wiktoria12
Mama i żona :)
Medeuska dobranoc a gdzie Agnes,Patrysia,Anka Mlena
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DobranocA ja na ten temat to mogę długo mogę debatować.
Wiem jak to boli,kiedy musisz usunąć a wiesz ,że dziecko jest zdrowe
bardzo dobrze,że jej przeszło
świętuj tylko badź w stanie na BB jeszcze zajrzeć
Jeszcze tego telefonu nie rozszyfrowałam.
Klaudia mi go tylko skonfigurowała czy jakoś tak.
Dziś cały czas taras na sezon letni szykuję i wraz jesz\cze nie wszystko zdązyłam.
to nie gorączka
gorączka jest powyżej 38 stopni
ja jako dziecko uwielbiałam zakładać mamy ciuchy i włazić do węglarki
aha i chrupałam węgiel i tynk ze ściany jak cukierki
Dobra kochane,tyle przeczytałam.
Reszta w kolejnej wolnej chwili.
Żegnam się ,bo nie wiem czy jeszcze zawitam.
Dobrej nocki wszystkim.:-)
agnes jak nauka nocnikowania idzie oliwce???????
w technikum ogladlam film o aborcji-byl straszny(wszystkie dziewczyny wyly).bylo wszsytko pokazane ze szczegolami (nawet pokazane byly czesci ciala w wiadrach-doslownie szok)chyba nazywal sie "niemy krzyk"czy cos w tym stylu(nie pamietam juz za dobrze,ale po tamtym filmie tepilam kolezanke ktora 3razy usowala ciaze(a teraz beczy ze nie mze miec dzieci-dobrze jej tak-nie zasluguje na to by byc matka).ja nigdy w zyciu nie zrobilabym tego.straszne jest to co sie dzieje.matki ktore porzucaja w smietnikach dzieci-katastrofa,a jest tyle kobiet ktore pragna miec dzieci a nie moga a taka ..... to usowa albo zabija albo porzuca.brak slow.
wpadłam zobaczyć co słychować
u mnie nastała błoga cisza szarańcza śpi tzn jula i adam dziś u taty a antocha zasnoł w 3 sekundy...piotrek jakiś film ogląda "zodiak" się dopytałamale zaraz prysznic jakiaś wspólna gimnastyka się kroi bo moje kochanie nawet sok ananasowy kupiło i sączy go teraz
i patrzy tak na ,nie z pytaniem czy widze że go pije
no a rano pietruszka wstaje skoro świt bo o 5.55 ma pociąg do koszalina jedzie na tą komunie a my byczymy się z antoszką w domciu a koło 15 dzieci wrócą
![]()
A my dopiero co wrocilismy z cyrkuBylo zarabiscie:-)
Dziewczynki mnie strasznie zaskoczyly bo cala droge powrotna szly po nozkach a to jest w sumie daleko
Oto kilka foteczek
A ja na ten temat to mogę długo mogę debatować.
Wiem jak to boli,kiedy musisz usunąć a wiesz ,że dziecko jest zdrowe![]()
Medeuska dobranoc a gdzie Agnes,Patrysia,Anka Mlena
Ja oglądałam dużo filmików tego typu pożegnan opowiadan o miłości straszne poniekture są płakałam na nich ale powiem wam lepiej nie oglądać ja na tym filmiku od Agnes sie popłakałamwłaśnie obejrzałam na youtubie płacz nienarodzonego dziecka, wyję jak bóbr, niepotrzebnie to oglądałam na nocteraz nie będę mogła spać
właśnie obejrzałam na youtubie płacz nienarodzonego dziecka, wyję jak bóbr, niepotrzebnie to oglądałam na nocteraz nie będę mogła spać
wiki dlaczego planowanego nie będzie?dlaczego zmieniliscie zdanie?Ja bym nigdy nie usuneła ciąży kiedyś pisałam że myślimy o 3 dziecku oczywiście nie teraz tylko za jakiś czas ale ostatnio jak mi tak Kamilek nie spał to sie rozmyśliłam wiadomo jak będzie to wychowamy i będziemy kochac tak jak Martynke i Kamilka ale planowanego raczej nie będzie![]()