reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Siemacie Lachony

Ja tu naszykowana kawa, myśle będzie dużo czytania a tu wiadomość za wiadomością, same krechy, same ciężarówy. Mówiłam że jak mnie nie ma to wysyp jest.

Pysia i Elfa zostały oficjalnie przez księżną wywalone z sekcji
Lachonów do sekcji CIĘŻARÓWEK
SERDECZNE GRATULACJE

Aż się zaboję spytać kto jeszcze.

reklama
mam zapas testów kupiłam na allegro ale się boję testować i chcę poczekać do środy.jak @ nie pojawi się we wtorek to zatestuje tak sobie to wymyślilam.
Z przeczuciami raz tak raz nie odganiam od siebie wszystkie myśli aby się nie nakręcać.
Bolą mnie trochę piersi i senna jestem wczoraj mnie mdliło wieczorem i jak zjadlam przestało.ale to pewnie moje jazdy i tyle @ pewnie będzie a ja się znowu wkurzę że się nakręciłam.ale jak tu na bb się nie nakręcać.:happy2:
no to idziemy leb w leb:testujemy w tym samy dniu;wiec ktorejs moze sie udalo:trzymam za nas kciuki:

Karola,czy ty jutro testujesz?masz jakies przeczucia?:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

gratuluje pysiu !
chyba wiem co czujesz
ja kobietki nie umie jeszcze uwierzyc i dosc do siebie , bo zrobilam test ciazowy przed chwila i...

mam piekne 2 kreski

kobietki, marzenix ty mnie popchenalas do testu, ja bym jeszcze czekala nie wiadomo na co

kobietki 10 miesiecy staran zakonczonych sukcesem , pomimo słabych plemniczkow meza, ja w tym cyklu przestlalam lykac clo

wiecie co z tym wyluzowaniem to faktycznie prawda ! w tym miesiacu bardziej sobie opuscilam, nie mierzylam temki, przestalam brac clo, przestalam chodzic do gina, zapisalam sie na fitness imprezowalam no i co , chyba jestem w ciązy :))))))
Jejku co w tym maju się wyczynia no super wiadomość.
Elfa dużo zdrówka dla ciebie i maleństwa na czekałaś się na swojego skarba.:happy2:

gratuluje pysiu !
chyba wiem co czujesz
ja kobietki nie umie jeszcze uwierzyc i dosc do siebie , bo zrobilam test ciazowy przed chwila i...

mam piekne 2 kreski

kobietki, marzenix ty mnie popchenalas do testu, ja bym jeszcze czekala nie wiadomo na co

kobietki 10 miesiecy staran zakonczonych sukcesem , pomimo słabych plemniczkow meza, ja w tym cyklu przestlalam lykac clo

wiecie co z tym wyluzowaniem to faktycznie prawda ! w tym miesiacu bardziej sobie opuscilam, nie mierzylam temki, przestalam brac clo, przestalam chodzic do gina, zapisalam sie na fitness imprezowalam no i co , chyba jestem w ciązy :))))))

No to się posypią majowe fasolki :) Gratuluję serdecznie.;-)

Czsc STOKROTKI, zrobiłam teścik i co ? I sa II piękne wyraźne kreseczki :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

gratuluje pysiu !
chyba wiem co czujesz

mam piekne 2 kreski
no to nic tylko gratulowac..

Wielkie gratulacje dziewczyny
spokojnej ciazy

Siemacie Lachony

Ja tu naszykowana kawa, myśle będzie dużo czytania a tu wiadomość za wiadomością, same krechy, same ciężarówy. Mówiłam że jak mnie nie ma to wysyp jest.

Pysia i Elfa zostały oficjalnie przez księżną wywalone z sekcji
Lachonów do sekcji CIĘŻARÓWEK
SERDECZNE GRATULACJE

Aż się zaboję spytać kto jeszcze.

ja dzis nie wytrzymalam i testowałam.. dzis jest 11dpo.. wiec stwierdzilam ze jak cos to moze jakis bladzior chyjdzie.. nic.. tylko kontrolna.. czekam na @ powinna przyjsc w czwartek.. owulka w tym cyklu byla szybciej..

Ja sie boje ,ze limit fasolek juz sie wyczerpal i dla mojej wymarzonej juz nie bedzie miejsca.to juz ponad 2 lata.Boze wystawiasz mnie na naprawde ciezka probe,ale dalej czekam z pokora.

mam piekne 2 kreski

NO TO PIEKNIE GRATULACJE!!!!!!

