reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

oj wiem kochana co masz na myśli ja tez podkoniec zwymiotowałąm to jak obiad zjadłąm to dobrze że miałąm blisko kosz bo odrazu tam się znalazł:baffled:więc jak ja się pytam znajomej czy dziewczyny szfagra czy mają mdłości to one że nie tam troche zamdli ale to tylko tyle to kurka aż wierzyć się nie chce:szok:co super ciąże przechodzą:-)no ale to tylko z mojej ciąży te wymioty okropne bo tak to nie wiem co to jest zgaga zaparcia itd.super nawet w 9 miesiącu wesele mojej siostry przetańczyłam i poprawiny i super było:-)
Oj to ja miałam STRASZNA ZGAGĘ(łoj jak sobie przypomnę-bbłłłeee) i te wymioty ale tak to super sie czułam w 9 miesiącu robiłam z małżem i szwagrem remont-szpachlowałam i szlifowalam sciany, malowałam itp:-)

reklama
właśnie mnie szlag trafił...poszłam do sklepu po ziemniaczki do obiadku i chlebek..wchodzde do domu i co? kur** mać!!!!!! padłam na dupę tak że aż blokiem zatrzęsło...mój "kochany" mąż ma manię kupowania naszemu kotu piłeczek i wszędzie się walają...właśnie wchodząc do domu na jedną wlazłam!!!!!!!!!

wlasnie zadzwonilam do mojego meza i mu powiedzialam ze jak kupi kotu jeszcze jedna pilke, to mu ja ( wybaczcie! ) w odbyt wepchne..

no fakt to nie zaciekawie:baffled:

co do bojowego humory-jak najdzie-daj znać...pomoge:-)
Dobrze zgłoszę się ;-);-);-)

Wiecie co wcorzaj na kolacje zjadłam pół tabiczki czekolady potem dwa talerze frytek i dużego jogurta a później mówie do M że mam ochote na steka:szok:a teraz robie kurczaka i niemogę się doczekać kiedy go wchłone:-D
Dobrze, że masz apetyt :tak::tak:

a jutro moj małż wyjeżdza az do soboty go nie będzie..:-( a mi sie akurat dni plodne zaczynaja , już dziś czułam jak coś mnie ćmi w jajniczkach....
Może jajeczko poczeka ;-);-);-)

A co do przesądów nigdy nie wierzyłam i nie będę bo bym za bardzo się zaprzątałą tym;-)
Nic by się nie robiło tylko leżało i to najlepiej nago ;-);-)

Loree to w tym hotelu bylam! i cena na termin 15 maja jest w tej chwili za 1 140!!!!!!! all inclusive!!!! :szok:
Super :tak::tak:

Musze sie wam pochwalić: tydzień temu w piatek ważyłam 79 kg a dzis rano waga wskazała 74 :-D ale się cieszę dieta i ćwiczenia daja efekty moze wcześniej uda mi się zacząć staranka :tak:
Gratuluję efektów :-D:-D

Jak np wyglądał twój dzień jeśli chodzi o jedzenie ?
Ja jem o 7 00 bułkę dużą.
O 11 00 drugą bułkę.
W międzyczasie piję soki, wodę.
O 13 00 czasem trzecią bułkę.
O 16 30 obiad
I o 19 00 lekką kolację.
Ja jem wszystko na co mam ochotę, staram się jeść dużo warzyw i owoców ale batonikiem też nie pogardzę :tak::tak::tak:

tak Zajączku mam zamiar zrobić spisać na kartce i pytać pytać i jeszcze raz pytać i oczekiwać odpowiedzi!!!!!!!
a propos moze mi podpowiecie o co mam pytać >?? :tak::tak:;-);-):-):-)
U ginka?

wlasnie zadzwonilam do mojego meza i mu powiedzialam ze jak kupi kotu jeszcze jedna pilke, to mu ja ( wybaczcie! ) w odbyt wepchne..
Łobuz :shocked2::shocked2::shocked2:

Ja juz po obiadku...
nie kropeczko, przeciez moja malz nie ma czasu nigdy:dry: jak wroci obiecal ze pojdziemy na te badania........

a wydawalo mi sie ze juz poprzednio tak obiecal...chyba sama musisz go tam umowic i tyle-na to wcale duzo czasu nie potrzeba-kilka minut i po sprawie:-)

ZaniepokojonaKropkuś...Szalony Pączek to jest absolutny komplement!!!! Największy na świecie;-)
CO do maskary - to ja bardzo lubię MAX Faktor 2000 Calorie. :-D

No to dobrze, masz szczescie zes wytlumaczyla...bo juz szukalam przepisu na zajaca w buraczkach:-)

Dzieki-tą maskare tez sprawdze....ale az tyle Calorii...a ja sie chce odchudzic-o fuck!

Chyba sie zaraz zbiore na zakupy...ale tak mi sie nie chce...w dodatku moja mama ma w srode urodziny, super-akurat po tych klotniach mam jej teraz prezent kupowac...

JAKIES POMYSLY MACIE CO KUPIC???

Pilnuję się i planuję nie przytyć więcej niż 10-12 kg.
Narazie ważę od kilku lat 55-56 kilo.

Czyli jestes chudzinka Olciu...jak bedziesz jesc racjonalnie to w kilka m-cy po porodzie zas bedziesz miala 55 na wadze...
Baw sie dobrze na koncercie!

