reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

AGNES
Jak jeszcze balujecie to imprezka musi byc udana:tak::tak::tak:
A mala sie Tobie nie obudzi jak goscie troszke popija i zaczna glosniej spiewac:confused:
ja juz tam nie idę bo coś mnie głowa rozbolała ,wypiłam tylko 2 kieliszki wódki i jakoś dziwnie sie czuję.

nie nie obudzą jej.bo my mieszkamy na górze domu a imprezka jest na dole u moich rodziców więc nic nie słychać:-)

reklama
I Oliwka nie zrobiła mi tej kupy dziś,to już drugi dzień.nie wiem dlaczego tak sie porobiło,nigdy nie miała z tm problemu.A widziałąm że chce zrobić,ciągle wołałą,sadzałam ją na kibelku co chwila normalnie i nie mogła zrobić.też sie męczyła.mam nadziee ze jutro zrobi.

AGNES
No i najwazniejsze:tak:Gdybys jeszcze do Nich poszla to zloz zyczenia swojemu staruszkowi-koniecznie:tak::tak::tak:
Ja zmykam zrobic sobie kolacyjke:-)

jestem babeczki kochamne.
w koncu;)
ja mowilam mój wczoraj okupował kompa wiec ja sie wyspałam bo spałam od 23 do 9.30:-D:-D:-D:-D:-D:-D
pozniej wziełam sie za przesadzanie kwaiatków itd a mój w tym czasie zajął sie kompem bo juz nic sie nie dało zrobic,wiec stawiał system itd i cały dzien mu sie zeszło.
ja w między zcasie pozrywałam młode pędy sosny więc bedzi esyropek na zime na kaszle jak trza:-)
pozniej poszłam do mamy i jakos po 21wróciłam.umyłam mla ai juz pis.duza zostala u babci a mój do pracy pojechał wiec mam luuuuuzik:-):-):-):-):-):cool2:
ide nadrabiac a widze ze sporo było:szok::szok:

wiki dlaczego planowanego nie będzie?dlaczego zmieniliscie zdanie?

no Oliwka mi wreszcie usnęła :tak::tak::tak::tak:
Nie my tylko ja bo jak tak trzymałam na recach Kamilka i mysiałam spać na siedząco bo inaczej sie budził i płakał to stwierdziłam że niechce przechodzic znowu przez to wszystko:no::no:
I Oliwka nie zrobiła mi tej kupy dziś,to już drugi dzień.nie wiem dlaczego tak sie porobiło,nigdy nie miała z tm problemu.A widziałąm że chce zrobić,ciągle wołałą,sadzałam ją na kibelku co chwila normalnie i nie mogła zrobić.też sie męczyła.mam nadziee ze jutro zrobi.
Nawet mi nie mów o kupkach pamiętam jak Martynka miała z tym problem nie mogła zrobić a jak zrobiła to twarde strasznie sie męczyła teściowa robiła jej cherbatke z koperku takiego domowego i później już było lepiej a teraz nie ma z tym problemu

Wchodze do kuchni zeby sobie zrobic kolacje a tu uwaga M ZMYWA NACZYNIA:szok::szok::szok::szok:Nie no niby mowil ze pozmywa bo chcialam myc przed isciem do cyrku ale juz nie bylo czasu;-)No ale gdybym nie zobaczyla ze zmywa to bym nie uwierzyła:szok::szok::szok::-D

znalazłam coś bardziej przerażającego :no::no::no::no:

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=HuMJa1DciZM&feature=related"]YouTube - Aborcja....[/ame]

dobra więcej nie będę takich rzeczy wklejać bo później nie zasnę.to coś okropnego.

reklama
Anabuba ja mam nokię n73 i jestem bardzo zadowolona. Super zdjęcia robi, nagrywa, wejście na kartę pamięci ma. Polecam. A ja może jestem chętna na kupno Twojego telefonu, bo mój nie ma żadnego i dupa... Ile byś chciała za niego? :tak::tak::tak:
chyba sie zdecyduje na sony ericsona k550i-mały zgrabny,aparat dobry 2Mpix ,ma wszytskie niezbedne dla mnie rzeczy no wibracje:-D:-D:-D:-D:-D i do tego nie ma joystica ,jak ja tego nie cierpie.a ten nie ma:-):-):-)i juz sobie na allegro wypatrzyłam jeden;)
Beata a ten pytalas o ta moje motorole Z8?wiesz musze sie zorientowac w cenach.telefona ma rowno rok i jest typowo meski.ale opcje ma fajne.mozna filniki video ogladac jest spory wyswietlacz itd.i batreia tez dosc dlugo tzryma.
i znac ewentualnie za ile;)

My wstalismy dziś o 9.00 :szok::szok::szok::szok::szok: sama w to nie wierzę ale to dlatego bo Oliwka obudzia sie o 5.00 i nie chciałą spać to wzięłąm ja do siebie do łóżka i przed 6.00 usneła i tak spalismy w trójkę do 9.00 :tak::tak::tak::tak: no ale bardzo ciasno było bo Oliwka sie rozpychała a była w środku :tak::tak::tak::tak:

Aleksia sie odezwała wreszcie.W nocy napisała mi sms-ka.
Pisała że dopiero powoli dochodzi do siebie po głupim jasiu ze teraz ją strasznie boli.
Przez 4 doby nie moze wstawać tylko leżeć,może wstać na 5 dobę.Operacja trwała 1,5 godz.A czy sie udała to sie okaże za jakis czas jak wstanie z łóżka czy wszystko ok.
bardzo was pozdrawia i dziekuję wszystkim za wsparcie :tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
a juz sie martiwlam o nią.dobrze ze juz jest w miare ok.przekaz jej usciski i poweidz ze na nia czekamy!

Witam w sobotnie południe :-)

Mój mąż wyjechał dzisiaj rano do Polski. Jestem z trójcą sama. Jak się przez dłuższy czas nie odezwę, to znaczy, że mnie szarańcza wykończyła :-D:-D:-D
hehhehe,moze az tak zle nie bedzie:-):-):-):-)

Do góry