Tez sie boje ze juz wyczerpany zostal limit w tym miesiacu...

ja dzis nie wytrzymalam i testowałam.. dzis jest 11dpo.. wiec stwierdzilam ze jak cos to moze jakis bladzior chyjdzie.. nic.. tylko kontrolna.. czekam na @ powinna przyjsc w czwartek.. owulka w tym cyklu byla szybciej..

No ale jeszcze do testowania oficjalnego trochę brakuje????????

Ja sie boje ,ze limit fasolek juz sie wyczerpal i dla mojej wymarzonej juz nie bedzie miejsca.to juz ponad 2 lata.Boze wystawiasz mnie na naprawde ciezka probe,ale dalej czekam z pokora.

No co ty gadasz. Ten miesiąc w porównaniu z lutym to pikuś. Czas najwyższy pobić rekord lutego:-)

dzieki kobietki za gratulacje

testu nie ma co robic za wczesnie, ja tez zrobilam pierwszy tydzien temu i mi nie wyszlo nic , to bylo wg moich wyliczen 10 dni od owulki, dzis 2 dni po opóxniajacej sie miesiaczce juz bardzo wyrazne 2 kreski

co do objawow, praktycznie dziewczyny nic specjalnego nie wyczulam, piersi moze bolały mnie mniej niz zwykle, ale pobolewaja od paru dni zwałszcza, bol w dole brzucha jak na okres od paru dni, no i mam zgage silna od tygodnia, ale to moze byc ze złej diety

kobiety co wy mówicie nie ma czegos takiego jak limit wyczerpany !

trzymam za was kciuki

kurde pamietacie kiedys pisalyscie o bolach brzucha w ciazy, ktore so ok, a ktore sa nie ok, cos kojarze ze bol w srodku brzucha jest nie ok, a po bokach jest ok :)
wiecie o co mi chodzi? mnie muli po lewej stronie i troche po srodku jak na okres, troche sie martwie

Ostatnia edycja:
reklama
Czsc STOKROTKI, zrobiłam teścik i co ? I sa II piękne wyraźne kreseczki :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Myszko Staralismy sie od lipca 2008 a potem była przymusowa zdrowotna przerwa 3 miesiącie i po przerwie strzała w 10 za pierwszym raazem:-)

gratuluje pysiu !
chyba wiem co czujesz

mam piekne 2 kreski

dzieki kobietki za gratulacje

testu nie ma co robic za wczesnie, ja tez zrobilam pierwszy tydzien temu i mi nie wyszlo nic , to bylo wg moich wyliczen 10 dni od owulki, dzis 2 dni po opóxniajacej sie miesiaczce juz bardzo wyrazne 2 kreski

co do objawow, praktycznie dziewczyny nic specjalnego nie wyczulam, piersi moze bolały mnie mniej niz zwykle, ale pobolewaja od paru dni zwałszcza, bol w dole brzucha jak na okres od paru dni, no i mam zgage silna od tygodnia, ale to moze byc ze złej diety

kobiety co wy mówicie nie ma czegos takiego jak limit wyczerpany !

trzymam za was kciuki

kurde pamietacie kiedys pisalyscie o bolach brzucha w ciazy, ktore so ok, a ktore sa nie ok, cos kojarze ze bol w srodku brzucha jest nie ok, a po bokach jest ok :)
wiecie o co mi chodzi? mnie muli po lewej stronie i troche po srodku jak na okres, troche sie martwie

DZIEWCZYNY WYWOŁAŁYŚCIE NA MOJEJ BUZI UŚMIECH OD SAMEGO RANA !!!!

STRASZNIE WAM GRATULUJĘ !!!!!!!!
Terminy pewnie będziecie miały na luty :-)

Co do bólu brzucha, ja miałam okropne ciągnięcie po lewej i trochę po prawej stronie, ale jak nad spojeniem łonowym nacisnęłam to też bolało i dlatego poleciałam do mojego gina do szpitala i dał mi Duphaston do 14 tygodnia ciąży.
We wtorek przestane go zażywać i trochę się boję jak mój organizm zareaguje....
Uważam, że dobrze go brać tak dla profilaktyki.

Do góry