,
Za oknem leje deszcz i jest czarno jak o 22-giej :-)

Jak to deszcz??? U mnie od rana piekna sloneczna pogoda, i cieplo-jak w lecie:-)

Ale sie usmiałam az się popłakałam no!!!!!!

Ja tez mialam ubaw...a najlepzse to zeby sie nie kąpac....jazda bez trzymanki normlanie!

...tydzień temu w piatek ważyłam 79 kg a dzis rano waga wskazała 74 :-D ale się cieszę dieta i ćwiczenia daja efekty moze wcześniej uda mi się zacząć staranka :tak:

No dobra-Ty lepiej powiedz co robisz ze tak zlecialas z wagi??? Az tyle w tak krotkim czasie...czy aby na pewno to bezpieczne odchudzanie???
Ale wyniku gratuluje!

...jedyne co mogłam jeść to.......
hot-dogi,hamburgery itp po tym było ok :szok::szok::szok:

Az nie do wiary ze po takich smieciach masz tak sliczna Paulinke...mzoe te fast foody wcale takie zle jednak nie sa...bo Twoja mala jest rewelacyjna!

a propos moze mi podpowiecie o co mam pytać >?? :tak::tak:;-);-):-):-)

Juz to chyba pisalysmy ilka rzy...ale mozemy jeszcze raz:-)

kur** mać!!!!!! padłam na dupę tak że aż blokiem zatrzęsło...mój "kochany" mąż ma manię kupowania naszemu kotu piłeczek i wszędzie się walają...właśnie wchodząc do domu na jedną wlazłam!!!!!!!!!
..

zagrał z Tobą w kulki:-) Bardzo sie potluklas??? Biedactwo....przytulam!

Bernadko:
napisz raz jeszze szybko jakie juz badania robilas, kiedys mialas klopot z testosteronem, tak??? Napisz w kilku zdanbiach jak jest od poczatku z Twoimi starankami i wtedy dobierzemy liste pytan do ginki...ok?
I tak czy siak-zapytaj tez koniecznie gdzie mozesz zrobic badanie meza...bo wogole to od tego sie powinno zaczynac...to najszybciej sprawdzic i bez kłócia...a u kobiety pzryczyn mozna szukac i szukac...ale najpierw trzeba wykluczyc-a przynajmniej powinno sie-nasienie meza.

Napisz jak jest u was ze starankami od poczatku i dobierzemy pytania...dorzucisz jeszcze swoje co cie trapi i bedziesz przygotowana na wizyte jak trzeba!

ooopsss.... sie klikneło 2x chyba :-)
mam nadzieje ze w domu nabiore ochoty do roboty jakiej kolwiek! :sorry2:
Ewuniu....a po co???? Źle ci tak????:-D
Bernadko:
napisz raz jeszze szybko jakie juz badania robilas, kiedys mialas klopot z testosteronem, tak??? Napisz w kilku zdanbiach jak jest od poczatku z Twoimi starankami i wtedy dobierzemy liste pytan do ginki...ok?
I tak czy siak-zapytaj tez koniecznie gdzie mozesz zrobic badanie meza...bo wogole to od tego sie powinno zaczynac...to najszybciej sprawdzic i bez kłócia...a u kobiety pzryczyn mozna szukac i szukac...ale najpierw trzeba wykluczyc-a przynajmniej powinno sie-nasienie meza.
Napisz jak jest u was ze starankami od poczatku i dobierzemy pytania...dorzucisz jeszcze swoje co cie trapi i bedziesz przygotowana na wizyte jak trzeba!
Kropeczek dobrze mówi .... dać jej wódki:-D
Zaniepokojona, To samo miałam Ci poradzić. Bo my mamy taki mały haos tutaj, że nie pamiętamy co która kiedy robiła, jak wszystko do tej pory wyglądało, dlatego trudno podsunąć Ci pytania

własnie wróciłam od lekarza

kurde mam walczyc sama bez wspomagaczy z moim przeziebieniem, nawet apap nie jest wskazany
mam L-4 do przyszłej srody, musze sie wyleczyc domowymi sposobami, lekarz nie pozwilil mi nic lykac oprócz rutinoscorbin

reklama
Dzien dobry :happy2:.
Ale wy tu pedzicie , ciezko wszystko przeczytac co naprodukowalyscie;-)
Witaj. ja mam plamienia, i to sie podobno zdarza w trakcie cyklu przed @ i jest nieraz norlamne...wg niektorych lekarzy...ale krwawienia-sama nie wiem, ale moim zdaniem to chyba bardziej powazne...?
A starasz sie teraz o maluszka?
No mi tez sie to powarzne wydaje ,tylko ,ze lekarze to bagatwelizuja niestety:baffled:.
A o maluszka staramy sie co miesiac , juz mi brakuje sil:-(.
Ale nie trace nadzieji ,ze moze kiedys sie uda:happy2:.

LOREE a czy ty cos znalazlas na necie o tych krwawieniach ???

W sumie to ja sama nie wiem jak odroznic plamienie od krwawienia ,w sumie nie jest silne ,ale jesli kapie ,to chyba juz do krwawien sie zalicza
d050.gif
.
Gdzies czytalam na jakims forum ,ze jak kobiety mialy za niski progesteron to plamily na brunatno ,no a u mnie to zywa krew jest :sorry2::zawstydzona/y:.

Strasznie meczy mnie ta sprawa:sad:. Juz nie mialam sily w Pl po lekarzach chodzic mam nadzieje ,ze tutaj moze spotkam jakiegos ,ktory mi cosik na to poradzi.

Do góry