Cześć dziewczyny

przepraszam że się ne udzielam ostatnio, ale najpierw mialam zepsuty komp a teraz mi si enie chce - w sumie spie średnio 16h na dobe

wiec mam malo czasu (pozostale 8h jem

). U nas wszystko dobrze, małe się rozwija prawidłowo, ja również, reszta domu wychudzona i coraz cześciej słyszy tekst: zostaw to, to dla dzidziusia! ty możesz zjeść co innego! Po czym nastepuje foch i obraza moralności i słyszę: taaaaak!!, moja matka tez tak do ojca mówiła!!! ja się nie dam! wszystkie jestescie takie same!, dziecko wam na mozg pada!
Oprocz tego jest spokojnie i kochamy sie bardzo

.
Kupilam juz fotelik samochodowy i wozek(2w1) firmy bebecar - wiec jestem ukontentowana. Na nastepny ogien w czerwcu idzie lozeczko, w lipcu pierdoly: przewijaki, gruszki inne duperelki w sierpniu pościele itd, wrzesień zabawki i inne, pazdziernik - ciuszki. Ciuszki dopiero w pazdzierniku bo chce wiedziec mniej wiecej ile "toto" bedzie mierzylo

na razie jest "za dlugi" o przerasta date poczęcia o 5 dni

. W sumie na calosc nie planuje wydac wiecej niz 1500 - 2000 zlotych bo wszystko leci z allegro
Niesmialo dodam ze chyba czuje pierwsze ruchy - zupelnie niesmiale i nie codziennie ale w nocy jednak... w kazdym razie bardzo bym chciala

.
Jak juz sie zbiore do kupy to zeskanuje usg i dolacze - ale w sumie mozna by wybrac losowo zdjecie jakiegokolwiek dziecka w 13 tc bo one wygladaja niezwykle podobnie jesli nie tak samo
Przesyłam ciążfluidki: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Buziaki