]()
Kochana, duuuużo zdrówka dla dzieciaczków

A moja została na chwilkę u prababci, :-) A ja walczę z zamrażalnikiem...
Podziel się: