reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

dana-news Fajny fotelik.

agataxk Myślę, że dobry wybór. Ała, boli. ;-):-(

agunia271 A czemu rozwiązują klasę? Już doczytałam. Wg mnie to jak chcieli klasę sportową to powinna być tak określona od pierwszej. Dobrze, że chociaż nie ma odgórnej decyzji które dzieci do której klasy tylko podział zależy już od nich samych i rodziców.

beti801 I jak twoje pranie? U mnie stosik czeka na dzisiejszy maraton serialowy. :-)

anitaa84 Na czerwcówkach dziewczyny polecały ostatnio gargarin do płukania bolącego gardła. Gargarin - Apteka Słonik - produkty kosmetyki Vichy Roche-Posay Avene Cellasene

karolcia-83 Ech, macie z tym proboszczem.

crunch Zdrówka dla ciebie.

reklama
cześć dziewczynki!!!

Widzę że was nie ma i frekwencja byle jaka:-p:-p:-p
u nas już po imprezie...udała się super pogoda, bylo ciepelko i zdjecia , super wyszlo wszystko...nawet Wojtulek był...obiad wyszedł bardzo symaptycznie:happy2::happy2::happy2:Doma dostala aniołka, kolczyki i kaske:happy2::happy2::happy2:

potem byliśmy na lodzikach i na dzialce u rodziców:happy2::happy2::happy2:
a teraz w domciu już....
a wczoraj mi zlecial dzień na sprzataniu, bo te drzwi kończyliśmy robić i malowaliśmy u dzieciaków:happy2:jutro bewdziemy kończyc malowanie ścian:tak::tak:

Karolcia fajnie że chrzciny udane:tak::tak::tak:
Aniu a co to za zabieg??-W też mial na chirurgi jednego dnia, moim zdaniem to rewelacja:tak::tak:przynajmniej nie musisz w szpitalu leżeć:happy2:
Moja Doma we środe jedzie na konmsultacje z moimi rodzicami do Krakowa na Żeromskiego do szpitala, tam na miec konsultacje u pani ordynator czy bedzie mieć ostrzykiwanie:-:)-:)-(

Aniu a co to za zabieg??-W też mial na chirurgi jednego dnia, moim zdaniem to rewelacja:tak::tak:przynajmniej nie musisz w szpitalu leżeć:happy2:
Pod tym względem to fajnie.
Na siusiaku. Miałam problem z tym jego napletkiem - niby schodzi, ale tak dziwnie i ma tendencje do sklejania. Lekarz pooglądał sobie z każdej strony i orzekł że jest krzywy i trzeba go naprostować. (fachowo deformacja prącia i napletka) :wściekła/y:

Witam :-)
A nas przegonił deszcz z placu zabaw :confused: Najgorsze że w sumie pokropiło i tyle :dry:

Agunia fajny dzień mieliście :tak: Jaki kolor dzieciakom robicie?
Ania eh te męskie sprawy :blink: Trzymamy kciuki ;-)
Karola cudne fotki na NK :-)

Ostatnia edycja:
męskie czasem gorsze niż damskie...niestety:baffled::baffled::baffled::baffled:ale ta narkoza jest i tak dość krótka, po odjeciu maski dziecko sie wybudza:-:)-(od razu,

Witam :-)
A nas przegonił deszcz z placu zabaw :confused: Najgorsze że w sumie pokropiło i tyle :dry:

Agunia fajny dzień mieliście :tak: Jaki kolor dzieciakom robicie?
Ania eh te męskie sprawy :blink: Trzymamy kciuki ;-)
Karola cudne fotki na NK :-)

no dokładnie tak - ech te męskie sprawy. :wściekła/y:
U nas też padało - chwilę grzmiało i straszyło, a dopiero po godzinie zaczęło padać przy słonku więc była tęcza. A teraz dalej słońce świeci.

reklama
Hej dziewczyny:)
Karola fajnie że chrzciny się udały :-)
Pogoda dziś cudna była, byliśmy rano z Adkiem w parku i już około 12 nie dało się tam wysiedzieć więc zmyliśmy się do babci na kawkę :-)
Ania biedny Piotruś te nasze "chłopoczki" to wiecznie coś maja z tymi siusiakami ;-):tak:

Do góry